Hendall

5K 157 65
                                    

Tehát mint mindenkinek nekem is van véleményem. Szívesen meghallgatom a ti véleményeteket is, akár kommentben vagy üzenetben.

Kendall számomra egy gyönyörű, tehetséges lány viszont egyszerűen nem tudom miért de vissza taszító a személyisége. Tudom hogy már egyszer ezt eljátszotta Harryvel, és nem szeretném ha megint összetörné a Szerelmem szívét.

Mondhatod hogy önző vagyok, mert nem ragaszkodhatok ahhoz hogy Harry egyedül élje le az életét. Én ezt nem akarom. Azt akarom hogy boldog legyen, hogy egy olyan lány mellett élje le az életét aki viszont nagyon szereti őt. Mondhatod hogy szánalmas vagyok, mert itt sírok Harry miatt. Igen ez az ő élete, viszont hihetetlenül szerelmes vagyok belé, annyira hogy a szívemet is neki adnám ha tehetném.

Harry Styles egy csodálatos személy, hihetetlenül sok szeretet és tisztelet van benne. Ó basszus, annyira szeretem.

Tehát most, inkább ez a Harry lányokhoz szólna.. Nektek is ennyire fáj? Titeket is széttép az érzés? Ti is sírtatok rengeteget mint én? Ti is arra gondoltatok hogy miért pont Ő? Vajon megint tönkre fogja tenni? Miért vannak megint együtt?

Rettenetesen fáj.

DE, HA Harry boldog mellette tényleg és többnél fog tartani ez a kapcsolat mint egy hét akkor beletörödők, ha látni fogom Harry gyönyörű mosolyát miközben Kendall kezét fogja az én síró arcomra is egy mosoly fog kerülni.

NA OKÉ, a lényege pedig ennek az hogy nem támogatom a kapcsolatot, nem vagyok előítéletes ember. Kendallt kedvelem de csak akkor ha 267816873 kontinens választja el Harrytől.

A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now