36. Bölüm

24.4K 1.6K 184
                                    

Derin'in ağzından....

Kuzey'in dudaklarıma kondurduğu öpücük beni benden almakla beraber kendimi sorgulamamı da sağlamıştı. Neden bu kadar etkilenmiştim ki. Bu zamana kadar erkeklerle yakınlaşmamış olmam en mantıklı açıklamaydı. İlkti ve hoşuma gitmişti. Başka bir açıklaması yoktu.

Ama ondan etkilenmedigimi de
söyleyemezdim. Yüzüme değen parmaklarının soğukluğu bile içimi titretmişti. Gözlerimi kapatmamak için kendimle verdiğim savaşı kaybetmem ona doğru çekildiğimin bir göstergesiydi. Gözlerimi kapatmamla beraber tekrar nefesini dudaklarımda hissettim.

Benden uzaklaşmak istemiyor gibi bir hali vardı. Yüzüme vuran nefesi yeterince heyecenlandırmıyormuş gibi parmakları kapalı göz kapaklarımı okşuyordu.

Sinema salonunda sevgilisiyle fingirdeyen kızlardan olduğuma inanamıyordum. Gerçi Kuzey benim sevgilim değil. Ama yinede bu fingirdedigim gerçeğini değiştirmiyordu.

Yan tarafımdaki hareketlilikle hızla Kuzey'den ayrılıp sağıma baktım. Eymen koltuğun üzerinde dizlerinin üzerine çıkmış çatık kaşları ile Kuzey ve bana bakıyordu.

" Teyze siz ne yapıyorsunuz " deyip kızgınlıkla bana bakmaya başladı. Verecek cevabım yoktu. Amcan benim aklımı çalıyor bende buna müsade ediyorum diyemezdim ya.

" hiç birşey canım, amcan birşey söyledi de bende onu duyamadığım için kulağıma eğilmişti. " Eymen çatık kaşlarını düzeltmek bir yana sanki daha çok çatmıştı.

" Teyze ben çocuğum ama aklım az değil. Amcam seni öptü gördüm ben. " kollarını göğsünde birleştirerek koltuğuna geri oturdu. Ben söyleyecek birşey bulamazken Kuzey'in yüzündeki gülümseme daha çok sinirlerimi bozuyordu.

" Bence hemen evlenmelisiniz çünkü amcamın seni dudaktan öpmesi için karı koca olmalısınız. Ben Kiraz'ı hep yanaktan öpüyorum. " diyerek yarım bıraktığı filmi izlemeye geri döndü. Karanlık ortamda bizi gördüğü yetmiyormuş gibi birde evlenme işini çıkarmıştı başıma. Bu çocuk amcası kadar başıma belaydı.

" Bence çok haklı " diyen Kuzey'in kanına dirseğimi geçirip bu işin içinden nasıl çıkacağımı düşünmeye başladım. Kuzey'in beni bu kadar kolay etkilemesine müsade ettiğim için içimde büyük bir pişmanlık duymaya başlamıştm. O kadar olaydan sonra ona şans verdiğim yetmiyormuş gibi şimdide kalbimi ısıtmasına izin verdiğime inanamıyordum.

******

Film bittikten sonra çocukların uykusu geldiği için oyalanmadan eve döndük. Eymen'in yatağı geniş olduğu için kiraz  ile ikisini aynı yatağa yatırmıştım. Daha doğrusu Eymen Kiraz'dan ayrılmak istememişti.

Annemin Ece'yi erkenden uyutması çok iyi olmuştu. Gerçekten çok yorulmuştum ve Ece zor uyuyan bir çocuktu.

Salona geçtiğimde Kuzey yine rahatsız koltuğa uzanmış kendine rahat bir pozisyon arıyordu. Onu defalarca bu evden kovmama rağmen yüzsüzlük edip gitmiyordu. Aramızı düzeltmeye çalışıyordu yada bizden ayrı kalmak istemiyordu.

" Hala burda kalmakta kararlı mısın? " dedim kollarımı göğsümde birleştirerek. Sinemada yaşadıklarımız aklıma gelince rahat tavrımı bozup boğazımı temizledim. Bendeki ani değişimi Kuzey keyif alarak izliyordu.

" Hayır gitmek istemiyorum burası daha eğlenceli " diyerek meşhur gülümsemesini ortaya serdi. Yani pis pis sırıttı. " Hem o eve siz olmadan gitmek istemiyorum. " diye konuşmasına devam edince ben birden eridim. Bu adama karşı giderek yumuşuyordum. Bu yumuşama yaklaşık bir iki saat önce yoğun olarak başlamıştı. Beni adeta kendine çekiyordu.

Teyze Oldum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin