60

3.6K 225 8
                                    

Aš žadėjau dalis, be Niall, bet šiek tiek pakeičiau planus :DD

PS. Atsiprašau už klaidas. Susižeidžiau pirštą sunku rašyti :)

~ 60 ~

Akimirką stebėjau jo mėlynas akis, kol suvokimas vožė į mano galvą ir aš visomis jėgomis grubiai jį pastūmiau, ir man pavyko, bet tik akimirkai. Po kelių sekundžių mano krūtinė ir vėl lietėsi su jo. Įkvėpiau daug oro ramindama save.

-Paleisk mane..-Sušnypščiau ir stebėjausi kaip jis turi drąsos čia rodytis. Jis yra šiknius, aš nekenčiu jo.. ir..ir. Tai ta akimirka kai kažkas turi sutrukdyti man, kol aš nepadariau kažko ypatingai kvailo.

-D..-Jis nespėjo prabilti, o aš užkišau pirštą prie jo lūpų nutildydama jį. Mano kūnas įsitempė kai jis dar labiau prisispaudė prie manęs, bet pyktis jam užgniaužė visus jausmus. Šią akimirką jis buvo sumautai šlykštus, o dar žinodamas, kad tomis pačiomis rankomis jis lietė Polly.

-Nedrįsk kalbėti..-Pagrūmojau pirštu.-Tu neturi tam teisės ir tu ją praradai kai permiegojai su ta kale, po to kai aš padariau tiek dėl tavęs... Dabar jau per vėlu, Horan..-Sušnypščiau, jis susiraukė.

-Aš n..-Louis patraukė jį nuo manęs prispausdamas prie sienos. Iš ligoninės išėjo ir Maisie su Lile ir Zayn ir visi jie laikė susiėmę už burnų. Aš susižvalgiau su blondinu kuris stebėjo mane su šypsena, nors tuo metu Louis laikė jį prispaudęs prie sienos ir stipriai laikė su alkūne. Niall veidas buvo pasuktas į mane, o Louis kaip koks sargybinis stebėjo mus visus. Šiuo metu jis atrodė ypatingai agresyvus ir karštas.. O Niall. Jis savam stiliui.

-Taigi ko nori, Horan?-Stojo nejauki tyla ir visi ėmė bukai spoksoti į mane. Laukdami kol prabilsiu. Galiausiai aš tai sušnypščiau sukryžiuodama rankas po krūtine. Buvo kiek nejauku stovėti prieš tiek žiūrovų ir aš net nežinojau ką daryti. Mintyse dėjosi keisti dalykai. Atrodė, lyg trankyčiau galvą į sieną ir tai nebuvo malonus jausmas, o dar tas keista dilgčiojimas toje vietoje kur buvo jo ranka.

-James.-Niall nusišypsojo ir paliko mažą intrigą visiems. Už ką jis mane labai sunervino.-Aš pasakiau James, apie jūsų išvyka..-Maisie lūpas paliko aiktelėjimas, o mano garsus atodūsi. Tai žinoma, Niall visada turi du planus. Juk jis nekvailas..Hahaha. Aš jau nekenčiu jo. Sumautas šiknius.. Jis gadina gerą atmosferą.

-Tęsk..-Louis vos girdimai suburbėjo ir Niall išsišiepė. Jis kilstelėjo savo akis į mane ir ten jas paliko. Ir viskas ką šiuo metu aš mačiau iš jo akių buvo kažkas panašaus ,,aš tave susigrąžinsiu" Svajok, pagalvojau ir pavarčiau akis.

-Taigi James, nori, kad būtų bent vienas žmogus kurį jis pažįsta ir prižiūrėtų Dia..-Ir vėl ta suknista jo intriga. Aš taip noriu prieiti ir suleisti savo nagus jam į kaklą. Arba pasmaugti jį! -Ir jis paprašė tai padaryti manęs..-Niall kvailai išsiviepė ir aš atsidusau suprasdama, kad svajonė pabėgti nuo blondino yra oficialiai neįmanoma.

-Arhh, atleisk Dia.. Aš negaliu nieko pakeisti, jis vyks kartu..-Maisie sušnabždėjo tyliai nusikeikdama. Rankose ji laikė Taiga, kurią aš neiškart pastebėjau. Ištiesiau delną ir pasiėmiau ją į savo glėbį. Louis paleido Niall. Aš įlipau į mašiną ir po kelių sekundžių visi kiti.

Ačiū dievui Louis atsisėdo ant manęs ir aš neprieštaravau kai jis padėjo ranką ant mano kojos. Niall įsėdo į priekį, prie vairo. Pasirodo Zayn ir jie keisis vietomis.

Mašinai pajudėjus pasijaučiau stebima ir aš neklydau. Pažvelgusi į priekį pastebėjau ryškų mėlynų akių žvilgsnį ir vos atsisukau jis nusuko akis apsimesdamas, kad nieko nenutiko. Pažvelgiau į kitus. Lilė miegojo, Zayn ant kelių. Iš jų elgesio sprendžiu, kad jie jau porelė. Maisie priekinėje sėdynėje pasirėmusi į stiklą snaudė, Niall klausėsi muzikos, žiūrėjo į kelią ir pirštai mušė į vairą, o Louis žaidė žaidimus telefone. Nusižiovavau.

-Hey, tu nieko prieš jai pasiremsiu galva į tavo petį?-Sušnabždėjau šiuos žodžius skirdama Louis, nors žiūrėjau į Niall ir jis akivaizdžiai tai girdėjo.

-Žinoma.-Louis nusišypsojo šilta šypsena ir aš pagaliau pasirėmiau į kažką patogiai. Louis buvo mielas vaikinas ir aš nebijojau su juo elgtis draugiškai. Jis visą šį laiką šypsojosi man ir ligoninėje juokino mane, taigi aš susidariau tikrai gerą įspūdį apie jį.

Mano akys merkėsi, mašina nesustodama judėjo, man buvo patogu, bet tas sušiktas Niall žvilgsnis neleido užmigti, o to aš norėjau labai.Taigi man teliko sutelkti dėmesį į Louis telefoną ir aš iškart supratau, kad jam patiko morkos. Šiuo metu jis žaidė žaidimą, kuriame turėjo ginti morkas nuo kurmių, tai buvo keista, bet gana įdomu.

-Tau patogu?-Staiga atsisuko į mane ir kilstelėjo antakius. Aš linktelėjau ir jo veide atsirado šiokia tokia šypsena.-Nori?-Parodė į telefoną.

-Ne.-Nusijuokiau purtydama galvą. Kai trumpam žvilgtelėjau į priekį Niall stebėjo mane ir aš neiškenčiau.

-Gali nustoti?-Sušnypščiau ir Louis iškart pakėlė akis į blondiną, kurio žandikaulis persikreipė.

-Ne.-Atkirto ir aš pavarčiau akis, tuo pačiu jas užmerkdama. Net pati nepajutau kaip užmigau.


DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now