43

5.1K 245 3
                                    

Niall savo rankomis perbraukė mano odą.

-Ar tai šokoladas?-Pauostė mano kaklą. Aš nusijuokiau ir patogiau įsitaisiau jo glėbyje.

-Taip.-Nedvejodama atsakiau. Tai buvo nauja mano dušo želė. Kažkodėl šokoladas atitiko mano asmenybę. Saldus, bet tamsus.

-Galėčiau tave suvalgyti.-Niall uždėjo rankas ant mano liemens ir prisitraukė mane arčiau savo kūno. Jis buvo be marškinėlių ir aš lydžiausi galėdama liesti jo raumenis. Šiuo metu jo marškinėliai buvo ant mano kūno ir aš didžiavausi, kad būtent aš juos gavau. Antrą ir ne paskutinį kartą. Nusišypsojau pati sau.

-Tai aš greičiau tave suvalgyčiau.-Prunkštelėjau.

-Visai ne..-Sukando kaklo odą ir nusiuntė milijoną šiurpuliukų kūnu.

-Nesiginčyk.-Suzyziau ir jis pavertė mane taip, kad atsidūriau po juo.

-Tai tu nesiginčyk.-Pavarčiau akis ir iškišau liežuvį.

-Norėtum.-Ir vėl pavarčiau akis, jis pasilenkė ir tiesiog pabučiavo į lūpas. Kas galėtų pagalvoti. Vaikinas kuris yra paleidęs iš kumščio į mano veidą, kursis šaipėsi iš mano vaikino ir žmogus, kurį visada maniau net neturint jausmų. Štai dabar jis bučiuoja mane, savo rankomis laikau apsikabinusi jo kaklą, žinau, kad jis mane myli ir žinot ką? Esu pats laimingiausias žmogus pasaulyje. Pasaulyje kurio centras man yra Niall. Kartais tikras šiknius, bet tai tik viena iš jo savybių.

-Žinai, noriu tau kai ką pasakyti.-Numykė jis. Staiga jo balsas tapo liūdnas. Jis atsitraukė nuo manęs.

-Ką?-Sutrikau. Norėjau, kad jis ištiestų rankas  ir apkabintų.

-Prisimeni, aš buvau sakęs, kad nesusitikinėju su merginomis. Aš padariau išimtį tau, kai tave įsimylėjau.-Jis apsilaižė lūpas ir nusuko akis. Atrodo nelabai norėjo kalbėti šia tema.-Aš pasakysiu tau priežastį.-Pasakė jis ir mano ranką paėmė į savo delną. Pakėliau akis į jį.-Nebegaliu to slėpti.

-Kodėl aš manau, kad tai kažkas blogo?-Apsilaižiau išsausėjusias lūpas. Jis nervingai nusijuokė ir pakraipė galvą į šonus.

-Gali visko būti. Aš neskaitau tavo minčių, tad nežinau. Vienu žodžiu..Nesvarbu.-Suvėlė. Jo balso intonacija pasikeitė. Nujaučiau kažką tikrai blogo. Sunėriau mūsų pirštus ir pasilenkusi pakštelėjau į jo lūpas lyg padrąsinima jį. Panašu, kad kietajam Niall Horan buvo sunku kalbėti.

-Tiesiog pasakyk tai.-Nusišypsojau. Smalsumas tiesiog laužė mano kaulus.

-Aš galiu mirti.-Paprastai pasakė ir nusuko akis į langą, o tada įkvėpė gausiai oro ir atsuko savo mėlynas akis į mane.-Man reikalingą širdies persodinimo operacija. Aš paveldėjau ligą iš mamos ir jei nebus rastas donoras aš mirsiu per artimiausius 2 mėnesius.-Apsilaižė lūpas. Negalėjau sulaikyti ašarų.-Operacija brangi, o aš neturiu tiek daug pinigų, kad galėčiau pasinaudoti privilegijomis.

-Kas tai?-Mano balsas skambėjo tikrai tragiškai.

-Tai lyg papirkimas. Tu duodi pinigų daktarui ir jis suranda tau tinkamą/reikiamą organą arba šiaip dalyką, kurio tau reikia.-Paaiškino. Sušniurkščiau nosimi ir bandžiau sulaikyti ašaras, bet jos vis tiek prasiveržė.-Mano tėvas laisvai galėtų sumokėti už viską, bet jei aš paprašysiu jo. Jis privers mane vesti nemylimą moterį ir pavers mano gyvenimą pragaru.-Niall nykščiu patrynė mano riešą. Aš dar labiau nesulaikiau ašarų. Dabar jos ritosi mano skruostai nesustodamas.

-Tai neteisinga..-Sukūkčiojau ir jis nubraukė plaukų sruogą nuo mano veido, o aš vis dar nepatikėjau ta mintimi galvoje. "Niall gali mirti" Tai lyg košmaras iš kurio pabusiu betkurią akimirką ir viskas vėl bus gerai.

DESIRE N.H fanfiction ✔ (Sex Toy)Where stories live. Discover now