13.

9.5K 367 12
                                    

Lihegve Hardinra pillantok aki a mellhasamon fekszik, hirtelen fellöki magát majd a szemembe néz de én oldalra fordítom az arcom. Nem akarom hogy lássa hogy könnyesek a szemeim, és hogy én nem élveztem.

-Na bébi, ennyire nem lehetett rossz -suttogja Hardin, majd az arcomra egy puszit ad, mire behunyom a szemem és egy könnycsepp hullik le az arcomon amit Hardin észre vesz és a hüvelyujjával letöröl. Kissé megijed, majd felpattan mellőlem és öltözni kezd.

-Mit csinálsz? -pillantok rá, majd magamra húzom a takarót, ő megáll egy pillanatra majd rámnéz

-Elmegyek -motyogja majd az övét csatolja be, és a pólóját húzza fel magára. Miútán felöltözött rámnéz és leül az ágyam szélére, én oldalra fordultam és csak nézek ki az ablakon.

-Hé -simogatja meg az arcom- Holly, kérlek nézz rám -suttogja, majd az ágy mellé térdel le, hogy az arcunk egy egyensúlyban legyen és hogy a szemébe nézhessek de a feje mellett eltekintek

-Sajnálom, nem tudom mi üt belém ilyenkor -motyogja majd ujjaival a lepedőt csipkedi, mire ránézek és a szemeiben látom hogy tényleg megbánta

-Egyszerűen megörjítesz, és nem akarlak elvesziteni -suttogja, mire elnevetem magam

-Hardin, pontosan így fogsz elveszíteni ha bántasz -beszélek hallkan, mire rámnéz én pedig a kezemet a szememre szorítom hogy ne lássa hogy egy könny zárpor fog jönni hamarossan.

Hardin a kezeivel megpróbálja megakadályozni hogy ne takarjam el az arcomat, de ebben az esetben erősebb vagyok.Hirtelen rám törnek az érzések, és kifakadok. Nagyon morbid, itt sírok Hardin előtt aki nem tudja hogy mit legyen, tudja hogy ő az oka a sírásomnak de nem tesz semmit. Ami a legfőbb dolog hogy nem is kell semmit sem tennie, nem akarom hogy tegyen akármit is, úgy is csak megbántana. Legalábbis azt hiszem.

Miután sikerült lenyugodnom, Hardinra pillanok aki lehajtotta a fejét az ágyra és a kezét az arcába temette. Sír? Letörlöm a könnyiemet, majd felülök az ágyban és megfogom Hardin kezét. Nem sírt, de nem is boldog. Na hát, mégis vannak érzései.

-Kérlek bocsáss meg nekem -suttogja Hardin majd megfogja a kezem, az elején elfintorodom majd elfogadom, egy nagyot bólintok majd átölelem Hardint, aki egy nagy levegőt szív be majd ki. Megkönnyebült, és én is.

Hardint magammal húzom majd vissza fekszünk az ágyba, nem érdekel hogy szinte meztelen vagyok csak egy takaró van rajtam vagy hogy Hardin tetőtől talpig fel van öltözve és még cipő is van rajta, egy másik takaróval betakarjuk magunkat majd összebújunk. Az arcom a nyakhajlatába temetem, mire elhajol és egy csókot nyom az ajkaimra.

Utálom Hardin dühkitöréseit, vagy azt hogy néha durván bánik velem, és a többi emberekkel is de ezzel együtt nagyon szeretem Őt.

Hirtelen elfog az álmosság majd Hardint szorosabban fogom magamhoz, nem akarom hogy elmenjen vagy hogy elhagyjon. Lehunyom a szemeimet, majd az arcomat közelebb dugóm Hardinéhoz de pár perc múlva rájövök hogy nem jó ötlet elszívja előlem az összes levegőt ezért hátrébb húzódom és elnevetem magam.

-Mi az? -suttogja Hardin, mély rekedtes hangján amitől kiráz a hideg és Ő ezt észre is veszi majd végig simit a karomon, mire mégjobban kiráz a hideg

-Állj le -suttogom, ő pedig csak pimaszul nevet, Tudja hogy milyen érzéseket vált ki belőlem és élvezi.

-Dehát mivel? Nem is csináltam semmit -suttogja, közben pedig csupasz bőrőmet cirogatja a karomon mire elmosolyodom

-Szeretlek Hardin -suttogom, majd egy nagyot ásítom és azt hiszem ez pont elég ahhoz hogy tényleg elkezdjem számolni a báránykákat

-Szeretlek Holly -suttogja vissza, majd egy csókot ad az ajkaimra, mire elmosolyodom és vissza csókolom

Pár óra múlva mikor felébredünk csodálkozva nézek az órára hogy délután 3 óra.. Elaludtuk az időt. A mellettem szuszogó kis angyalra pillantok aki olyan mélyen alszik hogy szerintem mellette még a házat is kilehetne rabolni.

-Hardin -próbálom ébreszgetni, de semmi akkor jöhet a szép terv

Egy puszit nyomok az arcára, majd ahogy haladok az arcától egészen a szájáig megyek el, és játszani kezdek az ajkaival, mire egyszer csak vissza csókolt én pedig abba hagyom.

-Hát fent vagy -csodálkozom majd el húzódom tőle, ő pedig a kinyújtja a kezét és a nyakamnál fogva vissza húz magához így arra kényszerít hogy megint megcsókoljam én pedig egy puszit nyomok szája sarkába ő pedig lebiggyeszti az ajkait. Elnevetem magam, eléggé vicces főleg hogy még mindig csukva van a szeme.

Hirtelen megszólal a telefonja, mire kinyitja a szemét és tapógatozni kezd a nadrágjában majd a füléhez emeli. Nem kell kihangosítani így is lehet hallani hogy valami nővel beszél.

-Oké, rendben, igen, valakinél, megyek -nyomja ki a telefont majd kipattan az ágyból és helyre húzza magán a ruháját majd egy csókot nyom az ajkaimra én pedig csak nézek

-Hova mész most? -kérdezem tőle, mire ő rámpillant

-Majd hívlak -motyogja majd egyet int és elindulok az ajtó felé. Aztán csak azt hallom hogy becsapódik a bejárati ajtó. Remek.







A földrajz tanárom. Where stories live. Discover now