29

5.4K 241 2
                                    

-Dia!-Mama sudejavo ir atėmė vieną iš mano lagaminų.-Tau to visai nereikia!-Ji pagrūmojo pirštu ir aš atsidusau, o tada pasiėmiau vieną vienintelį lagaminą. Jame buvo viskas ko man reikia.

-Pasas?-Paklausiau ir greit pašokau iš savo vietos apsičiupinėdama kišenes, tačiau užčiupusi nedidelį popieriaus galą atsipūčiau.-Bilietas!-Staiga ir vėl striktelėjau viršun, mama uždėjo ranka ant mano kojos ir pasodino mane atgal.

-Nurimk Dia! Aš turiu tavo bilietą.-Susinervinusi pareiškė ji ir aš linktelėjau. Po velnių kas šovė man į galvą, kad pradėjau taip nervintis. Atrodo, tuoj visus nagus nusigrandysiu iš baimės. Tai kvailas įprotis, bet kažkodėl taip mane patraukė. Pakėliau ranką į viršų ir užsimojusi - tvojau sau. Aplinkiniai nužvelgė mane keistai, bet nekreipiau dėmesio į tai. Viso labo tai tik kelionė.

-Lėktuvas į Londoną pakils už 5 minučių...-Ir toliau nebesiklausiau. Greit apsikabinau su tėvais ir nešdamasi lagaminą nuėjau į lėktuvą. Mano bilietą patikrino ir praleido mane. Žengiau siauru koridoriumi, o tada atsidūriau netoli balto didelio daikto. Tai pirmas kartas kai skrisiu. Galbūt dėl to mane ir apėmė tokie nervai? Gūžtelėjau pečiais ir susiradau savo vietą. Įkišau lagaminą į viršų ir pasijungiau ausines.

/Maisie/

Aš pakėliau savo telefoną nuo palangės ir atitraukiau savo nuo buko žiūrėjimo į sieną. Nelaukdama atidariau žinutę nuo Dianos ir nusijuokiau.

"Išvažiuoju. Sėkmes, Maisie, rašysiu tau :** Tik neprisidirbk!"

-Jei nepastebėčiau telefono tavo rankose, pagalvočiau, kad tu išprotėjai.-Niall kaip viesulas įlėkė į mano kambarį, jis atsidarė veidrodį ir iš kažkokio mažo stalčiaus išsiėmė dėžutę. Ot šunsnukis, o aš visą laiką sukau galvą kur jis viską slepia.-Važiuosi kartu?-Prie pat durų paklausė ir iškėlė savo antakius. Nusišypsojau ir pažvelgiau į langą. Jis bėga nuo jos, o ji nuo jo. Argi ne ironiška? Laikau kumščius. Aš tikra Niall ir Dia būtinai susitiks Londone. O jei ir nesusitiks aš tuo pasirūpinsiu. Maisie turi pažįstamų visame Londone. Nusišypsojau sau. Planas suvesti Niall su normalia mergina vykdomas.

/Dia/

Aš suraukiau savo antakius ir stipriai nusižiovavau. Pylė kaip iš kibiro, buvo naktis ir aš beviltiškai noriu miego. Nors be to man labai skauda užpakalį. Nuo sėdėjimo. Man taip ir nepavyko užmigti. Arhh... Galėčiau pakartoti kelionę dar kartą ir tuo met tikrai pamiegočiau.

-Dia!-Klara išskietė savo rankas ir mes apsikabinome. Esu nustebusi dėl jos žilstelėjusių plaukų, tačiau tai vienintelis minusas. Ant jos veido beveik nei vienos raukšlės, akys spindi. Jos žandai šiek tiek labiau įdubę, kas tik įrodo, kad ji šiek tiek lieknėjo. O kalbant apie figūra. Pastebėjusi gatvėje senelę - pasakyčiau, kad ji mano mama. Bet žinoma jauna! Tą patvirtina klasikinis juodas sijonas iki kelių, balti laisvai krentantys marškinėliai ir aukšti batai. Senelė visa galva aukštesnė mane. Ir išties sunku ją taip vadinti.

