63

4.2K 234 15
                                    


Na nusprendžiau, galutinai atskleisti visas tiesas ir paskutines dalis daugiausiai praleisiu prie Nia. dar iš tikrųjų galvoju apie pabaiga. Yra du variantai, bet nei viename niekas nemiršta ;)

~ 63 ~

Maždaug iki pirmos mąsčiau apie Grace. Niall seserį. Mintyse vis per kūriau Niall elgesį su ja ir tada supratau, kad jos veidas man yra labai matytas. Aš esu tikra, kad tikrai esu ją mačius ir ta mintis man nedavė ramybės, tik aš niekaip nesugebėjau atsiminti kur.

Galiausiai išlipau iš lovos ir įsispyriau į šlepetes. Kūną apgaubiu plonu chalatu kurį man parūpino Maisie ir išėjau iš savo kambario. Koridoriuje buvo tamsu ir tylu, bet žymiai geriau nei miške. Man vis dar nukrato šiurpas prisiminus tą baimę, kurią pajaučiau tą akimirką, bet tuo pačiu aš noriu žinoti. Niall asilas, aš jo nekenčiu, bet jis nepermiegojo su ta kale. Ir man tai patinka.

Nors galiausiai tai nieko nekeičia. Ant pirštų nutipenau į virtuvę ir labiausiai nustebau čia pamačiusi tą merginą Grace. Ji išsitraukė iš šaldytuvo pieno ir nusivalė ašarą, visai nepastebėdama manęs, o kai pakėlė akis aiktelėjo.

-Labas.-Nusišypsojo ir įsipylė pieno į stiklinę. Aš nenorėjau jai atrodyti nemandagi, bet kažkodėl vis dar įkyriai spoksojau į ją.

-Viskas gerai?-Ji krūptelėjo ir atsisuko į mane. akimirką pažvelgė į mano akis, o tada nusuko savąsias ir delnu patrynė savo riešą.

-Ne. Bet apsimeskim, kad taip.-Papurtė galvą ir jos plaukai nukrito ant pečių. šiuo metu buvau nustebusi. Kai ją pastebėjau maniau, kad ji yra drąsi ir ryžtinga paauglė, bet dabar vaizdas visiškai kitoks.-Taigi tu Dia?-Paklausė, kai aš atsisėdau tiesiai prieš ją.

-Taip. O tu Grace, tiesa?-Grace palinkčiojo galvą ir aš pabandžiau įžvelgti Niall ir jos panašumus, bet jų nebuvo. Nebuvo nė lašelio įrodymų, kad ji jo sesuo. Na nebent charakterio, bet jo aš vis dar nesupratau.

-Taigi susipykot?-Ji paklausė dėdama stiklinę į kriauklę. Aš drąsiai linktelėjau, nes ji atrodė patikimą.-Leisk spėti. Jis prisidirbo tiesa?-Ji nusijuokė.

-Dar ir kaip prisidirbo.-Susikėliau kojas ant kėdės ir ji nusišypsojo man.

-O jis sako, kad čia bėdas nešu.-Nusijuokė ir vėl.-Gerai, aš eisiu miegoti. Jai ketini jam neatleisti, tai pasakyk Niall kuo greičiau. Aš pažįstu savo brolį ir žinau kaip jam sunku dėti pastangas dėl kito žmogaus. Jis taip elgiasi tik dėl mylimų. Na supranti..-Grace atsiduso kažką nuslėpdama. Ji akivaizdžiai nuėjo nuo temos apie save ir problemas ir tuo metu aš prisiminiau vieną keistą dalyką.

Aš jau numanau, kur ją mačiau. Teisme. Kai mano tėtis išprievartavo merginą. Atėjo ta mergina, bet ji pradėjo verkti ir pabėgo. Taigi mano tėčiui kaltinimai buvo panaikinti ir jis išėjo į laisvę ir nors jis teigia, kad buvo girtas ir gailisi, man vis dar sunku juo tikėti. Toji mergina man velniškai užneša į Grace, bet aš manau, tai tik mano spėjimas.

