17.

7.5K 371 33
                                    

-A kurva életbe -sóhajt fel Hardin, mire felszisszenek a jól eső érzéstől

-Hardin, az ott nem Kelly? -suttogom, mikor észre veszem a fiatalok között, ő pedig csak elfordítja a fejét hogy megnézze de vissza is fordul és inkább rám, ránk koncentrál.

Gyönyörű látvány az ami elém tárul, ahogy egyre közeledünk a csúcshoz Hardinnak izzadság cseppek jelennek meg a homlokán és a hosszú haja hozzátapad, viszont csak ekkor veszem észre hogy a szemöldöke között kisimult a ránc és még gyönyörűbb így.

-Ne bámulj már -sóhajt fel, majd az ujjaival végig simít a kulcs csontomon

*********

-Hardin -szólok rá, mire felkuncog

-Mi van ha valaki meglátja? -sóhajtok fel, mire megrántja a vállát és kikanyarodik a parkolóból

-Most komolyan? Kit érdekel hogy óvszer van az autója mellett? -sóhajt fel, mire megforgatom a szemem és gondolkodás nélkül lehúzom az ablakot mire Ő felhúzza

-Mi van? Szét fagyok -kocogtatja a fogait, mire elnevetem magam és egy pokrócért nyúlok a hátsó ülésre, még mindig nem értem hogy miért van a hátsó ülésén de inkább nem kérdezek rá

-Büdös van -motyogom, mire lemosolyodik

-Úgy sem mered kimondani milyen szag -kacéran mosolyok továbbra is mire megint megforgatom a szemem, Ő pedig hideg kezeit a lábamra teszi majd megfogja a kezemet és a szájához emeli majd egy puszit ad rá, oldalra fordítom a fejem majd rámosolygok mire az útra vigyorog

-Mi az? -sóhajtok fel, majd felhúzom az ablakot és feltekerem a fűtést

-Izgulsz mi?

-Miért is? -kérdezem tőle, majd lerúgom a kényelmetlen cipőmet s felhúzom a lábam

-Hogy otthon megfogják érezni rajtad a szex szagot.

-Dehogy, nem szagolhatnak -összehúzom egy pillanatra a szemöldököm, mire elneveti magát

-Reménykedtem benne -sóhajt fel, mire bekapcsolom a rádiót.

-Szóval, nem akarsz velem beszélgetni? -kérdezi miközben lebiggyesztett ajkakkal néha rám pillant mire lejebb veszem a hangerőt a rádión és felé fordulok. Majd észre veszem az ölében pihenő pokrócot s magamra terítem majd az út további részében Harryt nézem vezetés közben, s beszélgetünk.

-Akkor itt alszol? -kérdezem tőle miközben kiszállok az autóból a házunk előtt

-Ha szabad -nyög fel

-Hardin -sóhajtok fel, majd megforgatom a szemeimet. Rosszabb mint egy gyerek, hogyan lehet elesni miközben szállsz ki a kocsiból?

Még indulás előtt Hardinra bíztam a kulcsokat, így még mindig nála van s Ő nyitja az ajtót.

-Siethetnél, ide fagyok -motyogom, mire rámmosolyog miközben a kulcslyukba próbál betalálni. VÉGRE.

Egy megkönnyebbült sóhaj hagyja el a számat mikor megérzem a lakás melegét ahogy beérünk. Hiper gyorsasággal rúgom le a cipőt a lábaimról majd az emelet felé futok ahol már Hardin vár az ágyon fekve.

-Kimerült vagyok -sóhajt fel, majd elterül a nagy ágyamon

-Ne is mondd, nem te táncoltál magassarkúban -motyogom majd a fürdőbe megyek hogy lemossam a sminkem és felkössem a hajam Hardin pedig felpattan az ágyról és követni kezd. Míg fogat mosok, és a sminkemet takarítom el a bőrömről Hardin az ajtófélfának támaszkodva néz, néha rám mosolyog mire hülye fejeket vágok.

-Akarsz a pólómban aludni? -kérdezi tőlem, s hallom hogy megremeg a hangja, megfordulok majd feltűzöm a hajam s nagy szemekkel bámulok rá

-IGEN IGEN -kezdek el ugrálni, mire elmosolyodik s egy csókot nyom az ajkaimra és az ajtóm felé indul

-Nem azt mondtad ma itt alszol? -kérdezem tőle gyanakvóan majd követem lépteit a földszintig. Zokniban kifut a kocsijáig majd a a hátsó ülésről felkap egy felsőt bezárja az autóját és vissza fut hozzám.

-Mindig ruhák vannak a csomag tartódban?

-Nem -motyogja, majd felemel a kezébe mint a menyasszonyokat és felcipel egészen a szobámig

-Hmmmmm éhes vagyok -sóhajtok fel, majd Hardin hasára fekszem miután elcseréltem az Ő felsőjére a koktél ruhám.

-Rendeljünk pizzát? -kérdezi tőlem Hardin, miközben a karomat cirógatja én pedig bekapcsolom a TV-t

-Aha -suttogom, mire feltápászkodik s ekkor eszembe jut hogy Alex előtt kínait rendeltem amit nem ettem még meg, míg nem érkezik meg a Pizza addig ezt megtudjuk enni. Elmászok Hardintól míg ő telefonál s a konyhába indulok hogy megmelegítsem a kínait.

Egyszer csak két erős kar fonodik a derekam köré míg várok a mikrora. Egy nagy mosolyra húzódnak ajkaim, majd megfordulok s két gyönyörű zöld szempárral találom szemben magam.

-Hmmmm kínai -duruzsolja a nyakamba, mire elmosolyodom

-Imádom -motyogja a hajamba, majd belecsókol.












A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now