-Eime, spėju kelionė tave nuvargino. Parodysiu tau tavo kambarį ir galėsi miegoti..-Ji kaip visada griežtu balsu kalbėjo ir dar spragtelėjo pirštais.

Po kelių minučių taksi sustojo prie didžiulio namo. Tamsoje negalėjau įžvelgti jokių smulkmenų išskyrus tai, kad čia daug langų. Daugiau nieko. Klara žinoma spėjo man papasakoti, kad šiuo metu gyvena su vyru ir jo dukra. Buvau nustebusi dėl to, bet ji nuramino mane ir pasakė, kad šios namuose  jų niekada nebūna. Jis labiau gyvena bendrabutyje. Taigi aš visiškai išvijau iš galvos visus vaikinus. Netgi žydrų akių savininką. Nors ne ką aš meluoju? Vos Klara palydės mane iki lovos tuoj ir vėl galvosiu apie jį. Netrukus supratau, kad esu teisi. Net neapsižiūrėjau tiesiog nusirengiau ir kritau į lovą.

Pabudusi pažvelgiau į langą. Jaukus nedidelis kambarys. Viena didžiulė lova. Šviesiai gelsvos sienos. Keletas augalų, baltas pūkuotas kilimas ir vienas didžiulis veidrodis su spinta. Man čia patiks. Nusišypsojau ir susirinkau visus daiktus. Įkišau rūbus į spintą ir pasiėmiau kitus. Nieko nelaukdama persirengiau ir nubėgau į apačią. Virtuvėje sėdėjo Klara ir juokėsi. Galbūt geriau turėčiau ją vadinti teta? Ji tikrai nėra viena iš tų tipinių senelių. Šalia jos krėsle snūduriavo vyras. Jis bandė išlaikyti neužmerktas akis ir tai juokino Klara. Netrukus jis pastebėjo mane. Žalios didelės akys nužvelgė mane ir Klara atsisuko. Ji nusišypsojo ir pakilo nuo baltos kėdės.

-Mieloji, nežinau ką nori veikti, bet aš tau pasiūlysiu pasivaikščioti.-Ji nusijuokė ir eidama vis stūmė mane prie durų. Kol galiausiai visiškai atsikratė. Aš bandžiau ištiesit pirštą ir kažką pasakyti, bet tai buvo beviltiška. Nudelbiau savo žvilgsnį į žemę ir pradėjau spardyti akmenis kol supratau, kad Klara yra teisi. Nieko nelaukusi nupėdinau į pirmą pasitaikiusią kavinę ir užsisakiau kavos. Atsisėdau prie suoliuko kampe ir sukryžiavau kojas. Londonas įdomus miestas ir šiuo metu lašnoja. Turbūt gerai, kad visada dievinau lietų. Kai būdavau maža bėgdavau iš namų. Atsistodavau ant žolės apversdavau delnus į viršų ir užmerkdavau akis. Suglaudusi kojas stovėdavau lauke tiek, kol mano delnuose pasidarydavo pelkės. Tuo metu vienintelis dalykas, kuris man rūpėjo būdavo lietus. Jis nuplaudavo skausmą ir visas bėdas. Visai kaip jūra. Pati nejausdama krūptelėjau. Jūra. Aš prisimenu tą dieną su Niall. Prisimenu kiekvieną jo įkvėpimą. Aš pastebėjau kiekvieną kartą kai jo pečiai kildavo į viršų ir kaip leisdavosi, bet labiausiai man patiko kai jo krūtinė vibruodavo ir jis būdavo šalia manęs. Argi nejuokinga aš beveik pamišau dėl jo..

