61

4K 223 8
                                    

Jūs man nuomonių, aš jums greičiau dalį :)

~ 61 ~

Maisie pažadino mane su šypsena. Pavarčiau akis ir išlipau iš mašinos. Padėjau savo kojas ant šalto betoninio grindinio. Mašinoje buvau viena, tik šalia jos nuobodžiai stovinėjo Maisie, o aplink ją platus miškas. Aukštos eglės, kurios stiebėsi į mišką, o toliau keletas beržų ir vienas kitas saulės spindulys. Bet čia buvo pakankamai šilta, kad galėčiau būti trumpomis rankovėmis.

Kūnu perėjo šiurpuliai ir aš mintyse keikiau kiekvieną praleistą akimirką kurią galvojau apie Niall ir aš nežinau kodėl aš būtent dabar tai pasakiau. Tai taip nelogiška ir kvaila, bet turbūt tas suknistas jausmas kurį vis dar jam jaučiu neleidžia man ramiai gyventi.

Maisie pradėjo garsiai burbėti, kai Louis grįžo šlapias ir apsikabino ją. Ji nustūmė jį susiraukusi ir garsiai surėkė idiotas. Mano akys šoktelėjo viršun kai Niall atsirado čia. Dabar aš suprantu, kad jie maudėsi. Bet po velnių kodėl jis toks suknistai karštas asilas? Aš susilydyčiau vietoje, jai ne. Visuomet yra bet arba jai.. Jai aš nepykčiau ant jo.

-O miegalė pabudo.-Lilė nusišaipė Aš pavarčiau akis ir surakinau savo žvilgsni į Niall. Kuris šiuo metu gręžėsi savo baltus marškinėlius ir tyliai kažką keiksnojo. Jo akys buvo vienu tonu tamsesnės, oda įdegusi bronziniu švelniu įdegiu, o plaukai nuo šaknų galiukų rudi, einantys į šviesų blondinišką atspalvį. Aš atsidusau mintyse keikdama save ir savo kvailą norą paliesti jo raumenis. Aš tai dariau taip seniai, taigi aš pasiilgau to..

Jis akimirkai kilstelėjo akis ir jo žvilgsnis sustojo ties manimi. Jis tyliai nusijuokė, kai suprato, kad aš stebiu jį. Ne tiksliau aš spoksau į jį pelėdos žvilgsniu. Gerai, aš esu tikrai keistas žmogus. akimirką galvoju, kaip jį nužudyti ir kaip jo nekenčiu, o dabar mano mintys sukasi apie tai koks jis karštas.

-Gerai eime..-Suburbėjo Zayn ir pasiėmė savo tašę su daiktais. Aš žengtelėjau keletą žingsnių link savųjų, bet juos paėmė Louis šyptelėdamas man. o kelių sekundžių visi pradėjo eiti į mišką ir viskas ką jie pasakė, kad aš eisiu su jo. Kol nepamačiau, blondiniškų plaukų ševeliūros nesupratau, ką jie turi omenyje.

Vaikinas užsimetė marškinėlius ant vieno peties ir paliko apnuogintą savo krūtinę. Jo pečiai nestipriai kilnojosi viršun, o veide žaidė keista šypsena. Tikrąją šio žodžio prasme. Jis šypsojosi keistai ir aš niekaip nesupratau ką galėtu tai reikšti.

Aš nė velnio nežinau kelio, taigi viskas ką man teko padaryti laukti jo. Naktis miške su vilkais neatrodė viliojanti mintis ir dar įvairūs filmai su kanibalais, tai vertė mane drebėti.

-Taigi dabar mes turime puikią progą pasikalbėti..-Niall pakėlė akis į mane ir užrakino raudoną volvo XC90 kuri priklausė Zayn. Niall įmetė raktus į savo kišenę, o aš pradėjau sarkastiškai juoktis.

-Tai didelė svajonė. Tik didelė svajonė, nes to nebus. Aš neketinu leisti savo laiko tuščiam pokalbiui, be prasmės su tavimi.-Niall be išraiškos stebėjo mane ir gaudė kiekvieną žodį į save. Aš kalbėjau greitai ir griežtai, nes nenorėjau kartoti savo žodžių daug kartų. Aš abejojau tuo ką sakiau. Kartais tikėdavausi, kad jis pasakys, kad jis nemiegojo su ja ir sugrąžins viltį man, bet tai buvo tik naivios svajonės.

-Nagi Dia..-Suzyzė jis, be jokių emocijų savo balse. Aš suspaudžiau rankas į kumščius.

