Capitolul 19-Maine dimineata noi patru plecam la cabana bunicii Styles

2.6K 167 11
                                    

Rebekah's pov.

Sii...Doamnelor si domnilor, rabdarea Rebekai a ajuns in punctul acela in care urmeaza sa explodeze ,iar asta se va intampla in trei...doi...

-Eu?!? Tot eu sunt aia idioata cap de piatra?! Tu chiar esti picat din spatiu din cate vad de nu realizezi ca tot, absolut tot ce se intampla acum e numai si numai din vina TA ! Izbucnesc eu dintr-o data mult mai devreme decat mi-am imaginat, astfel toti nervii si toate efectele alea secundare care inca se mai simt dupa turmentarea de ieri , s-au scurs asupra celui mai mare cretin de pe planeta asta.

Deci jur. Mai bine aveam ca frate o maimuta decat "super starul " asta cu vrajeli ieftine , cu prostia cat casa si cu o freza de fata.
Cu ce am gresit atat de mult in viata asta de am fost nevoita sa fiu neam cu el?!?!

-Eu?? Care este vina mea ca pe tine, perfectiunea intruchipata te-a inselat iubitul tau aproape sot , si dupa ti-ai inecat amarul in bautura facand tu pe filozoafa muci de biata la mine acasa, si mai mult de cat atat te-ai apucat sa ii zici tu toate aberatiile alea lui Alison!! Imi spune Harry, facand tot el pe victima,exact ca de fiecare data.

-Deci tu chiar te-ai palit la cap in drum spre casa si ti-ai pierdut si gramul ala de minte pe care il mai aveai..Tu te auzi ce vorbesti? Adica unu la mana tu mi-ai bagat pe gat toate paharele alea de alcool, si in al doilea rand idiotul idiotilor..Poate daca te prindeam doar eu mai puteai sa ma faci mincinoasa in fata..Insa au fost si baietii de fata care te-au vazut,fraiere!
Si tu, in loc sa faci din nou pe victima ar trebuii sa zici mersii ca nu m-am dus de pe atunci sa ii zic la Ali ce ai facut in loc sa iti apar spatele.
Fiindca sincer , nu meritai sa te acopere nimeni! Exclam eu cu greata privindu-mi fratele scarbita, in timp ce acesta imi arunca o privire din aia de iti venea sa il iei pur si simplu la palme.

-Gata ! Incetati acum ! Intervine mama pur si simplu tipand la noi, pozitionandu-se exact la mijlocul distantei care ne despartea pe mine si Harry. De ceva timp tot ne ziceti ca sunteti adulti responsabili si aveti pretentia de la noi sa va tratam astfel. Insa uitati-va la voi! Va comportati in momentul de fata exact ca doi copii mici si razgaiati aruncand vina de la unul la altul. De cand timp nu v-ati mai comportat asa? Vreti sa va aduc aminte?!?

-De acum cinci ani de cand aparuse AriBanana in peisaj , iar domnul a tinut sus si tare sa o apere..Si cine a avut dreptate atunci fraiere? Il intreb eu pe Harry lasand putin tonul mai jos.

-Iarasi incepe..Insa Miss Perfectiune care stie totul..In liceu cu Nick cum a fost?! Adauga Harry ridicandu-si spranceana .

-Rebekah, Harold!!! Gata !!! Tipa pur si simplu mama mai nervoasa ca niciodata,astfel facandu-ma pe moment sa tresar putin din cauza socului. Gata, am hotarat. Maine dimineata noi patru plecam la cabana bunicii Styles unde o sa ramanem pana va reveniti odata . Va comportati ca copii? Ei bine in cazul asta o sa va tratez ca pe copii.

-Cred ca glumesti..Am douazeci si sapte de ani. Nu poti sa ma obligi sa merg undeva.. Spune Harry indignat ,in timp ce tata a ras scurt.

-Asta o crezi tu baiete..Aproape 20 de ani ai mancat la masa cu mine si ai fost tinut pe banii parintilor. Eu te-am nascut si te-am crescut asa ca nici nu vreau sa te aud ca comentezi.

-Mama..Eu am de lucru la spital. Inca sunt in practica. Nu pot pleca asa pur si simplu. Zic eu incercand sa o conving pe mama sa nu puna in practica aceasta idee stupida.

-Si uite cum din nou este vorba de micuta Rebekah..Spune Harry sarcastic, facandu-ma sa ii arunc o privire urata .

-Si uite cum nu imi pasa de scuzele voastre fiindca orice ati zice tot o sa mergem acolo. Voi sta de vorba si cu Alison si Josh sa vad cum sta treaba ca sa stiu cu ce ma confrunt, iar maine dimineata la prima ora eu,tata si voi doi ne vom afla intr-o masina in drum spre bunica. Daca eu nu o sa reusesc sa o scot la capat cu voi doi..Bunii Styles sigur o s-o faca. Zice mama zambind invingatoare, in timp ce si eu si mai mult ca sigur si Harry mai aveam putin pana sa sarim unul la gatul celuilalt.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now