56

3.6K 219 4
                                    

~ 56 ~

/Maisie/

Dairiausi po visą patalpą ir ieškojau kažko pažįstamo. Mano akis kliudė daug žmonių, kol pamačiau reikiamą. Dia ėjo susisupusi į paltą ir piktu, raudonu veidu. Mintyse atkūriau viską ką girdėjau apie Niall ir ją.

-Dia!-Surėkiau ir patempiau už jos rankos. Ji grubiai ištraukė savo riešą ir nepatenkinta atsisuko į mane. Jos akys buvo šiek tiek paraudusios, o tušas nubėgęs, kas patvirtino, kad ji tikrai verkė.

-Aš girdėjau.-Sumurmėjau ir ji aiktelėjo. Mintyse vis atkūriau tą vaizdą, kaip Niall susinervinęs išeina namo. Garsi muzika vis dar puikiai girdėjosi, žmonės šėlo. Tik gimtadienio kaltininkė ketino pabėgti.

Tai juokinga. Niall ir Dia, jie abu bėga. Kai tuo tarpu jie turėtų vienas kitą bučiuoti. Ne kiekviena mergina pasielgtų taip kaip Dia. Bet Niall jis tiesiog pabėgo. Jie abu skaudina vienas kitą.

-Tu neturėtum į tai kištis.-Sumurmėjo Dia ir piktai pažvelgė į mane. Jos akys tiesiog spinduliavo pykčiu ir irzlumu.-Tu apskritai neturi teisės tam.-Suburbėjo.

-Tu turėtum suprasti ir jį.-Sumurmėjau kratydama galvą į šonus. Aš suprantu ji pikta, tačiau jis taip nėra šiuo metu labai laimingas. Jam reikia laiko suprasti kas vyksta.

-Suprasti jį?!-Rudaplaukė įsiuto ir mostelėjo rankomis į šonus.-Tas asilas mane mušo! Jis skriaudė mane ir fiziškai psichiškai! Ir kodėl, ogi todėl, kad aš sušiktai pasiaukojau dėl asilo kuris nesugebėjo to įvertinti.

-Oh..-Nesugebėjau daugiau nieko nepasakyti. Dia apsisuko ir dingo. Ką gi liko surasti Niall. Aš pažįstu jį ir suprantu, kad jis supykęs, dėl jos melo ir be to jis nekenčia, kai kiti jam padeda. Tada jis pasiunta ir pasielgia kaip asilas, o vėliau gailisi.

Bendrai. Jis padarys didžiulę klaidą.

xxxx

Užtrukau 10 minučių kol pasiekiau jo namus. Nesivarginau belstis. Vis tiek šią naktį turėjau čia miegoti.

Iš virtuvės sklido balsai. Merginos kikenimas ir vyriškas pridusęs balsas. Esu tikra, kad tai Niall ir ta kalė Polly. Ji visada bandė suvilioti mano pusbrolį. Čia ir taip aišku, kad Niall tėvas šiek tiek per senas tokiai barakūdai kaip ji ir ji nori Niall. O susinervinęs Niall - neprotingas Niall.

Jis laikė prispaudęs jos rankas prie spintelės, o ji kojomis apsikabinusi jo liemenį ir jie bučiavosi. Aš atsikrenkščiau. Niall pasižiūrėjo į Polly.

-Eik į mano kambarį.-Pasakė jai ir ji išsiviepusi nuėjo. Nusivaipiau jos nugarai ir atsisukau į jį.

-Ar tu supranti, ką darai Niall?-Paklausiau ir jis nusijuokė skaudžiu juoku, ranka perbraukė savo plaukus.

-Darau, ką turėjau seniai.-Suburbėjo jis ir aš pradėjau juoktis. Jis tikrai kvailas. Jis tiek sielojosi, kai ji jį paliko, o o dabar pats palieka ją ir dėl nieko. Na suprantu principai. Bet po velnių, jis to tikrai gailėsis, kai pagaliau suvoks ką ji padarė.

-Tu darai klaidą, Niall..-Jis sugriežė dantimis ir jis nepatenkintas į mane pažiūrėjo. Tik dabar pastebėjau, kad jis be marškinėlių ir tada suvokiau, kad Polly buvo su jais.

-Draugystė su ja buvo klaida..-Mano lūpas paliko aiktelėjimas. Jis spjovė šiuos žodžiu kaip antausį. Ir kažkodėl jei skaudino mane. Akimirką pasijaučiau esanti Dia vietoje ir dabar puikiai suprantu, kaip stipriai ji pyksta ant jo.

-Jai tu tai padarysi su Polly, daugiau niekada gyvenime su tavimi nesikalbėsiu.-Suurgzgiau ir jis pavartė akis.

-Puiku.-Mirktelėjo ir nuėjo, žinodamas, kad to nebus. Bet taip mano tik jis. Daugiau negelbėsiu jo subinės, jai jis tai padarys, gali pamiršti, kad esu jo pusseserė.

Iš kišenės ištraukiau telefoną ir surinkau merginos numerį. Po kelių pyptelėjimų ji pakėlė.

-Klausau?-Jos balsas buvo ledinis ir šaltas.

-Dia Niall jis..-Ji nutildė mane.

-Netrukdyk manęs, šlamštu apie jį.-Suburbėjo ir padėjo ragelį.

Gražu jie abu pyksta. Vienas ant kito. Ar tai ne kvaila? IŠ tiesų net labai. Aš suprantu Dia, bet Niall taip pat. Meilė kvaila. Tai yra vienintelė priežastis kodėl aš nenoriu įsimylėti.

Atsidusau ir pasijungiau televizorių. Keletą kartų dar bandžiau paskambinti merginai. Niall perkalbėti nėjau. Nenorėjau juos užtikti. Slapta vyliausi, kad jis supras savo klaidą, bet tai atrodo tik kaip didžiulė svajonė.

Galiausiai praeidama į savo kambarį, keletai naktų aš išgirdau prislopintas dejones. Ranka užsidengiau burną. Savo kambaryje susiradau piniginę ir striukę, apsirengiau ir akimirksniu moviau iš namų.


DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now