48.

4.8K 263 23
                                    

Némán feküdtünk egymás mellett Hardinnal, csodálva pillantottam rá minden egyes alkalommal mikor megemelkedett a mellhasa s kifújta a beszívott levegőt. Gyönyörű volt, barna göndör fürtjei pont hozzá illettek, igaz néha úgy néztek ki mint egy felmosó rongy de imádtam, zöld szemei tökéletesen illettek hozzá. Mindene tökéletes volt, a személyisége csábító volt ahogy kinézete is minden alkalommal.

-Ne bámulj már, zavarba ejtő -mosolyodott el Hardin, majd a másik oldalára fordította arcát mire felkönyököltem

-Aludnunk kéne -motyogta majd vissza fordult felém, s magára húzta a takarót

-De hát, még nem is fürödtünk -fúrtam arcom a nyakhajlatába mire felnyögött

-Miért büdös vagyok? -emelte fel hónalját, mire elnevettük magunkat

-Szerintem ráér reggel is -csukott szemmel kinyúlt a takaró alól majd lekapcsolta az éjjeli lámpát

-Jó éjt hercegnőm -nyomott egy csókot a homlokomra mire közelebb másztam Hardinhoz s hozzá bújtam. Egy nagyot sóhajtottam majd beszippantottam Hardin férfias illatát s mély álomba merültem..

*

Egy nagyot nyújtózkodtam s Hardin kinézetére elmosolyodtam, sekkor eszembe jutott hogy túl kipihentem magam. Az órára pillantottam ami a szobám másik felében a falon lógott s 7 órát mutatott. Már szívinfarktust kaptam hogy elkéstünk, lassú mozdulatokkal kiszálltam Hardin mellől majd a saját fürdő szobám felé igyekeztem hogy gyorsan letusoljak mielőtt Hardin felébredne.

Némán álltam és hallgattam ahogy a víz a csempének ütközik. Kiélveztem minden percét annak, ahogy felmelegíti bőrömet, ahogy végigfolyik minden egyes porcikámon, majd egy csörömpölést hallottam a szobám felől, vagy felébredt Hardin és összetört valamit vagy ami a legjobb hogy leesett az ágyról. Gyorsan megmostam a hajam, majd megtörölköztem s siettem a szobába vissza.

-Hát te mi a fenét csináltál? -kérdeztem nevetve Hardintól aki a fejét fogta s az ágy szélén üldögélt

-Addig forgolódtam hogy megtaláljalak az ágyban leestem. Bocsi a lámpáért, majd veszek egy másikat -motyogta Hardin miközben a fejét fogta még mindig. Közelebb léptem hozzá majd leültem mellé s megnéztem a fejét ahol beütötte

-A lényeg hogy nem lett semmi bajod -mosolyodtam el majd egy puszit nyomtam az arcára

-Menj fürdeni, aztán találkozzunk a konyhában háromnegyed nyolckor -simogattam meg a beütött terültet, mire Hardin bólintott egy aprót s még egy utolsó csókra magához húzott. Lassan felállt majd a fürdő felé battyogott én pedig tiszta ruhákat kerestem neki, de sajnos nem sok ruhát hagyott nálam a múltkor így kék ingben kell ma mennie, miután kitettem Hardinnak a ruháit a gardróbom felé igyekeztem hogy valami változatos ruhát vegyek fel de mint a szokásos a térdemnél szakadt fekete farmernél és egy szürké alien-es pólónál maradtam a fekete-fehér vansemmel együtt.

Miközben készülődtem csak egy dolog kattogott bennem.. Vajon jó ötlet lenne az össze költözés Hardinnal?

*

-Készen vagy? -kérdezte Hardin az ajtóban toporogva mire bólintottam s felkaptam a kabátomat s körül néztünk hogy nem-e marad itt valami

-Bocsi a kék ingért -kuncogtam fel az autóban mire Hardin megrántotta a vállát

-Még csak egyszer volt rajtam ez az ing, elbírom kétszer is -nevetett fel, mire felkapcsoltam a fűtést

-Gondolkodtam -motyogtam Hardinnak, miközben kifelé nézegettem

-Min? -pillantott felém

-Az összeköltözésen -néztem rá, mire Hardin komoly arckifejezése kissé megrémített

-És? -szorongatta a kormányt

-Hát akkor költözzünk össze -mosolyodtam el, majd feltapsoltam mire Hardin ajkaira is egy hatalmas nagy mosoly terült el ami izgatottá tett engem.

A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now