Author's Note

1K 64 30
                                    

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες μου, Χρύσα, Σοφία, Ελένη, Ειρήνη και Άννα που διάβασαν το βιβλίο μου πρώτες από όλους και με βοήθησαν να κάνω τις διορθώσεις και να το φέρω στην τελική του μορφή. Αυτό το βιβλίο δεν θα ήταν εδώ αν δεν μου είχαν δώσει το έναυσμα να το ανεβάσω.

Θέλω επίσης να πω ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Έμιλι, την φανατική Κλέιλορ σίππερ, που δεν θα είχα γνωρίσει αν δεν υπήρχε αυτό βιβλίο ;)

Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που είχατε την υπομονή να διαβάσετε όλη την ιστορία μου μέχρι αυτό το σημείο. Το εκτιμώ πραγματικά που αφιερώσατε λίγο από το χρόνο σας για να δείτε την δουλειά μου :)

Για να είμαι ειλικρινής, όταν ανέβασα τον πρόλογο το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι δεν θα το διάβαζε κανείς επειδή η ιδέα μου ήταν χιλιοειπωμένη και χιλιογραμμένη και πως, δεν υπάρχει, θα με πάρουν με τις πέτρες!

Πάντως, ελπίζω να σας άρεσε το Μάλφελιν διότι το δεύτερο βιβλίο με τίτλο "Γκρέιφορτ" είναι on it's way. Άλλωστε, δεν θα μπορούσα ποτέ να ολοκληρώσω την ιστορία με την Κλέρι λιπόθημη σε ένα φορείο. Αν είναι δυνατόν!

Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα. Θα ήθελα να ακούσω και την δική σας άποψη για το βιβλίο :)

Οπότε, αντίο από εμένα μέχρι το Γκρέιφορτ :)




ΜάλφελινWhere stories live. Discover now