Capitolul 35- "Styles, iti tabacesc fundul nenorocit neatent ce esti!

4K 216 55
                                    

Harry's pov

-Trezirea Cenusareasa ! A venit Kim Kardashian la tine,printesa.

-Inca cinci minute!! Am mormait eu infundandu-mi capul intre perne.

-La naiba Styles..N-avem timp de fițe pe aici. Daca nu iti misti acuma fundul ala si nu te ridici din pat , o sa folosesc altireria grea...Sosetele mirositoare a lui Niall. Si sa stii ca de cand am plecat din L.A. nu si le-a mai schimbat..

-Poti sa imi inlocuiesti si perna cu un sconcs imputit,fiindca de aici tot nu o sa ma ridic.. Am zis eu somnoros,intorcandu-ma in cealalta parte cu tot cu perna.

-Ok printesa..Tu ai vrut-o..A zis Zayn pe un ton malefic, ca mai apoi dupa 5 minute de liniste totala, sa incep sa tresar de indata ce apa rece a facut contact cu pielea mea,trezindu-ma.

-Gata boss. Ai castigat ! Am inceput eu sa tip, in timp ce Zayn inca statea in fata mea cu furtunul indreptat spre mine.

M-am ridicat nervos din pat, in timp ce apa se scurgea din hainele mele udand podeaua, ca mai apoi sa incep sa arunc cu toate pernele din pat in el.

Nenorocitul.

Se vede ca ne-am intorc acasa in Londra.

-Scuze ca te-am racorit putin, insa tu ti-ai cerut-o. Eu am incercat cu frumosul !! A tipat el in urma mea, in timp ce eu de abia mi-am tarat picioarele pana la baia mea proprie,care fara exagerare ..Era imensa.

Mi-am aruncat grabit privirea in oglinda,privindu-ma.
Inafara faptului ca eram ud leoarca,astfel parul meu cret fiindu-mi lipit de cap , mi se putea citii pe fata foarte usor oboseala.

Adica au fost in jur de 10 ore de zbor din LA pana aici, si pot spune ca oricat de mult as fi incercat sa dorm pe drum, ganduriile mele contradictorii mi-au pus capac.

Ariana , Alison? De ce doamne trebuia sa ma indragostesc de amandoua?

Bine..Adevarul este ca intr-un fel eu ma simt mai usurat datorita faptului ca inafara de mine, nici macar ele nu stiu de lupta cu mine insumi pe care o duc.
Bine, nu pot baga mana-n foc ca Ari si Ali nu banuie ceva in legatura cu toata chestia asta , dar totusi ma simt cat de cat mai usurat ca situatia mea nu este atat de dificila ca a Rebekai.

Dar fetele sunt mai dificile de fel , sooo...

Incercand sa ma trezesc la realitate, si sa imi mai aman putin problemele, mai exact 2 luni de zile pana urma sa ma intorc in L.A pentru nunta ,am facut rapid un dus fierbinte , ignorandu-le injuraturile baietiilor din spatele usii, spunandu-mi sa ma grabesc odata.

Le inteleg stresul, adica intr-o ora trebuie sa apara limuzina care sa ne duca pana la resedinta managerului nostru Simon, caruia nu ii place nepunctualitatea.
Dar chiar si asa..Un baiat are nevoie de timpul si somnul luo de frumusete.

Iar cand esti un star ca mine,lucrurile astea trebuie respectate.

-A dat bunul domn sa iesi odata de acolo .Adica inteleg ca esti obosit. Si noi suntem. Insa pentru numele lui Dumnezeu Harry, nu vrei sa il enervam pe Simon din prima zi,nu? M-a intrebat Liam serios, de indata ce eu am iesit din baie , stergandu-mi inca parul cu un prosop.

-Daca intr-o dimineata obisnuita te lasi asteptat atata pana sa fii gata, apai in ziua nuntii ca sa fii gata, trebuie sa te pregatesti cu o saptamana inainte...A afirmat Lou razand fals.

-Nu,bineinteles ca nu vreau sa-l enervam. Insa eu spre deosebire de voi am si alte probleme pe cap. Si Lou, stai linistit ca n-o sa se-ntample.

-Stai linistit ca nu esti singurul stresat de pe aici...A intervenit Niall cu o voce joasa,sprijinindu-se de tocul usii.

The Brothers Styles -Finalizat-Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum