25.

6K 336 41
                                    

Próbáltam nem tudomást venni Hardin mocskos megjegyzéséről, s inkább vártam hogy végre beparkoljon a reptér parkolójába és mehessünk végre.

-Együtt megyünk mindenhova, nem hagyjuk el egymást világos? -szögezte fel Hardin, miközben kiszállt az autóból a csomagtartó felé vette az irányt hogy kivegye a bőröndöket. Egy nagyot sóhajtottam majd becsuktam magam mögött az ajtót s követtem Hardint, egy nagy mosoly ült ki az arcomra ahogy láttam hogy Hardinnak is van egy kisebb bőröndje. Szóval tervezte hogy velem jön, de vajon honnan tudta hogy én pont ma fogok jönni? Vajon bejelenthette a suliban hogy nem lesz az utolsó két héten, mert elrepül valahova?

-Én becsekkolok -suttogtam Hardinnak, majd felkaptam a fekete tornazsák felé táskámat s elindultam de Hardin elkapta a csuklómat és visszarántott

-Azt mondtam együtt megyünk mindenhova, nem? -sziszegte a fogai közül, mire megforgattam a szemeimet s körülnéztem a parkolóban majd Hardin lezárta a kocsit, próbáltam meggyőzni hogy tudom vinni a saját bőröndömet de nem engedte.

Nagy léptekkel haladtunk majd beálltunk a legröbidebb sorba, és csak vártunk hogy mikor jövünk mi. Hardin fürkésztem a tekintetemmel, de nem nézett rám csak a bőröndöket szorosabban fogta és a lábait nézte, néha felpillantott majd az ablakon kibámult s a felrepülő repülőket nézegette, annyira elbambultam Hardin pásztázásában nem is vettem észre hogy már sorra is kerültünk.

-Jó napot, útlevelet és csekket kérnék -köszörülte meg a torkát majd a manikürözött körmeire pillantott, tipikus szőke liba volt.

-Jó reggelt -köszöntöttem én majd odaadtam az említett tárgyakat. A nő annyira nézte Hardint hogy mindjárt kiestek a szemei, Hardinra pillantottam aki kifelé nézett az ablakon majd rám nézett s végig nyalta az ajkát, mire a nő felsóhajtott én pedig egy hangos nevetésben törtem ki mire Hardin elmosolyodott s a hölgyre pillantott aki elpirulva gépelte az adatokat.

-Sajnálom -suttogta Hardin, majd az arcát a nyakhajlatomba temette, mire elmosolyodtam

-Tessék, itt a repjegy és itt vannak az adataik. Jó repülést! -mosolygott a nő, mire elmosolyodtam s megfogtam a pappírokat majd félre álltunk Hardinnal hogy elpakolhassam a csekket.

-Mennünk kell máris a gépre -suttogtam Hardinnak, mire ő beleharapott a szájába s lassan elindultunk a kabinhoz

Repülőn

-Elmondhatok valamit? -suttogott Hardin miközben tördelte az ujjait, mire rápillantottam majd az ujjaira ha továbbra is folytatni fogja kifogja törni őket

-Persze -suttogtam én is, bár nem értem miért

-Még soha sem repültem -motyogta Hardin, majd az előtte lévő kis monitorra pillantott s azt kezdte el pásztázni

-Nocsak, nocsak. Hardin Styles a szexmániás szatír fél a repülőktől -kuncogok fel, mire rám pillant és láthatóan ő ezt egyáltalán nem találja viccesnek

-Hahahaha -sóhajt fel, mire meg könnyebbülök s megfogom a kezét majd összekulcsolom a magaméval s hátra dőlök a székemben

-Most alszol? -suttogja, mire elnevetem magam

-Még nem. Várom hogy osztogassanak takarókat és fejpárnát majd egy pohár víz után igen -motyogom majd elhelyezkedek a székemben

-Hány órás lesz az út? -suttogja kétségbeesetten

-10, de nyugi nem ugrok majd ki útközben itt leszek én is -motyogom majd rájövök nem kényelmes ez így nekem

-Rám is feküdhetsz

-Kösz kihagyom, így is épp elég lesz 2 hétig hallgatnom a dühkitöréseidet -sóhajtok fel, majd összekulcsolom a karomat s lehunyom a szemem

-De együtt leszünk karácsonykor -suttogja Hardin, mire elmosolyodom

-Kit érdekel? Nem szeretsz. -suttogom, az utolsó két szót próbálom minnél hallkabban mondani majd végül elhelyezkedem a székemben. Azt hiszem nem várom meg míg kiosztják a takarókat, nem aludtam jól az éjjel.

-Szeretlek -suttogja Hardin, majd egy puszit nyom a homlokomra, s csak az érzem hogy a közöttünk lévő kis rudat kitámasztja majd a vállamra hajtja a fejét s nagyokat sóhajtozik és továbbra is tördeli az ujjait. Azt hiszem nagyon tetszik nekem az aggódó, érzelmes türelmetlen Hardin.

A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now