-Gerai aš einu, miegoti. Labanakt Dia..-Sumurmėjo ir išėjo iš virtuvės. Dar porą sekundžių pasėdėjau, kol galiausiai nusprendžiau eiti miegoti ir aš.

xxxx

Visą naktį mąsčiau apie tą patį, kol suvokiau, kad tai tikrai tiesa. Ta mergina kurią išprievartavo mano tėtis yra Grace. Ar numanau, kad jai nebūtų malonu apie tai kalbėti, bet aš vis tiek norėjau išsiaiškinti.

Vos sulaukiau 10 valandos kai visi jau buvo pabudę išsliūkinau iš kambario. Kiek žinau beveik visi išskyrus Grace ir Niall išėjo. Taigi aš dabar galiu su ja pasikalbėti. Man reikėjo žinoti. Negaliu tverti.

Jai tai ne tiesa, labai apsidžiaugsiu, bet jai tiesa. Tada aš nežinau kaip elgsiuosi. Dar nespėjau sugalvoti.

Tiesiau ranką pabarškinti į duris, bet akimirksniu ją atitraukiau išgirdusi balsus. Vienas iš jų buvo Niall, o kitas Grace. Aš žinau, kad nėra gražu klausytis kitų žmonių pokalbio, bet aš girdėjau savo vardą, taigi aš negaliu atsisakyti to. Šį kartą.

-Ar ji tai žino?-Grace balsas buvo ledinis ir skambėjo ypatingai šaltai ir šiurkščiai.

-Ne. Ji net nenutuokia. -Prikišau galvą arčiau kai išgirdau merginos juoką.

-Žinai ji net nepajus, kaip sužlugdysim jos gyvenimą.-'Sužlugdysim' Aiktelėjau ir vos susilaikiau neišlindusi ir nepradėjusi rėkauti. Kas per velnias? -Jos tėvas galiausiai supras kokią klaidą padarė išprievartaudamas mane..-Atrodo viskas mano galvoje paaiškėjo. Kerštas, štai kas už viso to slypi.

-Aš nebe noriu čia dalyvauti..-Sumurmėjo blondinas.

Ir jame dalyvauja Niall. Prieš porą dienų jis sakė, kad myli bandė mane susigrąžinti, o dabar aš sužinau, kad vis tai buvo vienas didžiulis melo burbulas dėl keršto.

Netvėrusi akimirksniu įsiveržiau vidun ir pažiūrėjau į du žmones labiausiai nekenčiamus pasaulyje. Niall ir Grace. Aš pasukau savo ledinį veidą į jį.

-Kaip tu galėjai man meluoti? Tu sakei, kad mane myli ir privertei tave įsimylėti..-Blondinas sutriko, o juodaplaukės žandikaulis atvipo. jie abu nesitikėjo mano įsiveržimo.

-Dia.. Aš ne..-Niall dėjo keletą žingsnių ir ketino eiti link manęs, bet aš atbula atsitraukiau toliau nuo jo.

-Aš tau niekada neatleisiu, Niall.-Sumurmėjau ir pažvelgiau jam tiesiai į akis, kurios bylojo, kad tai ne viskas.-Ir aš puikiai matau, kad tai ne viskas.-Jis linktelėjo ir prikando savo lūpą.

-Dia..-Jo balsas nebebuvo toks geležinis kaip visada. Jis šiek tiek sumikčiojo.-Tai ne vien dėl keršto. Na pradžioj buvo, bet vėliau mane susirado policija ir jie man pasiūlė gerą susitarimą, taigi aš turėjau per tave prieiti prie tavo tėvo..-Niall sukando savo lūpą ir aš nebegalėjau to klausytis.

Šiuo metu jaučiuosi lyg šiukšlė, kuria pasinaudojo ir numetė. Tokia aš buvau. Kerštui ir priėjimui prie kitų. Ir niekam nereikėjo manęs.

Nudelbiau akis į žemę ir pakėliau jas viršun įkvėpiau daug oro ir užtrankiau duris tiesiai Niall prieš nosį. Nubėgau iki savo kambario ir žinau, kad blondinas bėgo iš paskos.

Aš nebe galiu čia būti. Susiradau savo lagaminą ir padėjau krautis daiktus, kūkčiodama kol Niall trankė duris ir aš tikra, kad galiausiai jas išlauš.


DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now