58

3.5K 230 3
                                    

Hey, žinokit aš keliu jums dalis dažniau tai jūs man nuomonių :D :P

~ 58 ~

/Maisie/

Man paskambino Zayn ir pasakė, kad Dia ligoninėje. Aš nustebau ir šiuo metu esu prie ligoninės. Tai keista, nes man atrodė, kad jai viskas gerai, o dabar pasirodo ji nualpo ir dar būdama su Niall.

Zayn minėjo, kad jo nėra. Jis tik iškvietė jai greitąja ir abejingai dingo. Aš nekenčiu jo. Jis sakė, kad ją myli, kad ji rūpi jam.

Bet aš labiausiai nustebau kai radau jį namuose su Polly ir jam nerūpėjo. Jam nė velnio nerūpėjo, jis juokėsi su ja ir jam nerūpėjo, kad tai kuriai jis sakė, kad myli dabar blogai.

Taigi jis pats didžiausiais savanaudis.

-Sveiki..-Sumurmėjau ir pripuoliau prie trijų žmonių iš kurių pažinojau visus tris. Lilė, Louis ir Zayn. Suprantu, ką čia veikia Lilė ir Zayn. O Louis tai keista. Jis nebendrauja su Dia kiek žinau.-Kaip ji?-Atsisėdau ant kėdžių laukiamajame.

-Viskas gerai. Jos skrandis tiesiog išsekęs, nes pasirodo ji labai mažai maitinosi..-Zayn pradėjo burbėti ir Lilė uždėjo savo ranką ant ant jo peties.

-Kodėl?-Sumurmėjau ir visi nunarinome galvas.

-Aš jaučiuosi tokia bloga.-Sumurmėjo Lilė.-Mes turėjome būti su ja ir suprasti, kad kažkas blogai, kai ji nėjo į mokyklą.

-Yeah. Tačiau turime progą tą padaryti dabar. Nusivežkim ją kažkur. Pralinksminkim ir panašiai..-Zayn idėja buvo gera. Net labai. Kelionė, tai skamba puikiai ir mes privalome ja pasinaudoti.

Sunėriau rankas ir nykščiu perbraukiau oda. Zayn atsistojo ir sumurmėjo 'einu kavos' Susivokusi ėmiau bėgti paskui jį.

-Zayn!-Ne per garsiai surikau ir jis sustojo prie kavos aparato, idėjo moneta ir atsisuko į mane.

-Taip?-Kilstelėjo antakius viršun. Aš šiek tiek pasimečiau, bet greit susigriebiau.

-Ummm.. Ką čia veikia Louis?-Zayn nusijuokė ir gana garsiai jis per mano petį pažvelgė į draugus, sėdinčius kiek toliau nuo mūsų.

-Tik jam nesakyk.-Sumurmėjo ir aš greitai palinkčiojau galva..-Jam patinka Dia..-Zayn nusijuokė ir pasiėmė kavos puodelį. Aš kilstelėjau antakius, lyg klausdama ar rimtai ir jis įnirtingai palinkčiojo galva.

-Tai keista..-sumurmėjau.

-Jis geras vaikinas, Maisie..-Zayn atsigėrė kavos ir apsilaižė lūpas.-Ir be to jam rūpi. Jie net nebendrauja, bet jis sėdi čia. Nes jam rūpi..-Zayn papurtė pečius į šonus.

Aš pažinojau Louis nuo vaikystės, nes gyvenau čia. Bet niekada susi bendrauti neteko, taigi aš nelabai ką ir žinojau apie jį.

-Hm..-Sumurmėjau ir nutilau kai priėjome draugus. Lilė iškart atsistojo.

-Geriau važiuojame. Aš esu labai pavargusi, o kadangi jai viskas gerai - galėsime atvažiuoti ryt..-Sumurmėjo ir Zayn linktelėjo. Juodaplaukis pažvelgė į Louis ir jis sutrikęs palinkčiojo galva.

-Iki, Maisie.-Jie visi trys atsisveikino su manimi.

Pažvelgiau į kavos puodelį kurį man įbruko Zayn. Vis dėl to, vargiai užmigsiu. Niall pamatyti nenoriu. Geriausia išeitis susirasti daktarą ir paprašyti, kad galėčiau į Dia palatą.

Vilką mini vilkas čia. Kaip tik tipendamas ėjo jaunas daktaras. Aš buvau nustebusi jo amžiumi, bet vis tiek sustabdžiau jį čiupdama jį už rankos.

-Ar aš galiu nueiti į Dia'os Qestroll palatą?-Sumurmėjau ir jis išsigandęs linktelėjo. Negi buvau tokia baisi? Aš tyliau nusijuokiau jam dingus už sienos ir pažvelgiau į metalines duris. Tyliai žengtelėjau vidun.

Tamsią patalpą šiek tiek nušvietė praviros durys ir atidarytas langas. Niekas nebūtų pražiopsojęs merginos stovinčios prie jo. Kas čia per ligoninė, kad jie nepastebėjo, kad ji atsikėlė?

-Uždaryk duris..-Jos balsas ir vėl ledinis. Mintyse nusikeikiau ir padariau kaip liepta.

-Kaip jautiesi?-Priėjau prie jos ir uždėjau ranką ant jos peties. Ji neatsisuko į mane, tiesiog stebėjo vaizdą pro langą.

-Nežinau.-Trūktelėjo pečiais.

Stojo nejauki tyla. Abi stebėjom daugybę gatvių nušviestų šviesa. Tai atrodė, lyg žvaigždės. Bet labiausiai man tai priminė viltį. Vilties žiburėlius ir Dia. Dabar tvirtai žinojau, kad turiu padėti Dia ir ji atsistos ant kojų. Man sunku patikėti Niall elgesiu, bet dabar tai nesvarbu. Svarbiausia yra mergina sudaužyta širdimi.

-Pameluok man. Pasakyk, kad man viskas bus gerai ir tas skausmas pranyks..

-Aš negaliu meluoti.-Sušnabždėjau.-Nes viskas tikrai bus gerai. Su juo ar be. Viskas bus gerai.

-Ar jam bent rūpėjo, kai aš nualpau?-Jos klausimas išmušė iš vėžių. Ar man meluoti ar ne? Aš turėčiau pasakyti tiesa? Galiausiai tiesiog sučiaupiau lūpas.

-Pasikalbėsime rytoj, eik miegoti. Gerai?

-Gerai.-Sutiko ir lėtai nutipeno į lovą. Pažvelgiau į krėslą šalia jos lovos ir nuėjusi atsisėdau ten. Nepraėjo net dešimt minučių, o mano akys pradėjo merktis ir aš užmigau.



DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now