19

6.6K 266 3
                                    

-Labas rytas..-Niall mane pažadino truputį papurtydamas. Susiraukiau nuo galvos skausmo. Oh gosh kam iš vis vakar gėriau.. Susiraukiau ir blondinas ištiesė man stiklinę ir tabletę.

-Ačiū..-Tyliai ištariau ir greit išgėriau tą tabletę. Keista, bet iškart pasijutau šiek tiek geriau.

-Eik nusimaudyk po dušu..-Lyg perskaitęs mano mintis leptelėjo Niall. Linktelėjau ir atsargiai išlipau iš lovos. Buvau su ilga vyriška maike. Kuri,žinoma, yra Niall. Šyptelėjau ir nuėjau į dušą. Pasijungiau šaltą vandenį ir nusimetusi visiškai visus drabužius palindau po šalto vandens srove.

Vos vandeniui apglėbus mano kūną pasijutau geriau. Ne tiksliau pasijutau nuostabiai. Nusišypsojau pati sau. Vanduo visada padeda man atsipalaiduoti.

Galiausiai baigiau maudytis. Padėjau Niall maikę ant nediduko staliuko, o savo apatinius padžioviau ant radiatoriaus. Nusausinau savo kūną rankšluosčiu ir jį palikau vis dar ant savęs. Palauksiu kol mano apatiniai išdžiūs, o vėliau kažką sugalvosiu.

Palikau vonios kambarį ir atėjusi į kambarį radau tvarkingai paklotą lovą ir Niall gulintį ant jos. Jis truputį kilstelėjo galvą pamatęs mane ir apsilaižė lūpas nužvelgdamas. Šyptelėjau ir priėjusi atsisėdau ant lovos visai šalia jo, bet Niall privertė mane atsidurti šalia jo.

Jis prikando savo lūpą ir tada lėtai pasilenkęs suglaudė mūsų lūpas karštam bučiniui. Atsakiau į bučinį ir jis jį prailgino liežuviu brūkštelėdamas mano lūpą.

Viena ranka jis suėmė mano už smakro ir atsitraukęs giliai kvėpuodamas pažvelgė tiesiai į akis.

-Aš noriu tavęs..-Su geismu sušnabždėjo. Nieko neatsakiau tiesiog žvelgiau į jo akis. Nemeluosiu, aš noriu to su juo.-Netylėk..-Paprašė jis keistu balso tonu..

-Aš..-Sumikčiojau ir Niall mažais bučiniai nusėjo mano kaklą priversdamas mažas dejones sklisti iš mano lūpų.

-Tik pasakyk, kad tu man leidi ir aš tai padarysiu..-Jis pažvelgė į mano akis maldaujamu žvilgsniu prikandau lūpą. Greičiausiai jis mane visiškai užmirš po šito, bet tiek to. Velniop viską.

-Paiimk mane..-Pasakiau ir jam to užteko. Niall viena ranka nusimovė savo maikę, o kita pakišo po rankšluosčiu ir ėmė trinti mano klitorį. Sudejavau ir jis nusišypsojo.

-Kokia tu sudrėkusi.-Pasakė jis ir aš sudejavau garsiau. Jis įkišo vieną pirštą, o tada ir antrą ir pagreitino tempą. Sudejavau dar garsiau ir buvau netoli malonumo viršūnės, bet jis sustojo.-Tu tikrai to nori?-Paklausė jis lyg ne norėdmas padaryti kokios klaidos.

-Noriu, labai..-Stipriai alsuodama pasakiau ir nuleidau savo ranką iki jo kelnių sagties. Atsegiau jo diržo sagtį. ir nusmaukiau su viena ranka kelnės, o tada pažvelgiau į apatinius kuriuose vos tilpo jo draugužis.

Prikandau lūpą ir viena ranka numoviau jo apatinius.. Pažvelgiau žemyn ir pastebėjau koks jis didelis ir aš raustu, tačiau tuo pačiu esu visa įkaitusi. Niall švelniai pakėlė mano galvą ir pasilenkęs įsisiurbė į lūpas.

Bučinys mane nuramino ir aš pasijaučiau to norinti dar labiau. Jaučiuosi beveik kaip pirmą kartą.

Niall nusišypsojo ir apsilaižė lūpas pažvelgęs man į akis, o tada nuleido sustandėjusį ir visiškai pasistojusį penį. Jis galiuku brūkštelėjo tik paerzindamas.

-Prašau..-Sudejavau maldaudama uždrausto vaisiaus.. Aš noriu to.

Niall patenkintas nusišypsojo ir nieko nelaukęs įėjo visu giliu. Garsiai sudejavau ir įvėliau savo rankas į jo plaukus. Niall pajudino savo klubus ir iš po lėto judėjo manyje.

-Greičiau..-Malonumo vedama sudejavau ir jis paklauso ėmė judėti vis greičiau ir greičiau. Sudejavau dar garsiau ir nagais perbraukiau jo nugarą. Niall suurzgė iš malonumo ir pagilino judesius.

Nebe susilaikiau ir beveik rėkiau iš malonumo, Niall grubiai sugriebė mane už klubų ir prisitraukė mane dar arčiau įeidamas dar giliau.

-Niall..-Sudejavau jo vardą. Jaučiau orgazmą artėjant. Po kelių sekundžių Niall kūnas sukrito ant manęs. Jaučiau prakaitą ant savo kūno ir vis dar buvau neatsipeikėjusi po malonumo kurį patyriau.

-Žinai viskas ko dabar norėčiau tai tavo lūpų aplink mano draugužį..-Niall nusišypsojo ir aš pažvelgiau į jį.

-Aš padarysiu tai..-Pasakiau ir jis sutriko. Akivaizdžiai nesitikėjo.

-Nebūtina, jei tu nenori. Tai nesvarbu.-Jis pasakė, o aš tiesiog nikstelėjau galvą į šonus nusišypsodama.

-Bet aš noriu..-Šyptelėjau ir jis atsisėdo. Aš išlipau iš lovos. Atsiklaupiau ant kelių ir viena ranka suėmiau jo vis dar pabudusį draugužį į rankas ir truputį pasmaukiau jį. Jis sukietėjo dar labiau.

-Nesustok..-Niall sudejavo kai aš lėtai apžiojau jo draugužį. Jis užvertė galvą į viršų ir sudejavo dar garsiau. Tikiuosi darau viską gerai. Judinau savo galvą paimdama vis daugiau jo. Liežuviu lyžtelėjau jo galiuką ir pajudinau dar ir ranką.

Niall užvertė savo galvą į viršų ir sudejavo dar garsiau. Apžiojau beveik visą jo draugužį ir pažvelgiau tiesiai jam į akis. Jis tiesiog raitėsi iš malonumo mano dėka.

Ir man tai patiko.

Nors nedaug trūko, kad pradėčiau springti.

Pajudinau galvą dar greičiau ir vis greitinau tempą apžiodama dar daugiau jo penio. Po dar kelių sekundžių jis baigė. Atsitraukiau ir nurijau spermą, esančia mano burnoje.

Tikrai maniau, kad tai bus šlykščiau, tačiau tai buvo net normalu.

-Tu tokia gera..-Niall pastatė galvą į normalią poziciją, o tada pasilenkęs pabučiavo mane tiesiai į lūpas.

Tikiuosi po viso to jis manęs nepaliks tik pasinaudojęs, nors ką aš bandau apgauti..
~~~~

Ha štai ir naujoji dalis xd specialiai dėjau netgi paveiksliuką tokį, o šiaip tikiuosi dalis jums patiko, kadangi dabar gana dažnai gausite dirty :D Ir patys nusprendėte taip :D Be to dar norėčiau pasakyti, kad noriu tikrai ilgų nuomonių apie ne tik šią dalį, bet ir šiaip apie isotriją xd

O dabr čiaoo myl xx

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now