17

6.7K 285 3
                                    

~ 17 ~

Pabudau nuo saulės, kuri smarkiai spigino į akis. Pabandžiau pasisukti ant kito šono, bet man nėjo, todėl pramerkiau akis ir pastebėjau, kad esu Niall glėbyje. Jis laiko mane taip stipriai, kad vargu ar pavyks atsilaisvinti iš jo glėbio.

Po kelių sekundžių Niall akys nežymiai prasimerkė.

-Labas rytas..-Dusliu rytiniu balsu pasisveikino, nusišypsojau jam ir lėtai prikandau lūpą.

-Labas..-Pasakiau ir jis pasilenkęs pakštelėjo į lūpas. Nusišypsojau ir jau ketinau lipti iš lovos, bet Niall sugriebė man už liemens ir trūktelėjo prie savęs arčiau.

-Kur eini?-Nusijuokęs paklausė.

-Nežinau..-Ir pati sukrizenau ir jis prisitraukė mane dar arčiau savęs, o tada padėjo savo galvą man ant peties.

-Tada aš žinau.-Pareiškė.

-Niall..-Suzyziau ir jis uždėjo savo rankas man ant veido, o tada pažvelgė tiesiai į akis.

-Dia..-Tokiu pačiu zyziančiu balsu atkartojo.

-Niall..-Suzyziau kai jis visu svoriu sukrito ant manęs.-Tu sunkus..-Pasakiau, jis savo kojomis apžergė mane ir truputį kilstelėjo savo kūną likdamas toje pačioje pozicijoje prie mano veido.

-Ką?-Pasišaipančiu balso tonu atkartojo ir abejomis rankomis pasirėmė netoli mano veido. Šansų pasprukti nulis.

-Šhhh..-Pridėjau pirštą prie jo lūpų ir jam nespėjus sureaguoti apverčiau mus abu. Dabar aš buvau ant jo jis po manimi.- O dabar aš einu..-Nusijuokusi pasakiau ir greit iššokau iš lovos.
Kaip tik tuo metu suskaudo riešą.

-Man šalta dabar..-Niall pasiskundė ir uždėjo ranką ant kaktos.-Pareik nes mirsiu...-Suzyzė, o aš tik iškišau jam liežuvį ir greit persirengiau į savo rūbus.

-Lauksiu tavęs apačioj..-Mirktelėjau ir eidama atbula atgal nuėjau prie durų, o po to tiesiog pradariau jas ir išėjau iš kambario.

Apačioje jau sėdėjo beveik visi išskyrus Niall. Na aišku skaitant ir mane, nes aš jau atėjau.

-Sveiki.-Pasisveikinau su čia esančiais ir atsisėdau ant sofos šalia Bekės. Ji apsikabino mane.

-Einam maudytis!-Sušuko visiškai iš oro Harry. Visi iškart sutiko išskyrus mane.

-Mes su Dia, neinam.-Pareiškė Niall.-Turim kitų planų.-Pasakė Niall, Bekė iškart atsisuko į mane klausiamu žvilgsniu, trūktelėjau pečiais ir Niall švelniai suėmęs mano ranką pakėlė mane nuo sofos ir ėmė vestis iš namo.

Mes priėjome prie miško ir Niall nesidairydamas patraukė takeliu tik vedančiu gilyn.

-Kur mes einam?-Pasidomėjau.

-Prie jūros..-Pasakė Niall ir švelniai spūstelėjo mano riešą. Po kelių minučių takelis pilnas kankorėžių ir spyglių virto smėliu. Pasilenkiau ir nusimoviau batelius, juos nešiausi į vieną ranką, o kita mano ranka buvo Niall delne.

Smėlis glostė mano kojas ir ramino. Visada mėgau jūrą ir ją supantį smėlį. Ankščiau su mama ir tėvu gyvenau prie jūros. Ten lankydavausi kiekvieną dieną, vos tik rasdavau mažiausią laisvą laiko tarpą lėkdavau prie jūros. Prie vietos kurioje vėjas maloniai šiaušia tavo plaukus, suknelės kraštai plevėsuoja vėjyje,o vanduo švelniai apglėbia tavo kojas, tavo kūną ir nuplauna visus sunkumus.

Nusišypsojau pamačiusi jūrą.

-Pabūk čia, aš tuoj grįšiu.-Niall sušnabždėjo ir paleido mano ranką. Linktelėjau nieko neatsakydama ir mostelėjau batus į šoną. Viena ranka suėmiau ilgos, vasarinės suknelės karštus ir kilstelėjau į viršų, kad jie atidengtų kojas. Lėtai priėjau prie jūros ir ji apglėbė mane, taip lyg turėtų rankas.

Užmerkiau akis ir tiesiog stovėjau jausdama saulės spindulius ant savęs, švelnų vėjelį ir kažką atsitrenkiant į mano kojas.

Pažvelgiau žemyn ir prie savo kojų pamačiau didelį akmenį su širdutės formos įspaudu. Nusijuokiau ir pasilenkusi jį paėmiau, o tada pradėjau tyliai dainuoti.

Mano balsas tragiškas, bet man tai patinka. Įsijautusi tyliai dainavau ir tuo pačiu juokiausi iš savęs.

-Galėtum garsiau..-Pareiškė Niall ir aš išsigandusi paleidau akmenį, jis nukrito ant mano kojos ir aš iš skausmo net pradėjau šokinėti ant vienos kojos. Oh gosh kokia gėda.. Niall ėmė juoktis iš manęs, kol aš vis dar nenuleidau kojos. Kažkodėl ją labai skaudėjo.

-Nesijuok..-Suzyziau ir rankomis užsidengiau veidą, kad jis nematytų kaip raustu.

-Nepyk, bet tai juokinga..-Nusijuokęs pasakė. Nusiunčiau jam piktą žvilgsnį ir padėjau koją ant žemės, bet netrukus sucypiau iš skausmo ir pakėliau ją. Pusiausvyros jau nebe sugebėjau išlaikyti, tad kritau veidu į smėlį.

Suurzgiau ir išpūčiau iš burnos smėlį. Fūūū... Niall pradėjo dar labiau juoktis. Neiškentusi tiesiog sugriebiau jam už kojos ir parverčiau jį.

-O kaip dabar juoksiesi?-Kikendama paklausiau ir beveik nušliaužiau prie jo, o tada apsižergusi jo liemenį atsisėdau ant jo.

-Pripažink, tai juokinga.-Iškišdamas liežuvį pasakė. Prunkštelėjau ir į vieną ranką paėmiau smėlio, o tada užmečiau ant jo ir pradėjau juoktis.-Na palauk..-Pasakė jis man ir netrukus apsikeitėme pozicijomis. Niall vis kišo  smėlį man po maikę, į plaukus ir dar visas vietas kur galėjo.

Juokiausi, nes man tai kažkodėl atrodė juokinga.

-Pažiūrėk į ką mes panašūs..-Pasakiau, kai jis galiausiai baigė.

-Į gražius žmones.- mirktelėjęs pasakė, o tada atsistojo ištiesdamas man ranką. Pasinaudojau jo pagalbą, bet vos padėjau koją iškart sucypiau. Kaip skauda. -Geriau eime, tavo koja neatrodo gerai. Pasakė jis ir aš ant vienos kojos pasiėmiau savo batelius. Niall viena ranka man net nespėjus susigaudyti pačiupo mane ir apsikabinęs savo glėbį pradėjo nešti.

-Niall..-Suzyziau tikrai nenoriu, kad jis mane neštų. Jau geriau kažkaip pati eisiu.

-Šhhh..-Nutildė jis mane ir aš galiausiai užsičiaupiau.

~~~~

Štai ir nauja dalis. Na galiu pasakyti man su humoru nesiseka, bet bandau. Po truputį bandysiu sugalvoti ir įtraukti daugiau jo į istoriją :) Aj ir be to, norėjau pasakyti, kad greitu metu prasidės gana nemažai dirty dalių ;) :D Manau prisimenat, kad priekyje rašiau "dirty istorija" :D

O dabar myl, byeee :3

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now