Capitolul 30-adevăr

3.4K 220 18
                                    

Buna dragilor,ce faceti?

Stiu ca sunt o persoana oribila fiindca aveam de gand ca saptamana aceasta sa nu pun next, datorita programului incarcat pe care l-am avut,si oboselii care mi s-a adunat; doar ca mi-am asumat o responsabilitate, si chiar daca imi picau ochii in gura aseara datorita oboselii, si tocmai de aceasta nu am reusit sa il termin aseara ; nu va puteam dezamagii.
Sper sa nu va fi suparat prea tare pe mine, fiindca sincer imi pare rau

Nu garantez ca capitolul este unul impresionant, fiindca intr-un fel am fost dezamagita datorita faptului ca am avut cateva probleme cu cartea care acum spre bucuria tututor s-au remediat, insa in acel moment singurul lucru pe care credeam ca il ma puteam face era sa sterg cartea; dar inca odata e bine ca nu s-a intamplat, si ca am trecut si peste aceasta saptamana.

Btw, totusi am ajuns la marele capitol 30, asa ca ar cam trebuii sa profitam din ultimele 10 capitole ale primei parti ale acestei carti; fiindca dupa ce scriu capitolul 40 o sa iau o mica pauza timp de cateva saptamani pana incep partea a doua a cartii.

Lectura placuta! :* :* :*

Harry's pov.

Bateam cu degetele in picior,agitat.

Capul imi bubuia de durere, si pot sa jur ca ma simteam mai rau decat Rebekah care ieri era sa moara pentru a nu stiu cata oara in ultimii ani.

Insa si eu aveam motivele mele,pentru care sa simt ca stomacul meu este plin de bolovani si ca din clipa in clipa greutatea care ma apasa era pe cale sa ma darame.

Era ora 7 dimineata, iar eu tot ce faceam era sa stau cu ceasca de cafea in fata, privind focul cum mocneste, si gandindu-ma la nebunia din capul meu care nu imi dadea nici cum pace.

De ce are Alison o influenta asa de mare asupra mea; si de fiecare data cand vorbesc cu ea ajung sa imi dau toate ideile si ganduriile peste cap?

O iubesc pe Ariana, chiar o iubesc.

Adica este atat de micuta si de fragila, este ca o papusica care este doar a mea.

Nu stiu ce au toti impotriva ei, si de ce Rebekah o uraste atat de mult fiindca Ariana chiar nu este genul de persoana care ar putea fi rea; dar nici Rebekah nu este genul de persoana care sa poarte ura pe cineva....

Oricum, de cand am cunoscut-o pe Ariana, managerul nostru Williams a considerat ca o relatie intre noi doi ar fi chiar de bun augur, fiindca ne-am potrivii, si pe langa asta fanii ar fi mai mult decat incantati daca noi doi am avea o colaborare mai mult decat profesionala.

Trebuia sa discut cu ea.. Trebuia sa ii ascult si perspectiva ei macar pentru o clipa, inainte sa incep sa imi fac ordine printre gandurii..

M-am ridicat rapid din sezut, urcand in graba scariile pana la dormitorul lui Alison,care mai nou era si al Rebekai; in urma anumitor intelegeri ce au avut locul aseara.

Am apasat cu grija clanta,incercand sa nu fac prea mult zgomot, ca mai apoi sa trec cu grija pe langa patul lui Alison, indreptandu-ma spre cel al Rebekai care se afla in capatul opus al camerei.

De ce trebuie Alison sa fie asa de frumoasa cand doarme?

De ce trebuie acea suvita cazuta peste fata, sa ii evidentieze trasaturiile fine si buzele carnoase.

Trebuie sa mi-o scot cumva din cap, si poate faptul ca o sa plec iarasi in turneu, departe de Alison,Rebekah si Ariana , si o sa-mi petrec mai mult timp cu baietii,o sa ma ajute sa ma linistesc si sa-mi fac ordine printre ganduri.

The Brothers Styles -Finalizat-Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang