10.

10.3K 413 11
                                    

Lassan sétáltam az utcán, csak a cipőm hangját lehetett hallani ahogy a talajhoz ér.

Mr. Styles teljesen összezavar, egyszer a diákjaként bánik velem, egyszer kedves. de legtöbbször durva és kemény. Nem kellene ezt csinálnunk egymással.

Végül mikor Hardinnal összevesztünk felhívtam anyut hogy nem kell értem jönnie, inkább hazasétálok. Fél óra alatt haza találtam, próbáltam halkan menni, ekkor eszembe jutott hogy nincs itthon senki sem lerúgtam magamról a cipőt majd elindultam a szobám felé. Ledobtam magam az ágyra és hanyatt feküdtem, elő vettem a telefonom majd boldogsággal töltött el hogy jött egy üzenetem.

Kelly írt, hogy nem-e találkozunk valamikor mire megrántottam a vállam és vissza írtam neki.

"Szia, éppen ráérek ha neked is jó gyere át"

Pár perc múlva meg is jött a válasz

"5 perc és ott vagyok, ajtót hagyd nyitva :P "

Elmosolyodtam, majd a fürdő felé mentem hogy arcot mossak majd újra sminkeljek. Még belefért szóval gyorsan a fogamat is megmostam. Igaza volt Kellynek pontosan 5 perc elteltével itt is volt nálunk. Mosolyogva futottunk egymás felé majd megöleltük egymást.

-Na most szépen mesélsz nekem, mi volt????? -kérdezte Kelly mire elnevettem magam. Remélem nem Mr. Stylesra érti.. Kérlek.

-Hogy érted? -kérdeztem vissza, mire ő felnevetett

-Mr. Styles tudod te -lökte meg a vállam mire megvakartam az állam

-Semmi? Korepetált? -mondtam bizonytalanul majd rámosolyogtam

-Hát jó, de semmi más nem volt? Olyan szexy nem értem miért nem csókoltad meg -mondtam majd közben kuncogott, ha tudná hányszor csókolt már meg...

-Viccelsz? Ő a tanárunk ilyet nem lehet -köhintettem egyet majd bólintottam és kihúztam magam mire ő csak mosolygott

-Hát rendben -mosolygott tovább- bár remélem hamarosan elmondod hogy mi volt -feleli mire elpirulok és inkább felállok.

-Kelly, ööööö most jutott eszembe hogy el kell mennem apuhoz a munkahelyére -motyogtam majd a kabátomért nyúltam mire ő is felállt

-De ti nem beszéltek nem? -mondta majd együtt kilépünk az ajtón, gyorsan bezárom majd Kellyre pillantok

-De már beszélünk -mosolygok rá majd megöleljük egymást -Köszi hogy átjöttél és tényleg sajnálom, majd bepótoljuk.. Szia -motyogom majd elindulok

Kelly vissza ordibál egy szia-t majd gyorsabb tempóra kapcsolok. Igazából nem megyek Apuhoz egy, nincs mit beszélnünk.. Kettő nem tudom hogy azóta nem-e máshol dolgozik.

Mivel Mr. Stylessal tisztáznunk kell a helyzetünket mert ez így nem mehet tovább ha kiderül hogy mi valamilyen kapcsolatot létesítünk ő elveszti a munkáját engem pedig a suliból fognak kirúgni és ezt nem szeretném.

Sietős léptekre veszem az iramot majd az ajtaja előtt megtorpanok és még egyszer átfutom magamban a kérdéseket és ha kérdez majd mit felelek. Nem lehetek engedékeny, keménynek és határozottnak kell lennem, fontos.

Egyet csengetek, de semmi. Majd egy nagyot kopogtatok és ki nyílik az ajtó. Hardin az ajtóban áll. Istenem.

Melegítő nadrág és egy fehér póló amiben átlátszanak a tetovállásai, és a kockás hasa. Kócos a haja és egy szemtelen mosoly villog az ajakán.

-Szia édesem -suttogja Hardin majd megvillogtatja 10/11-es mosolyát mire érzem hogy a lábaim elgyengülnek. Összefogok esni ha sokáig fogja ezt csinálni, igazán leállhatna.





A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now