Yeni Yıl *.*

3.4K 147 43
                                    

Merhabaaa! Yine üzgünüm yeni bölüm değil. Ama cuma günü akşamı yeni bölümü paylaşacağım. Yeni yıl gecesine denk gelmiyor. Maalesef o zamana yetiştiremem. Yetiştirebilseydim öyle bir sürpriz yapardım size. Ama aklıma çok daha güzel bir fikir geldiii!!

Evet, şimdi. Bu karara bağlı. Yani ben bir fikir öne süreceğim ve siz fikirlerinizi söyleyeceksiniz. Bunun üzerine karar verip dediğimi yapacağız. Dediğim şey ise, bir bölüm yazmak! Ama nasıl? Sizden her birinizden, bu seriyle ilgili Muna'nın ağzından ya da başka birisinin ağzından (sizin isteğinize kalmış) bir bölüm yazmanızı istiyorum. Tamamen sizin hayal gücünüz! Neler olacak? Olaylar ve duygular sizde! Sadece genel kurgu yani karakterler benden. Bu karakterleri kullanarak kısa ya da uzun bir bölüm yazmanızı istiyorum! Çok mu şey istiyorum? Belki. Ama bence bu eğlenceli olacak.

Yazdığınız bölümü bana mesaj olarak atın. Ben onları direk hiçbir oynama yapmadan burada paylaşacağım. Hepinizinkini. İsimlerinizi de (@) buraya yazacağım. Herkesin yazdığı bölüm kendi adı altında yayımlanacak.

Ben açıkçası bu aktiviteyi yaparsak çok sevinirim! Skuna ya da Duna farketmez. Gönlünüzden geçeni, olayları yazın. Okumaktan zevk alırım.

Not: Bugün ya da yarın akşama kadar yazarsanız bana mesaj olarak atın. Yarın akşam yeni yıl şerefine paylaşacağım. Naira sizin de eseriniz olsun! <3

Sevgiler, xxfa

*Ve tekrar üzgünüm, üzgünüm, üzgünüm. Yeni bölüm değildi.*

NAİRA‧✕‧Örümceğin Doğuşu |3K Serisi 2.kitap|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin