21.

772 79 27
                                    

«Και μετά άρχισαν όλοι να φωνάζουν όλοι και να λένε "η ομάδα της Τζέιν αμέσως στο θερμοκήπιο" και έτσι αρχίσαμε να τρέχουμε και εμείς και τότε ήταν που πέσαμε πάνω στον Τζόρνταν και την Άναμπελ και μας είπαν ότι η ομάδα είχε βρει την φράση και θα μπορούσαμε να νικήσουμε αν μαζευόμασταν όλοι στο θερμοκήπιο αμέσως γιατί και η ομάδα του Ίαν ήταν ένα βήμα πριν την νίκη».

«Και ύστερα φτάσαμε στο θερμοκήπιο και εμείς επιμέναμε ότι δεν έλειπε ούτε ένας από την ομάδα μας ενώ ο Άλεξ, που είχε αναλάβει να μας μετρήσει υποστήριζε ότι έλειπαν δύο άτομα για να συμπληρώσουμε».

«Την ίδια στιγμή όλη η ομάδα του Ίαν ξεχύθηκε μέσα στο θερμοκήπιο και τότε ξέραμε ότι για μία ακόμη φορά είχαμε χάσει».

«Αλλά λίγο μετά τα πρώτα είκοσι άτομα με κόκκινα μπλουζάκια, κάποιος εντόπισε στο πλήθος δύο άτομα με γαλάζια».

«Ήξερες εσύ ποιοι ήταν;».

«Όχι, για να πω την αλήθεια ήταν σαν να τους έβλεπα για πρώτη φορά».

«Τέλος πάντων, συνεχίζω. Και τότε η Σκάρλετ -Θεέ μου, μας έσωσε δύο φορές μέσα στο παιχνίδι- ανέβηκε αμέσως στο βάθρο και είπε την απάντηση. Τελικά, ο στίχος ήταν όντως από το τραγούδι των Led Zeppelin. Και νικήσαμε για πρώτη φορά μετά από, ξέρω 'γω, έναν ή δύο μήνες;».

«Εννιά παιχνίδια στο σύνολο, άρα περίπου δύο μήνες».

«Ναι, ότι πεις, μετά από δύο μήνες, νίκησε επιτέλους η ομάδα της Τζέιν!».

Ύστερα από αυτό, στο δωμάτιο απλώθηκε ησυχία. Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα ξύλα που καίγονταν στο τζάκι και μετατρέπονταν σε μαύρη στάχτη.

Η Κλέρι και η Λόρεν κοιτάχτηκαν πρώτα μεταξύ τους και μετά κοίταξαν τους μέντορές τους. Και η Μάγια και ο Τέιλορ φαίνονταν απόλυτα ενθουσιασμένοι που είχαν καταφέρει να νικήσουν τον Ίαν μαζί με την ομάδα της Τζέιν περίπου μιάμιση ώρα νωρίτερα, τόσο που δεν μπορούσαν να σταματήσουν να μιλάνε και να γελάνε.

Αλλά αν τους έβλεπε κάποιος άσχετος θα έλεγε ότι μιλούσαν για την ανακάλυψη της πενικιλίνης, αν την είχαν ανακαλύψει οι ίδιοι.

Στο τέλος, η Λόρεν και η Κλέρι χαμογέλασαν συγκαταβατικά. «Συγχαρητήρια για την νίκη σας», είπε η Λόρεν, με το χαμόγελο ακόμα κολλημένο στα χείλη της, ως ένδειξη ευγένειας. Γιατί στην πραγματικότητα, δεν είχε καμία όρεξη να ακούσει την λεπτομερή περιγραφή του παιχνιδιού, το ίδιο και η Κλέρι.

ΜάλφελινWhere stories live. Discover now