12. Bölüm

34.7K 2.4K 93
                                    


Günler geçtikçe çocuklara daha çok alışıyordu Genç kız. Çocuklar ile ilgilenmekten büyük zevk alıyordu. Günleri yoğun ve yorucu geçsede Ece'nin attığı gülücükler, Eymen'in ona sevgiyle bakması bütün yorgunluğunu alıp götürüyordu.

Geceleri eve gitmek zorunda kalsada, Kuzey bunu sorun etmiyordu işten sonra zaten bütün vaktini yiğenlerine ayırıyordu. Her ne kadar giderken genç kızın içi cız etsene başka çaresi yoktu. Haftanın üç gecesini onlarla geçirsede yetmiyordu ona.

Kuzey ile araları kötü değildi. aslında sürekli konuşuyorlardı ama konuştukları her kelime çocuklar hakkında oluyordu. Saçlarını okşadıgi o geceden sonra Kuzey ile çocuklardan başka birşey hakkında konuşmak istemiyordu. Her an o gece ne yaptığını soracak gibi tetikdeydi. Bunun yersiz bir korku olduğunun farkında değildi. Kuzey'in o gece aklına bile gelmiyordu.

Kuzey ise hayatını oturttugu düzenden çok memnundu. Mükemmel bir işi vardı. Ve çocuklarla Derin harika ilgileniyordu. İlk başta ona güvenmeyerek ne kadar büyük hata yaptığını anlıyordu. O olmasa ne yapacağını hiç bilmiyordu.

O kadar düzenleri yerindeydi ki, birbirlerine karı koca gibi hesap sormaları, evin ihtiyaçlarını Derin'in arayıp Kuzey'e söylemesi, İşe giderken genç kızın Kuzey'i uğurlaması akşam gelince çocukların yaptığı yaramazliklari anlatıp gülüşmeleri o kadar iyi geliyordu ki ikisine de, bu durumlarını sorgulamiyorlardi. İkiside sıcak bir aile ortamına hasretti.

" Hadi görüşürüz fazla yorma kendini. " diyerek yolcu etti Kuzey'i genç kız.

" görüşürüz, dikkat edin kendinize. " aldığı yanıtta bir o kadar sahipleniciydi. Ne zaman bu kadar yakınlastilar ikiside anlamamıştı. Her ne kadar çocuklardan başka birşey konuşmuyor olsalarda kabullenmislerdi birbirlerini. Bundan sonra ki hayatlarında ne olur bilmiyorlardı ama birbirlerinden ayrı sağlam ayakta duramayacaklarini biliyorlardı.

" bu arada akşam işten erken çıkacağım size bir sürprizim var, yemeği de dışarıda yeriz "

" Ne sürprizi " diyerek heyecanla atılan Genç kız o kadar tatlıydı ki Kuzey onun bu hallerine bayıldığıni çoktan kendine itiraf etmişti.

" akşam görürsün. Ben seni ararım çıkacağım zaman. Çocukları hazırlarsın "

Kuzey'in onlara ne sürprizi yaptığını deli gibi merak ediyordu derin. Kuzey çok değişmişti Genç kıza göre ilk tanıştıkları zamanki sırık yoktu şimdi. Ona değer veriyordu ve bunu hissettiriyordu, terslemiyordu, sık sık gülümsüyordu. Bu hallerine bayılıyordu.

Akşamı zor etmişti genç kız. Zaman bir türlü geçmek bilmemisti. Önce kendi hazırlandı sonrada çocukları hazırlamıştı. Eymen'e amcasının onlara sürprizi olduğunu söylediğinden beri her beş dakikada bir amcasının ne zaman geleceğini soruyordu.

Korna sesini duymasıyla Ece'yi kucağına alıp çocukların ayakkabılarını giydirdi. Kuzey'in de gelmesiyle Ece'yi ona verip Eymen'e yardım etti oturması için. Ece'yi çocuk koltuğuna oturtup yola koydular.

Derin kadar Kuzey de heyecanlıydı. Sürprizi beğenmesini istiyordu genç kızın onun düşüncesini hiç olmadığı kadar önemsiyordu.

Araba'nin durmasıyla etrafına bakmaya başladı genç kız fakat etrafında sürpriz olabilecek hiçbirşey göremiyordu.

" Hadi inelim. " Kuzey'in arabadan inmesiyle, oda arabadan inip Eymen'e yardımcı oldu. " bu taraftan " diyerek yürümeye başlayan Kuzey'i takip etmeye başladı.

Büyük iki katlı birbirine tıpatıp benzeyen evlerden birinin önünde durduklarinda Kuzey cebinden anahtar çıkarıp kapıyı açtı. Büyük bir sitenin içinde yer alan evler muazzam bir düzen içerisindeydi. Oldukça lüks olan bu siteyi çok beğenmişti.

Teyze Oldum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin