5

8.5K 380 8
                                    

Jis man trenkė.. Man.. Kas jis per žmogus. Susiėmiau už skruosto ir pažvelgiau į jį.

Jo akyse galėjau įžvelgti pasimetimą. Akimis peržvelgiau visus, kurie tai matė. Laimei virtuvėje buvome tik aš ir Niall.

-Aš.. Aš.. aš..- Jis vis bandė kažką sakyti ir mikčiojo.

-Nesiartink prie manęs ir mano gyvenimo. Nebandyk rodytis, kai aš būsiu. Iš vis geriau mirk.-Piktai sušnypščiau ir susiėmusi už skruosto pastūmiau jį.

Paskutinį kartą pažvelgiau į tą kvailį ir susinervinusi išėjau iš virtuvės. Smūgis buvo kaip kokiam vaikinui. Neįsivaizduoju kaip jį atlaikiau ir dar neapsiverkiau, nes iš ties skausmas stiprus.

xxxxx

Namuose nebuvo ledo, o mano skruostui jo būtinai reikėjo. Užsimoviau patį didžiausią savo megztinį kuris buvo su kapišonu.

Atrodžiau kaip vagis, bet tai bent paslėpė mano skruostą. Nenoriu, kad brolis pamatytų mano skruostą, nes tada man šakės. Jau geriau šį kartą išgelbėsiu Niall ir leisiu broliui turėti sušiktą darbą.

Aš dar sugalvosiu ką man daryti.

Nepastebėta išsmukau iš namų ir pradėjau eiti iki parduotuvės. Iš kart nuėjau į šaldytų prekių skyrių ir pasiėmiau šaldytų žirnelių maišelį, jau ketinau eiti link kasos, bet tas šūdžius pasirodo mane atsekė iki čia.

-Dia, atleisk, taip neturėjo nutikti..-Jis bandė atsiprašinėti, tačiau aš nebuvau tam nusiteikusi.

-O taip, tai neturėjo nutikti..-Nusivaipiau.- Netikiu nei vienu tavo žodžiu, Niall. Taip turėjo būt, nes tu toks. Tu esi ne vyras Niall, tu mergiotė.-Piktai pasakiau. Jaučiau adrenaliną tekantį mano venomis ir didžiulį pyktį susikaupusį dėl šio kvailio.

-Tu nieko nežinai.-Sugriežė dantimis, jo akyse kažkas sužibo. Galėjau matyti nepykantą.

-O taip, Niall. Neapsimeskime, mes abu žinome, kad tavo ateitis nužudyti kažką ir pakliūti į kalėjimą. Nejau tai būsiu aš?- Nusivaipiau.

-Užtilk.-Supyko jis.

-Užtildyk.. Nejau ir vėl trenksi?-Pasišaipiau. Jo kumščiai susispaudė, o mano veide atsirado pašaipi šypsena.

-Sakau užsičiaupk.-Sušnypštė.

-Priversk..-Nusijuokiau ir jo akys visiškai pajuodavo. Niall ištiesė rankas ir pastūmė mane į lentyną. Gana stipriai susitrankiau nugarą, bet tai tik privertė mane pykti dar labiau.

-Tik tiek te sugebi, taip manęs neužčiaupsi..-Prunkštelėjau ir apsukau pirštą aplink plaukų sruogą.

-Sakiau užtilk.-Sušnypštė jis gana tyliu balsu, kadangi prie mūsų ėmė rikiuotis žmonės.

-Kiek aš galiu kartoti. U - Ž -T- I -L -D -Y -K.-Pasakiau paraidžiui, Niall greit pasilenkė prie mano veido ir pabučiavo mane, sutrikusi atsakiau į jo bučinį.

Kai keista šiurpuliukų banga perėjo mano kūnu, atsitraukiau nuo jo ir trenkiau jam, o tada tiesiog sutrikusi išbėgau iš parduotuvės.

Kokio velnio jis mane pabučiavo?

~~~~~

Atsiprašau dėl dalių retumo, bet patys žinot man ligoninės :)

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now