26

5.7K 246 0
                                    

Susitvarkiusi ir apsirengusi išėjau iš kambariuko. Velnias nesuprantu kas man užėjo.. Nuo kada tapau taip ištroškusi tų visų malonumų?

Kai priėjau radau Niall sėdintį ant mašinos kapoto, rankose laikantį telefoną ir besirašinėjantį su kažkuo.

-Ką dabar veiksime?-Susikišau rankas į kišenes, lyg niekur nieko ir atsirėmiau į mašiną.

-Na nežinau kaip tu, bet aš visai norėčiau užkąsti, o kadangi Maisie užstrigo kažkokiose spūstyse mes galime nuvažiuoti pavalgyti.-Pasiūlė jis ir aš pilnai sutikau. Niekada nebuvau ir nebūsiu viena iš tų dietinių merginų, nors galiu pasakyti mano figūra ir taip gana gera.

-Yeah, galime nuvažiuot kažkur.-Sutikau ir vaikinas tiesiog linktelėjo ir įsikišęs savo telefoną apėjo ir įsėdo į mašiną. Pakartojau jo veiksmus ir tiesiog patogiai įsitaisiau kėdėje.

xxxxx

-Man visada patiko ši vieta..-Blondinas tyliu balsu pasakė ir atsisėdo ant mašinos kapoto rankose laikydamas kažkokią apyrankę. Buvau nustebusi dėl staigaus jo nuotaikos pasikeitimo.

-Na čia išties gražu..-Pasakiau ir pažvelgiau į apačią. Išties kai mes pavalgėme vaikinas staiga sugalvojo nuvažiuoti čia. Ant stataus kalno ir mes buvome tikrai netoli  skardžio. O aš visada bijojau aukščio.

-Žinai kodėl aš nesusitikinėju su jokiomis merginomis?-Staiga visiškai iš oro prabilo vaikinas. Krūptelėjau ir rankomis apsikabinau save. Darosi gana šaltoka.

-Ne..-Greit pasakiau, bet pagalvojusi pakeičiau savo žodžius.-Ir man neįdomu..-Greit pasitaisiau ir jis nusijuokė. Spėju tik bandė pažiūrėt ar man jis rūpi ar dar kažkas panašaus..

-Žinai tu įdomi mergina, Dia, bet tiesiog geriau žinok, kad jausti kažkokius jausmus man neverta..-"Per vėlu" Pagalvojau.

-Nesuprantu nieko..-Garsiai pasakiau savo mintis. Ir Maisie buvo kažką užsiminusi ir jo žodžiai kažkokie keisti. Ko aš nežinau?

-Na tuo met liksi nesupratusi.-Pasakė Niall nulipdamas nuo mašinos.

-O kas jei man tiesiog įdomu?-Susidomėjusi paklausiau ir  prikandau savo lūpą. Lėtai ir atsargiai nulipau nuo mašinos ir apsisukusi atsidariau dureles tiesiog žvelgdamas į mėlynakio akis, kurias vos vos galėjau įžvelgti tamsoje.

-Arhh..-Jis atsiduso ir greit įsėdo į mašiną, bet aš žinojau, kad dabar neatstosiu nuo jo.

-Nagi..-Taip pat atsisėdau ir prisisegiau saugos diržą.

-Nieko nesakysiu..-Irzliu balsu pasakė ir aš susiraukiau.

-Niall..-Suzyziau ir užkišau plaukus už ausies.

-Nieko nesakysiu, Dia.-Atšovė jis ir pasukęs raktelį užvedė mašiną.

-Ar tau sunku?-Sukryžiavau rankas po krūtine ir sugriežiau dantimis.

-Būtent.-Galiausiai pasakė jis ir aš kažkodėl pradėjau juoktis iš savo bukumo. Jis nesupratęs pažvelgė į mane ir iškėlė vieną antakį į viršų. O taip Dia šaunuolė, kodėl turėjau mesti tą suknistą obuolį į Niall? Galbūt dabar tiesiog būčiau žmogus nejaučiantis jausmų visiškai nejautriam mergišiui. Būtent tokia ir yra priežastis. Jis nesusitikinėja nes yra mergišius.

-Žinai Niall, būtent tu esi pats įdomiausias žmogus kokį pažįstu.-Puse lūpų nusišypsojau ir nusukau akis į langą. Gyvenimas tiesiog šaiposi iš manęs.

-Pala Dia, nesakyk, kad tu jauti man kažkokius jausmus.-Staigūs žodžiai privertė mane parausti. Praverta burna atsisukau į jį, kol galiausiai sučiaupiau lūpas ir papurčiau galvą į šonus.

-Ne-e-e..-Sumikčiojau ir jo veido išraiška pasikeitė. Bandžiau suprasti bent iš jo veido ką jis galvoja, bet tai buvo neįmanoma.

-Mums reiktų nebebendrauti, aš tikrai nenoriu, kad tu vėliau kentėtum.-Staiga pasakė jis ir aš vos nepaspringau oru. Negalėjau tikėtis kitokios reakcijos iš jo.

-Velnias..-Tyliai nusikeikiau supratusi, kad vis dėl to Niall Horan suprato, kad jis patinka man.-Žinoma, man nėra skirtumo.-Galiausiai šaltu balsu atsakiau, nors viduje plyšau iš skausmo. Iš ties net negaliu apibūdinti to jausmo, tiesiog man skauda. Labai skauda.

Greit išlipau iš mašinos kai ji sustojo. Negalėjau tiesiog ten sėdėti. Tik ne su juo.

Bet netrukus jau buvau blondino glėbyje. Nespėjau sureaguoti kaip Niall čiupo man už riešo ir savo lūpomis prilietė mano lūpas. Atsakiau į jo bučinį ir rankomis apsivijau jo kaklą. Kai jis atsitraukė nuo manęs ir pažvelgė mėlynomis akimis, supratau vieną dalyką.

-Pamiršk ką sakiau, tačiau atmink tik seksas..-Dusliu balsu pasakė ir pabučiavo mano kaklą, o tada tiesiog neatsisukdamas nuėjo į namus. Jis žinojo, kad pareisiu, tad neskubėjau. Pridėjau pirštą prie savo lūpų.

Aš tiesiog sušiktai ėmiau jausti jausmus Niall Horan. Susikišau rankas į kišenes ir apsidairius taip pat nuėjau į namą. Virtuvėje jau stovėjo Maisie ir tiesiog žiūrėjo į mane piktai.

-Reikėjo perspėt, kad tu šelmė.-Pradėjo juoktis ir nusišypsojo man, o tada priėjusi stumtelėjo eiti į viršų.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now