-Ne..-Zyzė, savo rankas vis bandydamas mane prisitraukti arčiau savęs, kol aš tuo metu nesilioviau greitinusi žingsnių.

-Dia.

-Ne.Ne.Ne.-Atkirtau ir jis trūktelėjo mano ranką link savęs, aš grubiai ją ištraukiau ir vėl suspaudžiau į kumščius ir vėl.

-Dia.

-Po velnių ne! Aš neketinu klausyti tavęs tu suknistas šūdžiau!-Mano riksmas perskrodė visą mišką ir jis ir toliau stebėjo mane. Be jokių emocijų tik su šypsena ir tuščiu žvilgsniu.

-Tik išklausyk.-Jis pavartė savo akis ir aš galiausiai iškėliau rankas viršun pasiduodama. Aš nebe galėjau iškęsti jo zyzimo. Jis toks nervinantis ir..Toks kaip Niall. Aš nekenčiu jo.-Polly..-Aš pridėjau pirštą prie lūpų sustabdydama jį.

-Nebandyk tęsti šio sakinio.-Suburbėjau ir jis pavartė akis.-Išvis geriau tylėk, kol netrenkiau ten.-Perspėjau jį. Bet jis laikėsi savo erzinančio būdo ir nesustodamas kartojo mano vardą.

1..2..3 Įkvėpk, iškvėpk.

-Dia..-Ir tada mano kantrybė sudužo š mažus šiurpuliukus aš atsisukau į jį ir mano kumštis susidūrė su jo veidu. Jis susiėmė už nosies ir paėjo keletą žingsnių atgal, lėtai sumirksėjo ir nuleido savo ranka. Aš esu tikra, kad jam skaudėjo, bet jis taip mane sunervino, kad aš nebe galėjau daugiau kęsti jo.

-Tu esi užknisantis..-Suburbėjau ir jis išleido kelias skaudžias dejones. Smūgis nebuvo toks stiprus, kad sulaužytų jam nosį ar paleistų kraują, taigi aš per daug nesirūpinau tuo. Vienintelis dalykas tai skaudantis riešas. Jo veidas tikrai kietas.

-Aš tik norėjau pasakyti, kad pasiklydome. Tavo dėka.-Suburbėjo ir ranka perbraukė per plaukus patempdamas lūpą. Aš žengiau keletą žingsnių link jo ir jis keletu pasitraukė toliau. Dėl atsargos.

-Nedrįsk manęs kaltinti..-Piktai sušnabždėjau ir nežinau kodėl tai padariau.

-Oooo.. Nagi neapsimesk tokia tobula. Tu man net neleidi prabilti, aš suprantu, kad tu pyksti, bet tu neleidi man pasiaiškinti.-Suburbėjo.

-Na..-Aš jam daviau teigiamą atsakymą ir laukiau, kol jis prabils.-Būtent to ir tikėjausi.-Pavarčiau akis ir jis suurgzgė kai traukiausi tolyn.

-Po velnių, ar tu žinai kokia tu įkyri gali būti..-Aš pažiūrėjau piktu žvilgsniu į jį ir sustojau vietoje, piktai trepsėdama. Oh jis sako įkyri, tada nematė manęs įsiutusios.

-Nustok priekaištauti man..-Suurzgiau ir pirštu bakstelėjau į jo krūtinę, tuo pačiu pastumdama jį.-Tu esi tik šiknius, kuriam merginos reikalingos kaip sekso žaisliukai..-Po tiek laiko jo akys pirmą kartą pajuodavo ir jis suspaudė savo kumščius tuo pačiu suraukdamas veidą.

-Aš nemiegojau su Polly!!!!-Jo balsas pasklido visu mišku. Aš aiktelėjau. Kaip suprasti nemiegojo. Juk Maisie man sakė, kad puikia girdėjo dejones iš jų kambario.-Aš norėjau to padaryti, bet aš nepadariau..-Jis nejaukiai pasikasė kaklą. Pirmą kartą aš tylėjau.

-Tęsk.-Šiurkščiai prabilau.

-Na man nestovėjo.-Aš aiktelėjau susiimdama už burnos.-Ji netraukė manęs..-Niall nežiūrėjo į mane. Turbūt pirmą kartą mes abu jautėmės nejaukiai.-Taigi ji pajungė man porno, bet nieko neišėjo..-Sušnabždėjo.

-Oh.-Likau be žodžių.-Eime mums reikia rasti tą namelį kol nesutemo.-Nukreipiau temą ir gavau linktelėjimą iš jo.



DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now