64

4K 234 12
                                    

So, dabar turiu tokia idėją, kad vis tiek kruti antrą sezoną. jis nebus ilgas, maždaug 25 dalių, jas kelčiau kas porą dienų ir gana ilgas. Bet dar pagalvosiu dėl to ir būtų šaunu jai parašytumėt, ar norėtumėt to :)

Kitas dalykas tai greičiausiai priešpaskutinė dalis :)))

~ 64 ~

Po kelių minučių jis tikrai išlaužė duris ir visas susivėlęs įžengė į kambarį. Galbūt tikėjosi, kad žudysiuosi ar kažkas panašaus, bet neketinau taip elgtis. Jau seniai žinojau, kad niekam nerūpėjau. Šiandien tai tik pasitvirtino.

-Dia..-Žengė keletą žingsnių į priekį, o aš atbula pasitraukiau nuo jo ir sušnypščiau, lyg būčiau pasiutęs šuo. Jis sustojo vietoje ir atsiduso. Pažvelgiau į savo lagaminą ir jį prisitraukiau prie savęs, dėl visa pikto.

-Pirma, kiek tau metų?-Mano balsas buvo daug skaudesnis nei tikėjausi. Jaučiausi, lyg būčiau praradusi viską ką turiu įskaitant ir pasitikėjimą, džiaugsmą ir laimę. Ir svarbiausią meilę. Jis sudaužė mano širdį. Ir aš net nenorėjau rinkti tų šukių.

-Man 20..-Susikišo rankas į kišenes, o aš vos ne aiktelėjau. Aš būčiau davusi jam ne daugiau nei 20. Jo plaukai stilius ir viskas aplink padarė jį kitokiu.

-Taigi tu faras?-Atsisėdau ant lovos, jis paėjo atbulomis ir atsisėdo ant vieno iš fotelių, kambario gale. Nagu perbraukiau savo ranką ir įžnybiau sau. Taip dar kartą įsitikindama, kad tai ne sapnas.

-Na aš labiau policijos padėjėjas. Iš tiesų tai aš esu verslininkas. Turiu viešbučių tinklą, kurį paveldėjau iš tėvų. Bet taip netyčia išėjo, kad policijai tapau naudingas ir aš padedu jiems, o jie man.-Nesugebėjau prakvėpuoti, bet nesustodama klapsėjau blakstienomis. Gerai. Man sunku tuo patikėti.

-Ir kaip išėjo, kad jūs nusprendėt pasinaudoti manimi prieš tėvą?-Paklausiau ir alkūnėmis pasirėmiau į minkštą pagalvę. Sukryžiavau kojas ir stebėjau Niall kuris neatitraukė žvilgsnio nuo manęs.

-Kai tavo tėvas išprievartavo Grace, mes pritrūkom įrodymų, o tada atsirado jos nėštumas. Ji atsikratė vaiko, bet vis tiek dar daug mėnesių kankinosi verkdama. Vieną dieną policiją pateikė man pasiūlymą. Aš turėjau susidraugauti su tavimi, prieiti prie įvairios informacijos ir Grace tai sužinojusi pradėjo manipuliuoti manimi. Kol viskas baigėsi, didžiuliu kerštu pasinaudojant tavimi.-Jis sumurmėjo, o aš netekusi žado stebėjau jį. Vis dar negalėjau patikėti kaip pasikeitė mano gyvenimas per 10 minučių.

-Ar tu kada nors mylėjai mane, Horan?-Aš vos neapsiverkiau to klausdama. Jis prikando savo lūpą ir pažvelgė tiesiai man į akis.

-Aš iki šiol tave myliu.-Nenusukdamas akių pasakė. Aš pradėjau garsiai ir sarkastiškai juoktis.

-Tikrai.-Pavartydama akis pasakiau. Akimirką pažvelgiau į jį ir liūdesys ir vėl paėmė viršų. Atsidusau ir sukandau savo lūpą.-Tai pabaiga.-Galiausiai sumurmėjau ir atsistojau. jis padarė tą patį ir atsistojo vos keletu centimetrų nuo manęs.

-Ir tai viskas? Po viso to..-Jo akys pamažu pradėjo juoduoti jis sukando savo apatinę lūpą.-Tuo juokauji?!-Sušuko, o aš vos netrenkiau jam.

-Tai tu juokauji!-Surėkiau ir rankomis pastūmiau jį link sienos.-Tu šitaip su manimi pasielgei ir tikiesi, kad aš sugebėsiu tau atleisti? O iš kur man žinoti, kad tai ne tavo keršto dalis?! Po velnių!-Rėkiau ir rankomis daužiau jo krūtinę ir viskas ką jis padarė.

Tai pabučiavo mane.

Aš stipriai jį pastūmiau nuo savęs, gal tik po keleto sekundžių ir užsimojusi stipriai trenkiau. Jo veidas pasisuko ir jis lėtai jį atsuko į mane.

-Nedrįsk to daugiau daryti. Niekada.-Sušnabždėjau ir piktai sužvairavau į jį. -Viskas baigta, Niall. Mūsų nebėra. Geriau tiesiog leisk man išeiti ir būti laimingai..-Jo liūdnos ir tuo pačiu įsiutusios akys stebėjo mane.

-Bet juk kiekvienas nusipelno atleidimo. Arba bent antro šanso..-Aš iškart papurčiau galvą.

-Aš negaliu. Tu atėmei tai iš manęs. Aš negaliu. Aš niekada tau neatleisiu ir dėl to gali kaltinti tik save..-Apsisukau ir čiupau savo lagaminą. Pradėjau lėtai eiti link durų, bet prie pat jų nusprendžiau paskutinį kartą pažvelgti į jį.-Geriau daugiau neieškok manęs, Niall. Ištaisyk savo klaidą ir leisk būti laimingai. Tik taip, aš kada nors galėsiu tau atleisti.-Išėjau įkvėpiau oro, bet netrukus pradėjau verkti. Kūkčiojau eidama laiptais kaip Niall kažką tranko.

Mintyse noriu tikėti, kad aš būsiu laiminga. ?Bet aš nežinau kas bus. Aš mylėjau jį ir niekaip negaliu patikėti kaip jis pasielgė su manimi ir iš tiesų aš matau daugiau blogų akimirkų su juo, nei gerų. Galbūt tai ženklas, kad jis nėra man?

Aš puikiai pažįstu save ir žinau, kad atsigausiu. Aš neketinu sakyti, kad būsiu šalta Dia, be širdies ir panašiai nes tai juokinga. Aš žinau kokia aš būsiu. Pasimokiusi Dia.

Juk žmonės visada sako, kad reikia mokintis iš klaidų. Niall buvo klaida. Taigi turbūt pirma taisyklė kurios aš laikysiuosi.

1.Aš pamiršiu Niall.

2.Daugiau jokių meilių.

3.Nepasitikėti vaikinais.

4.Būti laimingai (pati svarbiausia)

5.Nežaloti savęs, dėl kvailų dalykų. Iš vis to nedaryti daugiau niekada.

Turbūt manęs laukia kitoks gyvenimas ir aš esu pasiruošusi jį tvirtai priimti.


DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now