1.

18.6K 637 39
                                    

Szeptember elseje van. Az első nap az iskolában. Megint eltelt egy nyár azzal hogy semmit sem csináltam. Kihúztam a függönyeimet a szobámban, majd a fürdő felé vettem az irányt. Igen, pontosan erre számítottam, karikás szemek és a hajam is úgy áll mint egy madárfészek.

A telefonomra pillantok amin 6 óra van, tehát egy teljes órám van hogy rendbe szedjem magam. Egy nagyot sóhajtok majd, megengedem a kádban a vizet levetem a pizsamámat ami már eléggé rongyos ugyanis egész nyáron ezt hordtam. Párszor a barátaimmal elmentem ide-oda de a legtöbb időt otthon töltöttem és mindig más sorozatokba kezdtem bele, hát igen ez vagyok én, sorozat és banda mániás unalmas tinézsder.

Ahogy a bőröm érintkezik a meleg vízzel, elhatározom magam hogy a mai nap egy jó nap lesz. Ma mindenkivel kedves leszek, és szorgalmas. Pár percig csak áztatom magam, majd megfürdök és megmosom a hajam..

15 perc múlva már megtörölközve és felöltözve rohangálok a szobámban hogy hol lehet a sminkes táskám hogy a szemem alatti "kis" táskákat eltüntessem és hogy legyen egy kis színem.

Mikor megpillantottam a táskát az asztalon  egy nagy mosoly szökött az ajkaimra majd felkaptam és elindultam vissza fürdőbe, gyorsan lealapoztam az arcom majd bekapcsoltam a telefonomon a 5 seconds of summer egyik új dalát a Fly Away-t majd miközben sminkeltem arra tomboltam. Szokásos reggelek.

Mire készen lettem a sminkemmel, elismerően bólogatok végre nem csúszott el a szemtusom és MONDHATNI hasonló is. GÖD DZSÁB. A hajamra pillantok ami eléggé bozótosan áll, egy élmény lesz kifésülni érzem, de hála isten Anyu  vett múltkor a hajára valami puhítót így ha neki használni fog akkor nekem is. Miután kifésültem a hajam, megszárítottam. Gyorsan felhúztam a cipőmet, majd a telefonomra pillantottam ami 6:56- írt és nekem a buszom 7:10-kor jön. Még van pár percem addig is megcsinálom a kajámat a sulira, és még feltudok menni pár netes oldalra is.

Leülök a fotelba a telefonommal majd megnézek pár oldalt, és látom hogy itt az idő indulni. Gyorsan felfutok az emeletre majd felkapom a táskám és elindulok a poklok házába.

Becsukom a kapu ajtót, majd elindulok a közeli buszmegállóba ahol már pár diák áll, megpillantom Josht az egyik évfolyamtársamat, mire ő is észre vesz és int egyet, én csak rámosolygok majd előveszem a fülesemet a táskámból és bekapcsolom a kedvenc zenémet Halseytól.

Körülbelül 14 perc alatt a sulinál lehettünk, mire kivettem a fülemből a fülhallgatót és elindultam.

Az épületben át vettem az új kártyámat ami a mostani és a következő évre szól, majd mielőtt elindultam volna az emeltre megpillantottam Kellyt a legjobb barátnőmet és nagy mosollyal az arcomon futottam oda hozzá, aki viszonozta és egy ölelésben köszöntöttük egymást.

-Sziaaaa -köszöntött Kelly

-Hellóka -mosolyogtam rá, majd jobbra tekintettem mert éreztem hogy valaki néz, de nem volt senki sem ott

-Úúú hallottad hogy új tanár jött Bacon Hillsbe? -kérdezte tőlem, mire én felhúztam a szemöldököm

-Nem, de ez miért érdekel minket? Valami hárpia jött megint, biztos..

-Viccelsz, férfi, és állati dögös mások szerint -ábrándozott Kelly, mire elnevettem magam

-Majd meglátjuk -nevettem tovább, majd oldalra néztem hogy ki jött fel a lépcsőn, és megállt a lélegzetem.





KOMMENTELJETEK HA TETSZETT, ÉS TIPPELJETEK HOGY VAJON KI JÖHETETT FEL A LÉPCSŐN :)





A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now