38

5.3K 232 3
                                    

-Noriu..-Jis nutilo ir pažvelgė man tiesiai į akis, o tada nustatė triumfuojančią šypsenėlę ant savo veido. Saulės spinduliai nušvietė jo akis. Aš tylėjau ir laukiau.-Noriu, kad būtum mano. Tik mano.-Nusišypsojo ir pasilenkęs savo lūpomis prilietė mano.

Aš atsitraukiau ranka pastūmiau jo krūtinę ir žingsnį žengiau atgal.

-Tikiuosi, kad tai nėra vienas iš tavo žaidimų, Niall.-Sumurmėjau ir jo veido išraiška pasikeitė. Jis atsiduso ir ranka nusibraukė sau plaukus.

-Aš niekada nemeluoju, Diana. Tu trauki mane. Ir ne šiaip kaip kitos merginos. Tu trauki mane ypatingai.-Aš atsidusau ir įžnybiau sau, tačiau nepabudau. Taigi arba tai tiesiog super sapnas arba fantastiška realybė. Nusivaliau ašaras, kurių pati nepajaučiau. Tai, lyg svajonė kuri išsipildė, bet aš nesu tikra. Aš pažvelgiau į jį. Jis šypsojosi ir laukė kol kažką pasakysiu, tačiau aš tylėjau. Vėjas ūžė ir vėlė mano plaukus. Nestipriai trypčiojau vietoje ir kandžiojau lūpą.

Po kelių minučių pasigirdo Imagine Dragons - Demons daina. Niall suurgzgė ir išsitraukė telefoną iš kišenės. Jo veidas persikreipė. Ir iš linksmo jis iškart tapo piktas. Supratau, kad man laikas pasišalinti iš čia. Nespėjau žengti žingsnio į priekį, o jis sučiupo mane ir prisitraukė prie savęs. Atsidusau. Jis padėjo savo galvą man ant peties, viena ranka apvyniojo mano liemenį, o kita laikė telefoną ir su kažkuo kalbėjosi.

-Niall.-Tyliai sušnabždėjau ir pasimuisčiau. Jis pabaigė pokalbį pasuko savo mėlynas akis į mane.

-Eime.-Pasakė ganėtinai irzliu balsu.

-Ne.-Papurčiau galvą.-Man reikia namo.

-Aš esu tikras, kad ne.-Jis nusijuokė ir susikišo rankas į kišenes. Jis teisus, tačiau šito jam nesakysim.

-Vis tiek nepriverstum manęs eiti su tavimi.-Nusišypsojau ir nykščiais patryniau savo džinsus. Lauke darosi šaltoka. Prasidėjo  ruduo, nėra kuo stebėtis, kad vakarai ganėtinai šalti.

-Nemanau taip.-Jis nusijuokė, pakėliau galvą į jį,

-Kodėl?

-Nes bet kada gali nutikti taip.-Akimirksniu atsidūriau permesta per jo petį.

-Paleisk mane, Niall.-Kumštelėjau į jo nugarą. Jis nusijuokė.

-Ne.-Paprastai atsakė ir dar pliaukštelėjo per užpakalį.

-Niall nuleisk mane arba kitaip laukia rimtos pasekmės.

-Tada tikrai tavęs nenuleisiu.-Jis nusišaipė iš manęs. Sulenkiau koją ir iš nervų spyriau jam į veidą. Atsaką gavau pliaukštelėjimą per užpakalį tik šį kartą stipresnį. Pro mus praėjo kažkokia moteris. Ji pažvelgė į mane kaip nusidėjėlę.

-Vaikine, ar tau viskas gerai? Nežinojau, kad dabar dar kekšes ir nešioti reikia.-Ji nusivaipė ir pažvelgė į mane. Niall krito juokais ir vos apsimetė ramiu.

-Man viskas gerai.-Kikendamas nuėjo. Moteriškė dar kartą pervėrė mane žvilgsniu ir apsisuko, o aš tiesiog įsitaisiau patogiau ant Niall. Tai viskas, kas man liko.

-Žinai, aš tikrai ketinu tave nužudyti.

-Kuo? Galbūt šokiu. Man patiktų.-Girdėjau pašaipa jo balse.

-Aš pasmaugsiu tave, Horan.-Susinervinau ir spyriau iš kojos jam į pilvą. Jis nieko neatsakė, pasijutau bergždžiai naudojusi jėgas. Aš tikra jų man prireiks.

-Klausyk, man jau paskaudo pilvą nuo buvimo ant tavęs, gal nuleisk ką?-Paprašiau.

-Aš apsvarstysiu tai.-Ji nusijuokė.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now