8.

11.7K 454 21
                                    

Mr. Styles fent volt minden oldalon, hogy milyen jó sportoló volt és mellette régi képek róla, amelyeken körülbelül 14-15 évesnek nézhetett ki. Kis bongyori haja volt, és már akkor is megmutatta mindenkinek tökéletes mosolyát és gödröcskéit, imádni valóan nézett ki.

Eléggé furcsa hogy pár embernek milyen jól jön a pubertás, de neki egyáltalán nem kellett már akkor sem aggódnia ez miatt, az aranyos ártatlan srácból lett egy igazi érett férfi, akit mindenki vonzónak tart. Úgy néz ki mintha le lenne festve, mintha egy festményről szabadult volna, az állkapocs vonala is gyönyörűen íves és az elképesztően gyönyörű a zöld íriszeiről pedig inkább ne is beszéljünk. Mindenkit eltud varázsolni aki a közelébe megy, és mindenki eszi a szavait.

Hirtelen elgondolkoztam rajta hogy miért vált ki belőlem is ilyen érzéseket? Egyáltalán igazak ezek az érzések, vagy esetleg helyes-e amit teszünk. Egy év van hátra és le éretségizünk mindenki munkába fog állni, esetleg többen főiskolára vagy egyetemre mennek, mindig is Amerika volt a célom hogy kijussak oda és ott dolgozhassak. Egy év és már többet nem fogunk találkozni Mr. Stylessal és a többi diákkal sem. Eléggé furcsa ebbe belegondolni, az egyik felem örül hogy többet nem kell pár olyan embert látnom akikkel tényleg nem volt jó a kapcsolatom a másik felem pedig szomorú hogy olyan embereket kell elengednem akikkel tényleg jól kijöttem, vagy fontosak nekem.

Gondolataimból a csengő buktatott fel. Lecsuktam a laptopot majd a elindultam lefelé de arcon csapott a felismerés hogy a szüleim elmentek moziba és ha haza is jönnének nekik mindig van kulcsuk. Egy nagyot nyeltem majd elhúztam a függönyt hogy megnézzem ki van itt, de szerencsétlenségemre nem láttam ki. Halkan kipattintottam a kulcsot, majd kinyitottam az ajtót és egy lépést hátra léptem.

-Mit keresel itt Hardin? -suttogom, majd próbálom megcsukni az ajtót kisebb résre

-Bocsánatot akarok kérni, a delutániért nem volt helyes ezt tennem veled és utánad egyből mást oda hívni miközben még te is ott voltál -suttogta, mire én felhúztam a szemöldököm majd a konyha felé pillantottam

-Bemehetnék? -kérdezte, mire nyitásra nyitottam volna a szám megszólalt megint

-Tudom hogy a szüleid elmentek moziba -suttogja majd közelebb jött hozzám, mire én egy lépést hátrébb léptem, és inkább kinyitottam az ajtót hogy jöjjön be. Hardin belépett az ajtón majd kulcsra zártam az ajtót, és felkapcsoltam a villanyokat.

-Mit szeretnél? -kérdeztem tőle, majd a konyha felé vettem az irányt hogy igyak valami üdítőt

-Tulajdonképpen téged -mondta, majd elkezdett követni én pedig megtorpantam

-Mi? -kérdeztem tőle, mire ő közelebb jött és felkapott az ölébe és a konyhapultig cipelt, majd felültetett rá és a nyakamat lekezdte csókolgatni.

-Har...Hardin ez nem helyes -motyogtam a felsőjébe közben pedig a haját húzogattam

-Kit érdekel? Éljünk szabályok nélkül -mondta, majd lehúzta a pólóját és utána én következtem.





A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now