21 Bölüm

36.6K 1.8K 210
                                    

Defne dudaklarında ki baskıyı hissettiğinde istemsizce gözlerini kapattı. O anda ne kapının önünde olmaları nede içerideki kuzeni önemliydi. Önemli olan tek şey kendinden geçmesini sağlayan ne istediğini bilmeyen hödük bir adamdı. Günlerdir boğmak istediği adamı şu anda öpüyordu ve bu gururuna büyük bir tekme atmıştı. Bunu kendine ihanet olarak görüyordu. Bu adam iki gün önceye kadar yüzüne bakmazken şimdi kendi kapısının önünde onu sömürüyordu.

Hareket etmek için çırpınan dudaklarını kendinden geçmiş olan adamdan ayırarak yüzüne tokatı geçirmesi bir oldu. Gururunu azda olsa kurtarmalıydı.

"yine midemi alt üst ettin " diyerek Emre'nin şu anda hazır olmadığı ilk cümleyi söyledi. " iki gün önce istemediğin kızı gece vakti kapısına dayanıp öpemezsin. . Diye devam etti sözlerine. Bu adamın oynaşlarından biri olmayacaktı.

Ona karşı kendini güçsüz hissetsede dik durmalıydı. Bir daha kendisini üzmesine izin vermeyecekti.

" Ben seni istiyorum " diyerek geliş amacını en açıklayıcı şekilde tek cümle ile belirtti genç adam. Bu kadını deli gibi istiyordu.

" üzgünüm, yine bana ümit verip bırakmana izin vermeyeceğim. Buraya geldiğin gibi git. Bir daha beni öpmeye kalkma. " kapıyı kapatmak için hareketlendiginde bileğinde baskı hissetti. Bu adam daha ne istiyordu ki.

" çek elini lanet herif "diyerek tısladı genç kız.

" çekemem ve gidemem "

" neden başka sözler verip tutmayacak misin yoksa beni kafeye çağırıp gelmeyecek misin. "

" denemek istiyorum "diye bütün sakinliği ile konuştu Emre." seninle nasıl olur merak ediyorum. İki buçuk aydır gözümün önünden gitmeyen gamzelerine rahat rahat bakmak istiyorum. "

Şaşkın bir şekilde kendisine bakan kadının yüzünü elleri arasına aldı genç adam.

" seninle sinemada oynaşmak, orda burda öpüşmek, mutfakta sıkıştırmak, dudağının kenarında kalan çikolatayı dilimle temizlemek istiyorum. " diye ciddiyetle konuştu genç adam. Bunları cidden yapmak istiyordu.

" seni sapık! " diyerek genç adamın koluna hafifçe vuran genç kız dudağının kıvrılmasına engel bulamadı. Bu kadar çabuk yumuşadığına inanamiyordu. Bu adamın boynuna atlamak isteyen kalbine lanet ediyordu. Ama olmazdı. Adamın söylediği herşey cinsellikti. Ondan ne aşk istiyordu ne de sevgi. İstediği tek şey onunla oynamaktı ve bu istediğini kesinlikle ona vermeyecekti.

"orda burda öptüğün diğer kızlar yetmiyor mu? "dediğinde aklına Emre'nin barda öptüğü kız geldi. Bu adam onunla oynuyordu.

Emre'nin kesinlikle buna verecek bir cevabı yoktu. Yaptığı pisliği örtemezdi. Açıklayamazdı. O yüzden geriye kalan tek şeyi yaptı. Arkasını döndü ve gitti.

*****

Derin Kuzey'in sözlerinin şaşkınlığını üzerinden atamazken gece saat iki olmasına rağmen uyuyamamıştı. Ne yapacağını bilmiyordu. Eğer kabul ederse Kuzey ile bir başlangıç yapacaktı. Ve sadece yakışıklılığı ile ilgisini çeken bir adamla bir başlangıç yapmak istemiyordu. Bunca yıl kaçtığı erkeklere bu kadar çabuk teslim olmak istemiyordu. İlişki onun için herkesin sandığından daha önemliydi. O herşeyini evleneceği aşık olacağı adama saklıyordu. Bütün ilgisini, sevgisini, saçının her telini onun okşaması için hazırlıyordu. Buna sadece denemek için başlamak istemiyordu. Her ne kadar evlilik şu anda aklında olmasada bu güne kadar hep böyle düşünmüştü. Ama eğer kabul etmezse Kuzey'den uzaklaşmak zorunda kalacaktı. Bu da çocuklardan onu uzaklaştıracak gibi hissediyordu. Onlardan ayrı bir dakika geçirmek istemiyordu.

Teyze Oldum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin