35

4.9K 249 0
                                    

-Dink iš čia, Niall.-Jis nieko neatsakė tik sukėlė mano rankas virš galvos.
-Ne.-Staiga atsakė.-Ne.-Ir vėl pakartojo. Pavarčiau akis ir jis savo rankomis spūstelėjo mano riešus.
-Kokio velnio tu čia atėjai?-Paklausiau ir jis nusišypsojo.
-Nes mums reikia pasikalbėti.-Rimtai pasakė ir aš vos nesusijuokiau.
-Ne, nė velnio ne reikia. Jei ir kažko kažkam reikia, tai  tau pasigydyti.-Piktai sušnypščiau ir jis atsiduso.
-Dia, neerzink manęs.
-Aš ir neerzinu.-Atšoviau ir jis paleido mano rankas.
-Dar ir kaip erzini.-Pasikėlė nuo manęs ir atsistojo žaibuodamas akimis. Taip jam ir reikia. Atsisėdau ant lovos ir pasikėliau kojas prie savęs. Visą laiką jis stebėjo mane. Už nugaros užkišau rankas ir paėmusi vieną pagalvę sviedžiau jam į veidą.
-Tai ne aš tave erzinu, o tu mane. Aš pykstu ant tavęs, šūdžiau.-Pavarčiau akis ir jis atsiduso, bet tuo pačiu taip keistai nusišypsojo. Staiga prisiminiau Taiga ir pakėliau paklodę.
-Meilute..-Pakviečiau.
-Negalvojau, kad taip stipriai tada vožtelėjau tau.-Niall garsiai išsakė savo mintis.
-Užsičiaupk, idiote.-Suburbėjau ir pagaliau radau į kamuoliuką susigūžusią Taigą. Pasiėmiau ją į savo glėbį ir ji kaip visada ėmė glaustytis. Kai pagaliau ją išsitraukiau Niall išpūtė akis ir truputį atsitraukė.
-Ar ji nepavojinga?-Jis nusivaipė ir susikišo rankas į kišenes.
-Kaip tau pavojinga.-Pareiškiau ir pabučiavau Taigos viršugalvį. Ji dar labiau prisiglaudė prie manęs ir susirietė į kamuoliuką. Ak, kokia ji miela. Pradėjau glostyti jos kailį. Tai kažkodėl ramino mane.
-Elgiesi su ja kaip su mažu vaiku.-Niall pavartė akis ir prunkštelėjau.
-Tau pavydas?-Paklausiau ir jis trūktelėjo pečiais.
-Asilas.-Nusišypsojau.
-Kumelė.-Jis primerkė akis.
-Kvailys.
-Kvaiša.-Susinervinusi ištiesiau koją ir beveik pataikiau jam į veidą, bet jis sugavo ją ir gerai timptelėjo mane link savęs.
-Baik!-Suklykiau ir garsiai, o tada susiėmiau už burnos. Velnias. Girdėjau kaip kažkas dunda laiptais.
-Lysk po lovą.-Paliepiau ir atsistojau. Niall pažiūrėjo į mane lyg idiotę.
-Ką? Nejuokauk.-Aš stumtelėjau jį..
-Lįsk, nes kitaip neteksi kabančio tarp kojų..-Jis atsiduso ir sunėrė rankas po krūtine.
-Lieki man skolinga.-Ir netrukus jis palindo lova. Aš greit atsiguliau ir netrukus durys atsidarė. Klara atėjo į kambarį ir apsidairė.
-Kas čia buvo?-Jos balsas buvo griežtas.
-Aš tiesiog sapnavau košmarą.-Nustačiau liūdną balsą ir ji atsidususi atėjo prie manęs, o tada apkabino. Esu nustebusi, kad ji patikėjo. Galiausiai kažkas tyliai sukikeno apsimečiau, kad aš. Iškišau koją iš lovos ir Klara nematant spyriau jam..
-Aš anksčiau irgi sapnuodavau košmarus...-Klara ėmė pasakoti savo išgyvenimo istoriją. Aš tyliai klausiausi ir svarsčiau ar Niall dar sugebės būti tylus.

Po maždaug pusvalandžio Klara išėjo. Ji apkabino mane ir palinkėjo geros nakties, bei žinoma paprašė daugiau jos taip negąsdinti. Aš palaukiau dar penkias  minutes ir tada pasilenkiau prie Niall. Nežinau kas mane labiau stebino. Ar tai, kad jis užmigo ar tai, kad jis miega visai kaip mažas vaikas?
-Niall.-Įgnybiau jam į šoną. Nieko. Pakartojau savo veiksmus, vis dar nieko.-Asile, kelkis!-Surėkiau jam į ausį, o jis vis dar nieko.
Tai bent kietai miega ir dar ant grindų.
Sugriebiau vieną jo ranką ir kojomis atsirėmusi į lovą traukiau jį iš ten. Galiausiai man pavyko jį ištempti jį iš po lovos, bet toliau jis nejudėjo. Kojomis spyriausi į žemę, bandžiau jį mušti, bet jis net nereagavo. Galiausiai iš visų jėgų spyriausi į žemę. Jis pramerkė akis ir štai aš jau jo glėbį, jaučiau jo kvėpavimą į plaukus ir rankas aplink savo liemenį. Pakėliau galvą jis pažvelgė man į akis, o aš žvelgiau į jo. Aš pasijutau nejaukiai. Seniai taip nesijaučiau. Galiausiai susikaupė ašaros. Niall apkabino mane ir aš tiesiog tyliai verkiau jo glėbyje.
-Aš atsiprašau, Dia..-Jo balsas buvo tylus ir išsigandęs. O aš tiesiog žinau atsiprašymai nebe padės. Jo stiprios rankos glostė mano plaukus. Mano galva buvo ant jo kietos krūtinės, o viena koja užmesta ant jo kojos. Ir štai mes abu gulim ant žemės, apsikabinę. Nors dėl visų mano ašarų yra kaltas jis. Dėl visko yra kaltas jis, bet aš vistiek esu čia. Su juo. Turbūt tai vadinama NAIVUMU. Aš ir vėl tikiuosi, kad viskas gali būti gerai. Vėl tikiuosi, kad jis gali pajusti man jausmus.
-Tau derėtų išeiti.-Aš pakilau nuo žemės ir nusivaliau akis. Jis linktelėjo ir atsistojo.
-Gerai.-Lėtai pasakė ir pažvelgė man į akis.
-Lauksiu tavęs.Po pamokų. Mums reikia pasikalbėti.-Aš sutrikau, o jis nusišypsojęs išėjo. Tiksliau išlipo per langą. Galiausiai grįžau į lovą ir bandžiau užmigti.

Aš sušukavau savo plaukus ir permečiau juos per petį. Nusišypsojau pati sau ir atidariau mokyklos duris. Į mane plūstelėjo susidomėję žvilgsniai. Aš išties ir džiaugiuosi, ir nesidžiaugiu atėjusi į šią mokyklą. Čia nebėra tų piktų žvilgsnių, bet yra Niall.. Aš visą naktį nesumerkiau akių, nes galvojau ką jis man pasakys. Jei atvirai, kažkodėl labai laukiu pamokų galo, bet vos atsikėliau laikas slenka nežmoniškai lėtai.

-Tu šiandien kažkokia keista.-Kalbėjo Lilė kol aš piešiau keistus ženklus savo sąsiuvinyje.
-Aš ir pati žinau.-Sukandau lūpą ir ji linktelėjo.
-Gerai?-Numykė.
-Aha.-Pritariau ir ji susiraukė. Netrukus mano telefonas suskambėjo aš išsitraukiau jį ir nustebau pamačiusi James vardą. Jis jau kokias dvi savaites nesidomėjo manimi po to, kai išvyko dirbti. Jis net nesugebėjo man paskambinti kai mirė Bekė, o kai išvažiavau jis net nepalydėjo manęs. Susinervinusi atmečiau. Norėčiau, kad tai būtų Maisie. Pasiilgau jos.
-Kas skambino?-Lilė atsikando sumuštinio ir nusišypsojo. Trūktelėjau pečiais.
-Nežinomas.-Pamelavau. Ji linktelėjo. Apsižvalgiau ir pamačiau Zayn einantį prie mūsų. Jis pamojavo man, o aš jam atmojavau. Netrukus jis sėdėjo prie mūsų ir visiškai nepastebėjo Lilės.
-Labas Dia. Man reikia tavo patarimo.-Jis keistai pasikrapštė galvą ir akivaizdžiai jautėsi nejaukiai.
-Yeah?
-Man reikia, kad supažindintum mane su Lile.-Lilė užspringo ant šių žodžių ir vos neišspjovė visos kavos. Kai Zayn pagaliau pastebėjo ją, buvo per vėlu. Jie abu greit atsistojo nuo stalo ir nuėjo į kitas puses, o aš pradėjau juoktis.

-Dia, šiandien futbolo varžybos. Mokytojai mus išleidžia. Nori?-Lilė atsikando bandelės. Po to įvykio ji ėmė labai daug valgyti ir nervintis. O man tai atrodė priešingai - labai juokinga.
-Kada?-Žiovaudama pasakiau ir mes atsistojome. Iki pamokų pabaigos liko viena pamoka, o tada aš susitiksiu su Niall.
-Dabar. Šią pamoką.-Ji numykė ir aš palinksėjau. Mes nuėjome į stadioną ir susiradome vietas, kurios buvo netoli aikštės. Po kelių minučių žaidimas prasidėjo ir aš labai nustebau pamačiusi ten Niall. Jis nusišypsojo pamatęs mane, o aš iškart nusukau akis į Lilę.
-Kas?-Ji atsikando sumuštinio. Papurčiau galvą ir vėl atsisukau į žaidimą. Pamatęs mane Niall pamojavo, bet netrukus kamuolys atskriejo tiesiai jam į veidą. Jis nukrito ant žemės ir visi, net ir jis, ėmė juoktis

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now