Nahoře, nebo dole? [OPRAVDU NE PRO MLADŠÍ]

3.7K 146 15
                                    

Jen krátké upozornění na začátek: tahle část obsahuje pár celkem perverzních narážek a poznámek, takže si promyslete, jestli si to vůbec chcete přečíst xD A kdybyste pak měli nějakou psychickou újmu, varovala jsem vás :D Zatím!! ^^ <3

..."Ona je na řadě"?  

Haruka mi prsty letmo přejela po hrudi. Dívala se na mě neidentifikovatelným pohledem, jako by na mě chtěla skočit a rozpárat mi hrdlo. Plamen v jejím oku sílil.

Už jsem se chystala protestovat, ale ona se sklonila a umlčela mě dlouhým vášnivým polibkem. Líbala mě opatrně, přesto však dychtivě, jako by mě chtěla ujistit, že jí na mě záleží a že je tady a chce mě.

Líbí se mi tenhle pocit. Líbí se mi, že jsem chtěná. Tedy, ano, pár známostí už jsem měla, ale to bylo jen takovéto školácké vodění za ruce a pusinky. Nic vážného jsem doposud neprožila. Nejlepší vztah mám asi opravdu se Shintarem, který se mnou kupodivu zůstal, přestože se někdy chovám jako spratek.

Ale ani Shin se nemohl Haruce vyrovnat. Nikdo se jí nemohl vyrovnat. Jen ona mnou totiž dovedla cloumat tak, až jsem ani nevěděla, kde je nahoře, a kde dole.

Rukama jsem se jí omotala kolem krku, chtějíc si ji přitáhnout blíž a zabořit svůj obličej do jejích vlásků, ale ona mě ze sebe strhla a bezohledně mi obě dvě ruce přitlačila k podlaze vedle hlavy.

Zmateně jsem na ni koukla. Haruka na mě hleděla chtivým pohledem a oči se jí leskly. Rozhodně to však nebylo smutkem.

"Hej, počkej..." dostala jsem ze sebe a pokusila se vykroutit z jejího sevření, ale ona měla sílu. Moje maličká Haruka měla sílu jak zmrd.

Naklonila se ke mně a jazykem mi přejela po uchu. "Zlobivá a ještě odmlouvá. To tě přijde draho," pošeptala a rty se něžně otřela o mé ucho.

Dostalo se ze mě několik stenů, za které bych si velice ráda dala pěstí. Jak je možné, že mě dokáže vzrušit jen tímhle? VŽDYŤ SE ANI NESNAŽÍ!!! To není fér...

Mé boky se proti mé vůli pohnuly směrem k ní, takže jsem se jí dotkla vnitřní stranou stehen.

Haruka nerušeně pokračovala. Z části mě líbala, z části mě olizovala na uchu, pak na tváři, ze které sjela na čelist a odtud zase na krk.

Musela jsem se kousnout do spodního rtu, abych své nepřiměřené sténání aspoň trošku utlumila. Určitě by se mi jinak posmívala, že ze mě vychází takové zvuky.

Špičkou jazyka zkoumala mé tělo a já se najednou cítila strašně trapně. Styděla jsem se, že mě vidí, i když se známe celý život. Měla jsem sto chutí se schoulit do klubíčka někam do rohu místnosti, jen aby mě neviděla.

Haruka si očividně všimla mých rozpaků, jelikož se na mě zadívala pobaveným pohledem a koutky úst jí vystřelily nahoru. V očích se jí cosi mihlo, ale byl to pouhý záblesk, takže jsem nebyla schopna určit, co to bylo.

Ruce mi stále tlačila k zemi, takže byl můj pohyb maximálně omezen. Mohla jsem se jen svíjet pod jejím tělem jako žížala přeseknutá motykou.

Tlak z jednoho mého zápěstí zmizel a já pocítila, jak mě něžně hladí po celé délce mé paže. Naskočila mi z toho husí kůže a myslela jsem, že se snad i počůrám z toho, jak to lechtalo. Ale snažila jsem se zadržet smích, jelikož tahle záležitost jej nevyžadovala. I tak mi ale cukaly rty a z mého hrdla se dostávalo přidušené chichotání, které by se v mém případě dalo přirovnat chrochtání polekaného prasátka.

Pohladila mě na boční straně hrudníku a schválně se vyhnula mé bradavce, která ale stejně zareagovala.

Měla jsem pocit, jako by mi z prsou někdo propouštěl slabý elektrický proud a ten se v pravidelných intervalech pak dostával do každičkého koutku mého těla. Nebolelo to, ani to nebylo nepříjemné, i tak jsem ale měla pocit, že mě to každou chvíli zabije.

Rodinné Pouto (YURI) [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat