62

3.8K 217 13
                                    

Kitai 4 nuomonės :**

~ 62 ~

Po gerų kelių valandų ir maždaug 15 minučių man atsibodo. Tai tiesiog beprasmiška, eiti su Niall ir..ir..Mes pasiklydom, tai nėra tobulas jausmas.

Labiausiai nervino šaltis. Aš privalėjau trinti savo odą, sukti, ratus ir šokinėti, o Niall ėjo už manęs ir viskas ką aš norėjau padaryti tai atsisukti ir trenkti jam į veidą iš kumščio. Tobula bausmė. Jai nebūčiau jau to padariusi. Aš nežinau, už ką ant jo pykau, bet pykau.

-Aš turiu degtukų, taigi mes galime pakurti laužą. Nes kaip matai, mes vis dar pasiklydę..-Pakreipiau galvą į šoną ir mintyse paklausiau 'ar jis tikrai tai pasakė?' Jai tai būtų animacinis kinas, dabar aš būčiau raudona ir iš mano ausų ir nosies pasileistų garai. Bet tai yra realybė.

-Ir tu tai sakai tik dabar?!-Surėkiau ir jis pavartė akis, išsitraukė degtukus ir priklaupė prie krūvos šakų. Suspaudžiau lūpas ir perliejau jį piktu žvilgsniu. Jis nusisuko nuo manęs ir kažką darė, kol tai nevirto mažu žiburėliu. Lauke temo ir tas dalykas, kad mus supo tamsus miškas nepavertė tylos jaukia.

-Baigiau.-Suburbėjo nusivalydamas prakaitą nuo kaktos. Atsidusau ir atsisėdau ant vieno nuvirtusio kelmo. Jis buvo pakankamai ilgas, kad tilptų ir Niall. Taigi jis prisėdo šalia ir ganėtinai arti manęs. Kas nebuvo jauku. Jis atsiduso ir tada stojo tyla. Aš tylėjau jis tylėjo, aš pykau ir kandžiojau savo lūpas, bet tuo pačiu galvoje nesulaikiau šypsenos ir juoko.

Jam nesistojo. Tai juokinga! Ir man tai patinka. Aš tik dar kartą įsitikinau, kokia šlykšti yra Polly ir tai patvirtino net Niall penis.

-Hmm.-Atsikrenkštė jis kai aš eilinį kartą sukalenau dantimis.-Nagi leisk man tave apsikabinti ir mums abiems buvos šilčiau. Iškart papurčiau galvą į šonus ir priglaudžiau galvą prie kelių. Galvodama visai užmiršau, kad aš drebu ir čia labai šalta, o visi mano daiktai išėję su Louis. Damn. Galėjau pasiiimti bent megztinį.

-Bet jai tavo rankos, bus ten kur nereikia, aš iškart pasitraukiau.-Griežtai pasakiau ir įsmukau į jo glėbį. Aš esu per daug principinga, kad jam atleisčiau, bet po velnių aš negalėčiau nepasinaudoti jo kūno šiluma. Jis yra suknistai karštas ir net labai.-Ir atmink tai nieko nereiškia..-Jis neatsakė, tik padėjo savo galvą ant mano peties ir rankomis apsikabino liemenį.

-Kodėl tu toks šiltas?-Sumurmėjau užmerkdama akis. Jis nematė mano veido taigi aš mėgavausi jo švelniais prisilietimais ir šiltu kūnu. Ir tuo pačiu pykau. Aš vos neužmiršau sau to priminti. Oh, ko tik nepadaro žmogus. Dabar aš čia su Niaill, turėčiau vengti jo visą likusį savo gyvenimą, bet mes sėdime čia ir štai kaip vaikinas ir mergina. Bet ne mes jokiu būdu iki to neprieisime!

-Um Dia..-Aš suurgzgiau ir atmerkiau akis. Niall pažiūrėjo į mane ir jis atrodė išsigandęs. Kas per šūdas? Aš nesu mačiusi jo išsigandusio tai blogai. -Man atrodo čia yra vilkų ir juos traukia šviesa..-Panika nuvilgė visa mano kūną, aš greit atsistojau ir pradėjau lakstyti aplink ieškodama pagalio arba dar kažkokio šūdo apsigynimui. Vlkai nėra tokie draugiški kaip jums atrodo, kažkada vaikystėjė buvau susidūrusi su vienu iš jų ir jis gerai captelėjo man į pirštą. Nuo to laiko nebesilankiau kaime arba miške naktimis.

Kaip dabar.

Kai atsisukau mano kūnas sustingo nes Niall ruošėsi gesinti laužą. Ką jis daro? Pamečiau iš rankų vienintelį naudingą pagalį kurį radau ir pikta atsisukau į jį.

-Kokį šūdą tu čia darai?-Ir ant mano žodžių laužas užgeso. Aš greit pribėgau prie jo nes po velnių pasidarė velniškai tamsu ir aš bijau būti miške, kuriame girdžiu negarsų vilkų kaukimą.

-Taigi šviesa juos traukia..-Niall atsakė ir aš vos susilaikiau nevožusi jam per galvą.

-Aha,o kaip ištempsime likusią naktį? Tu ketini šalti?..-Irzliai paklausiau, jausdama jo kūną visai šalia savo ir šią akimirką man tai nelabai rūpėjo.-Jai ką aš nudirsiu tavo odą ir pasisiųsiu iš jo kailinius...-Irzliai surėkiau jam į ausį.

-Po velnių tau gal mėnesinės?-Jis sugriežė dantimis ir aš ištiesiau ranką trenkdama maždaug ten kur turėtų būti jo galva. Bingo. Man pavyko. Niall pradėjo tyliai burbėti, o aš galima sakyti susiraičiau jo glėbyje, nes man buvo šalta ir aš bijojau, nors, kad jis nė velnio nebijotų taip pat nepasakyčiau, tačiau jis vis tiek laikė mane savo rankose ir mano galva spaudėsi prie jo krūtinės raumenų, o rankomis liečiau jo presą. Ahh taip presą.

Po kelių minučių kaukimas sustiprėjo ir aš jau rimtai neiškenčiau. Drebėjau ne iš šalčio, o iš baimės. Mintyse vis keikiau ir bandžiau imtis kažkokių veiksmų, bet tai buvo beviltiška, nes aš sugebėjau tik keiktis ir vis labiau glaustis prie Niall, kol jis nespūstelėjo mano liemens ir taip nepadrąsino manęs. Aš pasukau veidą į jo ir savo lūpomis netyčia perbraukiau jo. Kas sustingdė mane, o ant jo veido sugrąžino mažą šypseną.

-Ar tu kada nors sugebėsi man atleisti.-Mano liežuvis sukosi apsiversti ir ištarti atsakymo, bet aš nespėjau, nes išgirdau aiškų ir garsų Maisie balsą. Aš čiupau blondinui už rankos ir trūktelėjau link savęs beveik bėgdama, kol neatsidūriau prie blondinės.

-Maisie!-Patenkinta šokau jai į glėbį ir mes kartu nukritome ant žemės.-Dieve, kaip jūs mus išgąsdinote!-Ji ėmė dejuoti kai pakėlė savo tingų užpakalį nuo žemės. -Oh ir Niall. Grace taip pat čia..-Maisie skyrė žodžius blondinui ir jie neskambėjo maloniai, o aš iš kart pradėjau galvoti. Po velnių kas ji?

-Kas ji?

-Mano sesuo..-Niall suburbėjo ir stojo nejauki tyla..-Kodėl aš apie tai girdžiu pirmą kartą?

xxxx

Kai grįžome svetainėje sėdėjo mergina. Neaukšta maždaug 160 ir nedaugiau. Jos plaukai buvo juodi, trumpi, šiek tiek ilgesni už pečius. Taip pat aš nepraleidau pro akis jos mielos šypsenos ir rudų akių. O pagal amžių neduočiau jai daugiau nei 16.

Niall įėjus ji šoko jam į glėbį ir savo rankomis surakino jį. Aš ranka perbraukiau savo plaukus ir apsimečiau, kad nestebiu tos vietos kaip jis nustumia ją ir gana grubiai suima už riešo, bet jis sušvelnino savo jėgas. Turbūt dėl to, kad ji jo sesuo.

-Ką čia veiki?-Pro sukąstus dantis paklausė ir ji pavartė akis. Greit susivokiau, kad kambaryje esu tik aš ir jie ir būtų nemandagu klausytis, jų pokalbio. Taigi dėjau žingsnį link laiptų ir nubėgau į savo kambarį.




DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now