15.

7.5K 355 22
                                    

Már a sírás szélén álltam, mikor eszembe jutott Hardin, elkezdtem gondolkodni hogy Ő mit tenne a helyemben. Míg Alex elvolt foglalva nyakam csókolgatásával felemeltem a lábam és belerúgtam férfiasságába, ő pedig hátra esett a fájdalomtól. Egy nagy levegőt vettem, majd a telefonomat kerestem az ágyban hogy felhívjak valakit, miközben a telefonomon bügyködtem addig Alex próbálkozott felállni de megint megrúgtam, azt hiszem nagyon jó harcos lennék.

A névjegyzékek között cikázott a tekintetem, most kit hívjak fel? Reflexszerűen Hardin nevére mentem rá, majd tárcsázni kezdtem.

-Haló -köszörüli meg a torkát, majd nagy levegőt vesz

-Hardin, kérlek segíts -próbálok gyorsan beszélni ugyanis Alex felkelt a padlóról és próbál normálisan is lábra állni

-Mi a baj? -kérdezi, hangján hallható hogy ideges

-Hardin... Cs...Csak kérlek... SIESS -kiáltom el magam majd kinyomom a telefonomért és felugrom az ágyra.

-Mit akarsz tőlem Alex? -próbálok a hangomon kontrollálni, mire felnevet

-Még mindig egy vadóc vagy, nem értem miért szakítottál velem -nevet továbbra is majd megfogja a kezem és feláll mellém az ágyra. Kék szemeivel rám néz, mire egy pillanatra meglágyul a szívem és vissza emlékezem a szép időkre, mikor az erdőben egy fára kunyhót csináltunk és ott akartunk aludni de anyukáink nem engedték de mi mégis kiszöktünk és sírva futottunk haza mert a baglyok Hú-hógtak és megijedtünk.

-Azt akarom hogy megint az enyém legyél -jön közelebb hozzám, majd az arcát a nyakamba nyomja és egy puszit nyom rá.

-Én nem akarom hogy a tiéd legyek -motyogom, majd hátra lépek tőle

-Van valakid? -temeti a tenyerébe az arcát, majd leszáll az ágyról és leül a földre. Leszállok én is az ágyról majd mellé ülök, már szólásra nyitom a számat mikor valaki beront a szobámba.

-Holly... -suttogja Hardin, mire felpattanok és megölelem

-Minden oké? -suttogja a hajamba, közben pedig a hátam simogatja. Felemelem a fejem, majd rápillantok és egy nagyot bólintok.

-Siettem ahogy tudtam, ki ez? -mondja, majd egy nagy levegőt vesz és kifúja

-Alex, az exem. Igazából miatta hívtalak fel -suttogom, mire Hardinnak elsötétül a szeme.

-Nyugi, nincs baj... már -motyogom, majd Hardin elenged és Alex felé indul. A gallérjánál fogva felemeli majd a falhoz nyomja és közel megy az arcához.

-Szállj..... le.....a....barátnőmről... -szinte köpi a szavakat Alex arcába, mire ő lehunyja a szemét. A szívem gyorsabban kezd el dobogni, és automatikusan mosoly szökik az arcomra, azt mondta hogy a barátnőmről.. Tehát ő komolyan gondolja.

Hardin elengedi Alexot, aki rámpillant majd mellettem elindul kifelé a házból neki könnyű volt csak kisétálhatott viszont én itt maradtam Hardinnal, a fiúval akit szeretek, aki a legnagyobb félelmem és egyben a tanárom is.

Hardin felém fordul, majd az ágyra pillant és végig pillant rajtam.

-Valahova készültél? -kérdezi tőlem suttogva, majd megtörli ajkait, én pedig csak egyet bólintok

-Hova? -jön közelebb, majd a falnak dőlők

-Kellyvel egy clubba -suttogom, mire elmosolyodik

-Hogy elfelejts vagy hogy ne legyél egyedül? -kérdezi tőlem mosolyogva, majd egy hajszálat kisimít az arcomból

-Hogy elfelejtselek és mert nem akarok egyedül lenni -suttogom, majd lehunyom a szemem és élvezem cirógató érintéseit

-Nem kell egyedül lenned, írsz egy üzenetet és itt is vagyok -suttogja majd az ajkaimhoz közelebb hajol

-Elmentél -suttogom

-De most itt vagyok -suttogja ő is továbbra, majd ajkaival az én ajkaimat cirógatja, lehunyom a szemem majd hozzá nyomom a számat az övéhez és a hajába markolok. Hardin lassan mozgatja ajkait az enyémeket, őrjítő lassúan.

Egyszer csak elveszi a kezét az arcomtól majd a köntösömet kezdi el levenni rólam, mire kinyitom a szemem és kibújok öleléséből.

-Bocsi, öltöznöm kell -suttogom, majd vissza húzom a köntöst a vállaimra

-Holly.. -suttogja, majd megtörli az ajkait és felém néz. Csak nézzük egymást, az ajkaira pillantok, amelyek pirosak és duzzadtak a csókomtól.

-Hm? -szólalok fel, de nem vagyok biztos a hangomban

-Ne csináld, kérlek had keféljelek meg -jön közelebb, majd kezét az arcomra teszi- tudom hogy te is akarod -suttogja a nyakamra, mire lehunyom a szemeimet

-Akarom -suttogom a nyak hajlatába, majd egy puszit nyomok rá s el húzódom

-De most nem lehet, megígértem Kellynek -nyomok egy csókot az ajkaira mire ő le biggyeszti az ajkait és lefekszik az ágyra.

-Hát oké, akkor megvárlak míg haza nem érsz -sóhajt fel, majd elfekszik az ágyon, de nekem támad jobb ötletem és ledobom magamról a köntöst és fehérneműben az ágy széléhez állok majd legugolok hogy egy szintben legyen az arcunk.

-És, mi lenne ha te is eljönnél velünk? -suttogom neki, majd megcirógatom az arcát

-Nem, szó sem lehet róla -sóhajt fel, majd a párnába temeti az arcát

-Miért? -suttogom majd végig simítok a hátán, és kacéran a seggébe markolok mire felnyög, s a szemkontaktust egy pillanatra sem szakítjuk meg

-Nem vagyok az a típus -suttogja, mire lebiggyesztem az ajkaimat majd felállok és a szekrényhez sétálok hogy valamilyen koktél ruhát felvegyek.

-Kérlek azt ne -nyög fel Hardin az ágyból, mire elmosolyodom és felveszem magamra

-OKÉ, elmegyek veled -sóhajt fel, majd közelebb jön hozzám és leveszi rólam a ruhát és más felé kutat.






A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now