20.

6.6K 320 24
                                    

Nagy mosollyal léptem be a bejárati ajtón majd az utamat egyből a szobám felé vettem hogy lepakoljam a holmijaimat.

Ahogy beléptem a szobámba megcsapott a hideg, valószínű reggel Hardin nyitva hagyta az ablakot. Lassan engedtem leesni a táskámat a vállamról, majd az ablakhoz futottam és becsuktam s az ajtó mellé léptem s feltekertem a falamon lévő fűtést és lerúgtam a cipőmet, közben a kabátom zsebében matattam majd megfogtam a telefonom és levettem a kabátom.

A konyha felé vettem az irányt hogy betankoljak aztán mehessek aludni, hosszú nap volt a mai.

Végül a választásom egy rántottára esett, hiszen lakató és hamar készen is van. Míg főzőcskéztem hallottam hogy egy üzenet érkezett a telefonomra, szerencsére készen is lett a tojásom amit kiszedtem egy tálra majd egy pohár vizet engedtem mellé és a telefonomat felkapva a pultról a szobám felé igyekeztem.

Miután jól laktam a telefonomért nyúltam hogy megnézzem hogy kiírt.

A kijelzőn Anyu neve díszelgett, mire egy mosolyra húzódtak az ajkaim majd megnyitottam az üzenetet.

"Szia kicsim!

Remélem hogy jól vagy és minden oké veled, mindennap hívtunk este Skypen de nem volt bekapcsolva a laptopod így nem tudtunk elérni jó lenne ma beszélni mondjuk 7 felé? Van egy nagyon jó hírünk számodra, remélem örülni fogsz neki, mi nagyon örülünk. Puszi Anyu& Apu! "

Csodálkozva meredtem a képernyőre, majd végül elmosolyodtam. Remélem az az örömhír hogy hazajönnek és együtt töltjük a karácsonyt.

"Szia Anyu

Sajnálom hogy nem tudtatok elérni, de sokat kellett tanulnom így nem volt időm gépezni. Ma este tökéletes nekem is, majd hívjatok bekapcsolom már most a laptopot! "

Egy nagy mosoly keletkezett az arcomra, majd hirtelen a rossz kedvemből hihetetlenül jó lett. Gyorsan elküldtem az üzenetet majd futottam a géphez hogy bekapcsoljam. Mivel még csak délután 3 óra van így még egy csomó időm van, gondoltam addig megnézek valami filmet.

Körülbelül fél órája mehet a film, de annyira unalmas hogy mindjárt bealszom nem tudom miért pont karácsonyi filmet válaszottottam méghozzá a 90'es évekből.

Egyszer csak arra eszmélek fel hogy valaki feltrappol a lépcsőn majd megpillantom Hardint, egy mosolyt enged el az ajkain majd ledobja a kabátját a székemre s közelebb jön hozzám.

-Helló szépségem -mosolyodott el kacéran, majd lehajolva megcsókolt s közben a sálát vette le a nyakáról, mire elmosolyodtam

-Szia nyomi -nevetek fel, mire összeráncolja a szemöldökét s végül kinevet engem. Hardin leveszi a zakóját majd leül mellém

-Illegális Mr. Styles hogy maga ilyen dögös -pillantok rá, s gyengéden végig simítok izmos karján, mire egyenesen a szemembe néz

-Ezesetben Ms. Martins illegális hogy ön ruhákat viseljen -sóhajt fel, mire felkuncogok

-Akkor mire vár Mr. Styles? -sóhajtok fel, mire felnyög és egy mozdulattal szétszakítja magán az inget. Szent szar, miért ilyen dögös? Az egyik kezével megtámasztja magát az ágyamon a másikkal az arcomhoz nyúl majd durván megcsókol, mire közelebb húzódom hozzá s bele mosolygok a csókunkba.

-Ma este még skypelnem kell anyuékkal -suttogom Hardinnak, mire Ő hümmög s maga alá fektet és elkezd vetkőztetni.









A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now