13. Bölüm.

41.5K 2.2K 188
                                    

Multimedia Kuzey. İyi okumalar.

Genç adamdan duyduğu itirafdan beri içi içine sığmıyorum genc kızın. Yüzünden gülümseme eksik olmuyor, her dakika sevinç çığlıkları atmak istiyordu. Zaten o gecede sabaha kadar gözüne uyku girmemişti.

Kendini fazlalık gibi hissettiği bu evin vazgeçilmeziydi artık, bunu Kuzey ve çocuklar oldukça belli ediyordu. Ece o yanında olmadan uyumuyor, Eymen masallarına bayılıyordu. Kuzey ise bunu ilk kez o gece dile getirmişti ama hareketleri bunu doğrular yöndeydi. Çocuklara şu verirken bile soğuk mu ılık mi olacağını ona soruyordu. Tabiki Derin'in çocuk yetiştirme konusunda oldukça kendini geliştirmesi de buna katkı sağlıyordu.

Diğer yandan evdeki işler oldukça karışıktı. Annesi hergün nereye gittiğini soruyor ve onu geçiştirdigi cevaplar işe yaramıyordu artık. Eskidende evde duran bir insan değildi ama gece eve gitmediği günler oldukça fazla olmaya başlamıştı. Bunu Kuzey'e yansıtmamaya çalışsada eninde sonunda öğrenecekti.

Biran annesine her şeyi anlatmak istiyordu. 'sizin istemediğiniz torunlariniza annelik yapıyorum demek istiyordu ama babasının önlerine taş koymasından korkuyordu. Enistesine yaptıklarını Kuzey' e yapmasından korkuyordu özellikle herşey bu kadar yerindeyken.

" canımm. Ne hazırlayalım kahvaltıya teyzem. Hıh. Ne istiyor canın. "

" Aaaa " diye ellerini sallayarak kendi dilinde cevap veren Ece'yi tabi ki teyzesi anlamıştı.

" mama mı istiyorsun? Hemen yapıyorum prensesim benim. Peki abilere ne yapalım onu da şöyle "

" Aaaa "

" Doğru haklısın. Krep yapalım zaten bildiğimiz fazla çeşit yok değil mi. "

" Ece böyle senin dediklerini anlıyor mu anne yarım. O zaman bundan sonra onun yanında konuştuklarıma dikkat etmem lazım değil mi. Sonuçta bütün sırlarımı biliyor. " konuşarak içeri girip masadaki yerine oturan Eymen'e ısırma isteğini bastırarak baktı genç kız, bu çocuğu yerdi yer. Tombul yanakları, her gün özenle taradigi saçları - tabiki genellikle bu işi başkasına yaptırıyordu- ve özenle seçtiği kıyafetleri ile amcasına benzemeye çalışıyordu, Ve bunu başarıyordu.

İçeri " günaydın" diyerek büyük bir sevinçle giren Kuzey, önce mama sandalyesindeki Küçük Ece'yi sonra Eymen'i daha sonra ise ocağın başında kendisini izleyen genç Kızı " sen eksik kalma" diyerek öptü.

Üzerine beton dökmüş gibi kaskatı kesilen Genç kız gözlerini bile kırpamıyordu. Arkasında bıraktığı kızın ne halde olduğundan habersiz olan genç adam masaya oturarak tabağına kahvaltılık koymaya başladı.

Genç kızın son 5 dakikadır hareket etmeden gözleri karşısına sabitlenmiş olarak durduğunu ilk fark eden Eymen olmuştu.

" Amca, teyzem dondu. " Eymen'in ne demek istediğini arkasını dönünce anladı genç adam. Ne yani onu öptüğünden beri aynı mı duruyordu bu kız.

" Derin " diyerek yaklaştı genç kıza. Gözlerinin önünde birkaç kez elini salladı. Fakat bir değişiklik olmadı.

" Hey. Kendinde misin sen " yine cevap gelmeyince Kuzey artık onu hafif hafif tokatlamaya başladı. Hafif Tokatlar işe yaramayinca tokatlarını sertlestirdi.

" Ne vuruyorsun ya. Önce öpüyorsun sonra dövüyorsun. " diye aniden bağıran kadınla kendini geri çekti Kuzey. Bu kızı anlamıyordu.

" Ne oldu ya birden, inme mi indi "

" Ne inmesi gözüme toz kaçtı. Neyse hadi oturun oturun çay falan soğumasın şimdi hazır olur krep. " diyerek acele ile masaya itti Kuzey'i, Gözüne toz kaçtığı için donup kalmasına imkan olmadığını anlaması için. Yoksa sen öptüğün için donup kaldım diyecek hali yoktu ya canm.

Teyze Oldum Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin