50

4.1K 226 7
                                    

/Niall/

-Nurimk Niall..-Zayn suurzgė neiškentęs mano burbėjimo. Jis atsistojo ir pradėjo aiškinti kaip mažam vaikui.-Ji tave paliko, nes nemylėjo. Pats matei. Pamiršk ją!-Skėsčiojo rankomis. Pavarčiau akis ir šiek tiek pasikėliau, bet krūtinę iškart suspaudė skausmas. Tai vis po operacijos. Tai knisa. Nekenčiu ligoninių..

-Atšok. Palik mane ir eik išdulkink savo Lilę.-Zayn pavartė akis ir susinervinęs išėjo iš palatos, prieš tai būtinai trenkęs durimis. Hahah, lyg man tai rūpėtų. Dabar vienintelė mintis susigrąžinti Dia. Nejau ji galvoja, privertė mane įsimylėti ir imsiu paliksiu ją dabar? Na jau ne. Ji jau prisidirbo, taip lengvai nepasiduosiu. O kai ją pasigausiu tikrai nubausiu, jai reikės net prisirišiu prie savęs, kad ir su antrankiais. Ji jau prisidirbo, bet pabėgti neleisiu.

-Niall!-Polly įžengė ir su krykštavo. Užsidengiau ausis nuo jos cypiančio balso. Kažkada dar pakenčiau ją, bet dabar negaliu net kalbėti ar galvoti, apie šią cypiančią.. erzinančią.. ir būtina paminėti neprotingą merginą.

-Ko nori?-Suurzgiau ir atsiguliau ant kito šono. Įdomu kas nutiktų jai pabėgčiau? Nebegaliu čia sėdėti.

-Atnešiau tau žinių apie tavo meile..-Polly nusijuokė ir parodė kabutes.

-Ką?-Ji iškėlė telefoną. Čiupau jį iš jos rankų. Nuotrauka. Dia ir Noah. Pažįstu tą vaikiną. Piniguotas, asilas. Mano, kad pasaulis po jo kojomis ir kas svarbiausia, kad jie bučiuojasi ir aš puikia žinau kur yra ši vieta. Vienas iš Kailo vakarėlių. Įdomu jo veidas jau sugijo? Galbūt reikėtų jį padailinti, o po to ir Noah ir galiausiai Dia taip pat sulauks savo bausmės.-Kada padaryta ši nuotrauka?-Leptelėjau ir Polly veide atsirado šypsena. Ji ranka perbraukė savo plaukus.

-Prieš kelias minutes, man ją atsiuntė Lilė.-Hm, gerai pagalvojus seniai nesimušiau. Iškėliau kojas iš lovos ir pasiėmiau drabužius. Polly sustingus mane stebėjo. Apsirengiau įprastinę savo aprangą ir man nerūpi, kad ji mane stebėjo. Aš vis tiek apsirengiau drabužius. Juodą odinį švarką, juodus džinsus, baltą maikę. Ranka perbraukiau plaukus ir nusišypsojau Polly.

-Traukis ke*še.-Jos burna prasivėrė, bet ji nepasitraukė. Nestipriai, bet pastūmiau ją ir išėjau iš ligoninės. Tegul pyksta, neseks ir nekels rūpesčių, o ir be to ji verta tokių žodžių.

Po kelių minučių šaltis buvo užvaldęs mano kūną. Pusantros savaitės nebuvau lauke ir oras taip pasikeitė. Nusišypsojau kai pažvelgiau į dangų. Tai juokinga, aš turėčiau nervintis, kažką mušti, bet aš stoviu ir esu laimingas. Ir aš kažkodėl žinau, kad susigrąžinsiu Dia. Aš nepatikėsiu jokiu jos melu. Vis dėl to aš nekvailas. Pirma Dia nesirengia juodai. Ji nemėgsta būti visa juoda, o jai būna tai jai bloga nuotaika. O antra kai tas vaikinas ją bučiuoja jos kumščiai stipriai suspausti, nors veide ir vypsnis. Galiu drąsiai teigti ji bando manimi atsikratyti.

/Dia/

-Paleisk mane. Gavai ką norėjai. Aš einu namo..-Suurgzgiau ir ištraukiau savo ranką iš tvirtų Noah gniaužtų. Vaikinas pasilenkė arčiau mano veido ir stipriai suspaudė mano rankas. Suinkščiau ir užmerkiau akis.

-Gerai.-Sausai tarstelėjo ir paleido mane, o tada pažvelgė į savo ranką ir ji ir vėl susidūrė su mano skruostu. Užmerkiau ir atmerkiau akis. Jis diktuoja taisykles, sunku neturėti savo žodžio.-Daugiau nebandyk, su manimi šiurkščiai šnekėti...Supratai?-Suurzgė ir aš linktelėjau, bet greit supratau savo klaidą kai jis kaire ranka suspaudė mano žandikaulį.-Atsakyk!-Suriko. Jo laimei aplink buvo vakarėlis ir niekas mūsų negirdėjo.

-Supratau.-Šaltas it ledas balso tonu atsakiau ir jis paleido mane. Kojomis pasiekiau žemę ir apsisukusi išbėgau iš namo. Sulaikiau ašaras kol išbėgau iš to namo. Atbėgau į pirmą pasitaikiusį skersgatvį, o ten susmukau. Įvėliau pirštus į savo plaukus ir leidau sau verkti.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now