7.

12.1K 460 28
                                    

Szomorúan és csalódottan sétáltam hazafelé Mr. Stylestől. Tényleg nem értem hogy vajon mit akart tőlem, de már vége remélem hogy senki nem fogja ezt megtudni és biztos lehetek benne hogy ez többet nem fog megtörténni.

Amint hazaértem Anyukám a nappaliban ült és a TV-t nézte, próbáltam felosonni hogy ne vegye észre de pont elkapott.

-Szia Holly! Hogy telt a mai napod kicsim? Főztem finomat, majd gyere le enni -kiabálta egyre hangosabban mert gondolom hallhatta hogy battyogok fel a lépcsőn.

-Oké, köszi -kiabáltam vissza neki, majd ledobtam a táskám és a mosdóba igyekeztem hogy lemossam Hardin mocskát magamról.

Egy jól eső nyögés hagyta el a számat mikor a hideg bőröm érintkezett a meleg vízzel. Gyorsan megfürödtem a kedvenc kókuszos túsfürdömmel majd megtörölköztem és felvettem a legmelegebb és a legpuhább pizsamámat.

Kipakoltam az iskola táskámból majd elő vettem a következő napi holmikat. Mivel ez még csak a harmadik nap azért nem volt még tanulni való, van olyan tantárgyunk is még amiből nem vettünk semmit sem csak beszélgettünk vagy esetleg még azt sem.

Gondoltam lemegyek a konyhába hogy szerezzek valami élelmet majd be zárkózzak a szobámba és megnézzek pár romantikus filmet.

-Mi volt ma a suliban? -kérdezte anyu épp hogy leértem, mire megrántottam a vállam és beleharaptam az egyik berétbe amit sütött

-Elment egynek -motyogtam, miközben ettem

-Akkor okés, valószínű ma este nem leszünk itthon apáddal ugyan is mozizni megyünk -mondta anyu nevetve majd megrázta a seggét mire elnevettem magam

-Jó szórakozást! -nevettem fel, majd a tányéromra pakoltam pár berétet és a spejzból elő vettem két zacskó chipset. Azt hiszem ez elég lesz egy ideig, addig sem kell ki futkároznom.

Lassan felbattyogtam a lépcsőn majd a szobám felé vettem az irányt, és a gépemet kerestem de sehol sem találtam így már csak anyu maradt.

-ANYUUU! HOL VAN A GÉP?- kiabáltam ki neki, aki futott fel hogy mi a baj

-Hol van a gép? -mondtam neki, majd megnyugtattam hogy semmi baj sincs

-Ja, hozom is -mondta majd megfordult és a nappaliból felhozta a laptopot, elmotyogtam egy köszönömöt, majd felmentem az online filmek.hu-ra hogy keressek valamit de semmi jó nem volt fent. Egy nagyot sóhajtottam, majd közbe beleharaptam a berétembe. Gondoltam akkor nyomozok egy kicsit Mr. Styles után, hát hogyha van fent róla valami az interneten.

Amiket láttam, az állam leesett. Ez nem lehet igaz. Soha a fenébe nem néztem volna ki belőle, hogy erre képes lenne.



A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now