16.

7.4K 322 27
                                    

-Köszönöm Hardin, sokat jelent nekem hogy eljöttél -suttogom a fülébe, a hangos zene miatt. Kellynek titokban elmondtam hogy mik történtek mostanában, és tudom hogy megbízhatok benne, oldalra pillantottam ahol barátnőm egy whiskyt vitt be a szervezetébe, majd Hardinra pillantottam hogy nekünk is ezt kéne tenni. Megfordultam majd a pultra támaszkodtam, és vártam hogy egy pincér arra jöjőn majd kiszolgáljon minket.

-Helló! -kiabál a csajszi, majd közelebb

-2 whiskyt -próbáltam túl kiabálni a hangos zenét, ami talán sikerült is hiszen pont akkor ért véget a dübörgő zene, a lány bólintott majd elfordult hogy elő készítse, Hardinra pillantottam aki kissé feszültnek tűnt nem szerettem így látni, ezért megsimogattam a combját, mire rám szegezte a tekintetét én pedig elmosolyodtam.

-Hmmmm -motyogta a fülembe, majd közelebb dörgölőzött hozzám, egy fél oldalas mosolyra húztam ajkaimat, majd bólintottam a csajszinak aki közben letette elénk a piát.

-Csin-csin -kacsintottam rá, majd meghúztam a pohár tartalmát, mire Hardin elnevette magát valószínű az arckifejezésemen hiszen eléggé marta a torkom ami nem volt kellemes érzés, de ma szerettem volna jól érezni magam, elfelejteni minden rosszat ha nem is örökre akkor legalább csak egy estére.

Megvártam míg Hardin is megissza az italát, majd kézen ragadtam és a táncparkett közepére húztam, a TRCtől volt a Smile zenéjük, amire elkezdtem táncolni míg Hardin csak nézett és ajkaival játszott. Itt az idő egy kicsit megtréfálni, és játszani vele ahogy Ő szokott velem. A mellettem álló fiúhoz dörgölőztem, aki elmosolyodott tipikus köcsög, szőke haj és kék szem amitől minden lánynak ellágyul a szíve és egyből az ágyába fut, ellentétben velem.

Hardinra pillantottam, mire ökölbe szorította kezeit, majd a zene változott még hippisebb lett, Hardin mellé léptem majd elkezdtem énekelni és táncolni rá ahogy egy normális ember szokott, Hard magához rántott majd háttal fordított és nekem nyomta ágyékát, mire elmosolyodtam és kicsit el húzódtam . Gondoltam még egy kicsit kínzom majd meg adom neki amire vágyik.

Hardin elkapta a pillantásomat, mire elnevettem magam a kezemnél fogva húzott magához majd egy szenvedélyes csókot nyomott az ajkaimra.

-Mehetnénk már -sóhajt fel, mire elmosolyodom és megragadom a férfiasságát nadrágon keresztül, mire egy nyögést enged a fülembe

-Mosdó vagy a kocsim? -sóhajt fel Hardin

-Kocsi -vágom rá szó nélkül, mire egy fél oldalas mosolyra húzza ajkait és a kezemnél fogva elkezd húzni a kijárat felé.

Ahogy közeledünk, érzem hogy egyre hidegebb lesz beleharapok az ajkaimba hogy inkább a fájdalommal legyek elfoglalva mint hogy holnap 40° lázzal fekszem majd az ágyban.

Hardin gyorsasággal kinyitja a kocsi ajtaját majd mindketten beszállunk, gyorsan feltekeri a fűtést addig én körül nézek, hogy mennyire lehetne látható ha megpillantana minket valaki.

-Sötétített az üveg -suttogja a nyakamba, majd eltűrí a hajamat s elkezdi csókolgatni. Egy nagyot sóhajtok majd átvetem lábaim a féken és Hardin ölébe ülök, és átveszem az irányítást.

-Hmmm -sóhajt fel, majd hátra dönti az ülést, mintha tudná hogy mire gondolok.

-Siess -sziszeg fel Harry, mikor a cipzárját húzom le elmosolyodom majd végül lehúzom róla a nadrágot a térdéig.

Hardin lefogja a kezeimet, majd felhúzza a szoknyámat, viszont ekkor hallunk egy duda hangot majd pár fiatal beordibál hozzánk.. És csak ekkor veszem észre hogy kik ezek..








A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now