15

6.2K 279 5
                                    

Po kelių minučių grįžau į namus. Buvau sutikta tokių klausimų kaip..

"Kas jums nutiko?"

"Kur dingai?"

"Nerimavom dėl tavęs"

Panašu, kad Niall niekam nesakė, ką ketinau ir ketinu iškrėsti.
(Oh taip - aš vis dar noriu mirti. )

Tiesiog trumpam nustūmiau visas savo mintis į šalį ir greit pasinaudojusi proga pasprukau nuo visų. Įėjau  į kambarį ir jame pamačiau jau ten esantį Niall. Jis gulėjo ant lovos persirengęs sausus rūbus ir sunėręs rankas virš krūtinės.

Atsidusau ir tiesiog nuėjau į vonią dar prieš tai pagriebdama sausus rūbus. Niall su manimi nesikalbėjo, jis net nežiūrėjo į mane ir nors ir man plyšo širdis žinojau, kad greit visa tai baigsis.

Priėjau prie veidrodžio ir pažvelgiau į save. Į ką aš pavirtau? Juodi nušiurę plaukai, pajuodę paakiai ir liūdnos akys. Veidas pabalęs, o kūnas sulysęs.

Ir viskas prasidėjo kai mano gyvenime atsirado Niall. Jis yra tuo pačiu ir labiausiai man nepatinkantis ir labiausiai patinkantis žmogus..

Visada buvau stipri, netgi tada kai iš manęs tyčiojosi pakėliau ranką kai tai peraugo į smurtą, tačiau dabar aš virtau lepše mergiūkšte.

Susivokusi iš spintelės išsitraukiau britvutę. Maniau reikės jos paieškoti, bet man pasisekė.

Atsisėdau ant šaltų vonios grindų ir ranka jas priliečiau. Niekada nemaniau, kad būtent tai darysiu.

Net nepastebėjau kaip atsidūriau dugne. Esu didžiausioje bedugnėje, kurioje galiu būti.
Juokingiausia, kad yra milijonai žmonių, kurie turi tikrų problemų.

Giliai įkvėpiau ir priglaudžiau britvutę prie savo riešo. Vienas gilus pjūvis. Man skaudėjo, bet jis nebuvo pakankamai gilus. Netrukus kraujas pasirodė iš riešo.

Atsidusau ir sukaupusi jėgas, sukandau dantis ir pasiryžau antrajam rėžiui.. Rėžiau pakankamai giliai, kad norėčiau klykti iš skausmo. Sukandau dantis iš skausmo negaliu išsiduoti, kad aš kažką darau. Nors ir neaišku ar tai kažkam rūpi.

Atsidusau ir kentėdama tą skausmą atsirėmiau į sieną laukdama.

/Niall/

Jau kurį laiką nebe girdėjau jokių garsų iš vonios. Tyla niekada nereiškė nieko gero. Atsidusau ir lėtai atsistojau iš lovos prieidamas prie durų..

Priglaudžiau ausį, tačiau negirdėjau jokio iš ten sklindančio garso. Sutrikęs pravėriau duris, laimei jos buvo neužrakintos.

Dia išsigandusi pažvelgė į mane ir iš jo kruvinų pirštų nukrito britvutė. Ji krito į vis didėjančią kraujo balutę.

/Dia/

Sutrikusi pažvelgiau į Niall. Ką jis ir vėl čia veikia? Kodėl jis visada turi man sutrukdyti. Niall tiesiog prilėkė prie manęs ir iš spintelių ėmė ieškoti kažko sustabdyti kraujavimą, kai man tuo tarpu darėsi vis silpniau.

Jis greit išlėkė iš kambario, bet netrukus grįžo su Beke. Rankose ji laikė bintą ir dar kažkokį rankšluostį, tačiau vos pamačiusi mane ji juos pametė iš rankų.

-Dia..-Ji juos greit susirinkusi ėmė kūkčioti, o tada pribėgusi ėmė tvarkyti mano ranką. Niall stovėjo pasirėmęs į sieną ir į ją žiūrėjo, o Bekė tyliai kūkčiojo ir bandė stabdyti mano rankos kraujavimą.

Sučiaupiau savo lūpas ir apsilaižiau jas. Neturėjau jėgų net kalbėti.

-Niall galbūt gali nunešti ją į lovą ir pabūti su ja?-Bekė paprašė ir Niall linktelėdamas paėmė mane ant rankų.

Mano drabužiai jau buvo sausi, kadangi juos persirengiau, o kraujo ant jo nebuvo nes jis tekėjo kita linkme, ta jaučiausi normaliai nors mano planai ir neišdegė.

Netrukus supratau, kad tai buvo kvaila.

Vaikinas prispaudė mane prie savo kietos krūtinės ir tvirtų rankų nunešė į kambarį. Jei tik viskas būtų baigta, dabar nebūtų tokios situacijos. Atsidusau, o Niall atsisėdo ant lovos ir mane paguldė. Aš lėtai užmerkiau akis.

-Aš išvaliau jos kraują, galbūt galėtum pabūti čia ir prižiūrėti ją? Dabar ji netekusi tiek kraujo yra neblogai nusilpusi ir jai reikėtų pailsėti.-Pasigirdo šnabždantis Bekės balsas.-Tiesiog pabūk su ja, o vėliau ji išklausys nuo manęs ilgą litaniją.

-Nereikia aš pasikalbėsiu su ja ir viską išsiaiškinsiu..-Pasigirdo tylus Niall balsas. Žinojau, kad jie manęs nemato, tačiau vis tiek užmerkiau akis. Netrukus pasigirdo žingsniai. Durys sugirgždėjo ir užsidarė.-Žinau, kad nemiegi..-Niall sušnabždėjo ir aš atmerkiau akis, jis gulėjo kitoje lovos pusėje žvelgdamas į lubas.

-Ar tai ką nors keis?-Liūdnu, tyliu ir silpnu balsu pasiteiravau. Užmerkiau akis ir tiesiog klausiausi tylos.
Dabar aš gailėjausi, kad pasirodžiau esanti tokia silpna.

-Kodėl taip pasielgei?-Pasigirsta niūrus ir tylus Niall balsas.

-Tai buvo silpnumo akimirka...-Sušnabždėjau.  O dieve! Aš galėjau mirti.. Ir aš net ne mąsčiau tuo metu. Atvirai, aš myliu gyvenimą, nors atrodo kitaip.

-O tu bent pagalvojai apie kitus? -Niall beveik sušaukė ant manęs.

-Atsiprašau..-Galiausiai pasakiau ir jis sustingo atsiduso ir apsivertęs ant šono žvelgė tiesiai man į akis.

-Už ką konkrečiai?-Paklausė jis ir šiek tiek susiraukė.

-Už viską. Paskutinį kartą, kai susipykom, už piktus žodžius, už tai kaip kartais elgdavausi.-Pasakiau ir Niall tiesiog nepratarė nė žodžio mąstydamas.

~~~~

Štai ir nauja dalis xd Žinau Dia dabar dėl to noro žudytis gali kaip koks durniukas atrodyti, bet čia tik dabar taip xd Pasistengsiu kitose dalyse padaryti kažką įdomaus :3 Jei tik tęsiu ;)

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now