37

5.3K 248 1
                                    

Pasiėmiau Taigą prie savęs ir nusispyrusi šlepetes veidu kritau į lovą. Namo parėjau prieš 3 valandas. Šiuo metu esu tokia išsiblaškiusi, kad dvi valandas praleidau duše tiesiog stovėdama po vandeniu. Nors maniau prabuvusi vos 10 minučių. Pasisukau į šoną ir užmerkiau akis.

Miegas visiškai nelipo. Galiausiai išlipau iš lovos ir priėjau prie lango.

Pridėjau ranką prie stiklo ir užmerkiau akis. Tyla. Jaučiu šaltį. Nuo kojų galiukų iki galvos. Aš atsidusau ir Taiga atbėgo prie mano kojų. Ji kaip visada, ėmė glaustytis prie manęs. Lyg jausdama, kad kažkas neduoda man ramybės. Galiausiai pasiėmiau telefoną ir surinkau gerai žinomą numerį.

-Klausau.-Apsimiegojęs balsas pasiekė mano ausis. Akimirką pagalvojau, kad neturėčiau jai skambinti.

-Labas.-Lėtai pasakiau ir priėjau prie lovos. Atsiguliau ir palindau po stora paklode rankoje laikydama telefoną.

-Dia!-Maisie apsidžiaugė.

-Yeah, tai aš.-Niūriai pasakiau.

-Taigi jau susitikot?

-Ką?-Nustebau.

-Na klausiau ar jau susitikot su Niall.-Paaiškino ji. O aš staiga panorau nurauti visus šviesius jos plaukus. Ji po velnių žinojo, kad Niall atvažiuos ir nesugebėjo man pasakyti.

-Maisie!-Surėkiau piktai ant jos.

-Kas?-Ji pradėjo juoktis.

-Aš tikra, kad tave užmušiu.-Surėkiau ir padėjau ragelį. Ji sugebėjo per pusę minutės dar labiau sugadinti mano nuotaiką. Nors aš nežinau kas ją gadino, bet minčių neapleido paskutiniai žodžiai "Nuo šiol jokių vaikinų" Tai skamba panašiai kaip " Nuo šiol tu mano" arba " Aš užsisakau tave" Nors nesu tikra nei vienu variantu.

Galiausiai pagaliau užmerkiau akis ir iš galvos išmečiau šią keistą dieną.

-Ar aš teisingai supratau?-Paklausiau Zayn. Jis pasukiojo galvą į šonus.

-Žiūrint kaip supratai.

-Taigi tau patinka Lilė ir dabar mes einame nupirkti jai kažko gražaus.-Kilstelėjau antakius. Esu nustebinta Zayn atkaklumu. Lilė nenori jokiu būdu vaikino, o Zy kažkaip magiškai įsižiūrėjo ją ir šiandien ryte atsivilko pas mane.

"Aš gulėjau sudėjusi rankas po galvą ir žiūrėjau į baltas lubas.

-Dia!-Juodaplaukis įlėkė į mano kambarį. Aš gūžtelėjau pečiais ir iškėliau galvą į viršų.

-Ko?-Suburbėjau.

-Nagi kelkis, tingine.-Jis nusijuokė ir gerai timptelėjo mano ranką.

-Nenoriu.-Suzyziau, bet jau netrukus buvau ant žemės. Pažiūrėjau žudančiu žvilgsniu į juodaplaukį.

-Baik tik. -Sugriežė dantimis jis.

-Puiku.-Pasidaviau.-O ko tu nori?-Sudejavau ir atsistojau.

-Tiesiog apsirenk ir eime"

Taigi štai kaip mes atsidūrėme mieste ir Zayn išdėstė savo planą. Kaip aš ir minėjau Zayn nori papirkti Lilę, bet aš nemanau, kad tai pavyks. Lilė kietas riešutėlis. Visi mergiški dalykai jos neveikia, na nebent vienas. Aš puikiai žinau, kad jai patinka Zayn tik ji to nepripažįsta.

-Galbūt turėtum jai paskambinti.-Pasiūliau, kai mes įėjome jau į kokią dvidešimtą parduotuvę. Aš vos jaučiau savo kojos ir bet kurią akimirką galėjau išsitiesti ant žemės.

-Gal.-Jis trūktelėjo pečiais.

-Na , o dabar jūsų didenybe, man reikia suoliuko.-Suurzgiau ir pamačiusi pirmą pasitaikiusį suoliuką atsiguliau ant jo.-O dieve! Per tave jaučiuosi kaip vaikinas.-Pridūriau žiūrėdama į Zayn jis atsisėdo ant krašto.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now