-Jūsų kava.-Pasakė padavėja ir aš linktelėjau jai, o tada greit atsistojau iš savo vietos ir pasiėmiau kartoninį puodelį. Ant stalo palikau pinigus ir išėjau iš kavinės. Aš pasukau galvą į šonus ir susiraukiau. Viena mašina pravažiavo taip greit, kad aš tik spėjau pastebėti tą vietą kaip vanduo išmaudo mane. Išpūčiau orą. Buvau šlapia kaip reikalas. Netrukus dar ir lyti pradėjo. Pažvelgiau į priekį, ten, kur nuvažiavo raudona mašina. Juodaplaukis vaikinas trumpam iškišo galvą ir nusijuokęs nuvažiavo, o aš tuo metu ėmiau burbėti. Mano plaukai susigarbanojo, keletas sruogų užkrito ant veido. Marškinėliai prisiglaudė prie kūno ir išryškino juodą liemenėlę, o sportbačiai iš baltų tapo juodais. Jei tik pamatysiu tą kvailį, kuris taip padarė, prisiekiu nudėsiu jį. Pati nejausdama stipriai suspaudžiau kumščius. Kurių galų jis manęs nepastebėjo? Čia ką aklųjų miestas? Cha, štai ir išsvajotas Londonas. Kėliau kojas ir lėtai ėjau namų pusėn. Jei ne tas įvykis dabar būčiau sausa ir galėčiau dar pabūti mieste, bet ne dabar net kavos nebeturiu! Arhh.. Pirma diena ir man jau sekasi. Susinervinusi atidariau juodus, gyvatvorę primenančius vartus. Kažkodėl pasijutau stebima ir būtent tuo metu atsisukau. Pažvelgiau į tą patį raudonos audi vairuotoja. Žengiau žingsnį į priekį ir netrukus susidūriau su asfaltu. Susinervinusi atsistojau ir lyg niekur nieko nuėjau į namus. Pravėriau duris ir nužingsniavau į virtuvę. Nusimoviau batus, pasiėmiau stiklinę ir įsipyliau vandens. Klara atėjo ir pradėjo juoktis iš manęs.

-Kas tau buvo?-Kaip visada šaltai paklausė, nors ir akivaizdžiai galėjau girdėti kikenimą jos balse.

-Nieko.-Atšoviau ir nubėgau į viršų. Nusimečiau nešvarius rūbus ir vien po apatiniais kritau veidu į pagalvę.

-Aš ir lova. Pati geriausia pora.-Pagalvojusi pasakiau ir susikėliau rankas virš galvos, bet mintyse atsirado ir kitokios mintys apie mokyklą ir tėvus, galiausiai jos atsidūrė prie Maisie. Įdomu ką veikia ji? Pabandžiau sumerkti akis, bet kur tau. 2 valanda. Nesistebiu, kodėl aš pilna energijos. Geriau pagalvojusi stryktelėjau ir pasiėmiau kitus rūbus, o tada nusileidau į apačią. Pirmas dalykas,kurį ketinu padaryti yra - maistas. Mano pilvas tiesiog groja maršus. Hahahah, aš kartais grynų gryniausias vaikinas. Atsidariau didžiulį išmanų šaldytuvą ir peržvelgiau visus esamus produktus.

-Ten yra skanių javainių..-Aš krūptelėjau ir sustingau, o tada atsisukau atgal. Netrukus suvokimas smogė man per galvą ir aš pasijutau tikra kvailė. Klara minėjo, kad jos vyras turi dukrą. Hah, tik nemaniau, kad ji tokia jauna. Tiksliai mano metų. Mes nužvelgėme viena kitą. Juodi didelėmis garbanomis krentantys plaukai, rudos didelės akys. Ji buvo su juodu odiniu švarku pilka maikute iki bambos ir juodomis timpomis. Aš kiek su pavydėjau pamačiusi jos išvaizdą.

-Labas, aš Zara.-Ji nusišypsojo ir ištiesė man ranką. Nepatikliai nužvelgiau ją ir ištiesiau savąją ranką.

-Dia.-Prisistačiau ir kažkodėl pašaipiai nusišypsojau. Nežinau kas mane apsėdo, bet vos pamačiusi ją pajutau pyktį.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now