Capitolul 24-Doar sa nu tipati prea tare sa o chemati pe Bloody Mary..

4.2K 229 28
                                    

Heii dragilor ,ce faceti?

Cum a fost saptamana voastra? A mea a fost una extrem de lenesa,petrecuta in cea mai mare parte uitandu-ma la Pretty Little Liars ,serialul care a devenit ca un drog pentru mine, dar cand ai varicela si nu ai altceva de facut.. Devi obsedat de cine este "-A" . Lol :))

Oricum,este vineri deci este next la TBS ,la care inca ma mai gandesc daca mai are rost sa mai continui sa scriu sau nu..Adica va mai place cartea? Fiindca pe timp ce trece am impresia ca nu..

In fine..Nu uitati ca daca vreti puteti comenta la pasajul preferat din acest capitol :3

Si...Sa inceapa distractia ^-^ :

Rebekah's pov.

Dupa o cina lunga si obositoare, in care buni i-a dat cateva maxime lui Ari scotand-o din pepeni , ma aflam impreuna cu Ali,mama si buni in bucatarie pentru a spala vasele si a strange masa.

Aparent baietii s-au retras in sufragerie, iar pe Ariana a luat-o subit o durere de cap ceea ce a facut-o sa se duca sus impreuna cu Harry care parea a fi foarte ingrijorat pentru starea de nervozitate a iubitei lui si cel mai probabil chiar acum incearca sa ii explice umorul genial al bunicii mele.

Spre norocul meu, nimeni nu a pomenit nimic de relatia mea ciudata cu Niall si Josh ci pur si simplu ne-am comportat cu totii normal ,chiar daca le simteam privirile asupra mea am incercat din rasputeri sa fac neobservat acest lucru, cel putin din partea mea ;dar nu si din partea tatei care ii privea ca pe doua bombe nucleare care stateau sa explodeze langa mine..

Deci doamne..Nici nu vreau sa ma gandesc cum va reactiona omul asta in ziua cand ii voi spune ca vreau sa ma marit,sau ca o sa fiu mama...

Cred ca il va fugarii pe viitoarul meu sot cu bata de baseball prin oras ca un sociopat.

-Eu cred ca ar cam trebuii sa plec...Mi-a trimis mama mesaj ca tocmai ce a venit de la munca si nu are cheie de la casa.... S-a scuzat Alison stergandu-si mainile cu un prosop de bucatarie,zambind scurt.

-Este ok Ali...Ma bucur ca ai putut venii in seara asta. A afirmat mama imbratisand-o ,ca mai apoi bunica sa puna intr-o caserola cateva felii de placinta pregatita de ea in aceasta seara.

-Asta este pentru tine si familia ta.. A intervenit buni inmanandu-i lui Alison caserola,ca mai apoi sa o imbratiseze strans.. Iarta-i necioplirea lui Harry din aceasta seara..O sa se dea pe breazda,iti garantez eu asta ; insa trebuie sa sti cum sa te aproprii de el ca sa indepartezi acel sarpe. A continuat bunica Styles facandu-ma sa chicotesc la auzul cuvantului "sarpe"

Inca un motiv pentru care o iubesc pe buni..

-Va multumesc mult pentru placinta si pentru pont , insa nu stiu daca in cazul meu si a lui Harry se mai poate face ceva..Adica se va casatorii cu ea... A adaugat Ali cu o voce joasa,facand-o pe buni sa chicoteasca.

-Oh copila..Eu nu as fi atat de sigura..Adica dupa ce se va trezii din aceasta transa se va intoarce in genunchi in fata adevaratei sale iubiri. A completat bunica zambind, ca mai apoi sa isi ia la revedere de la Alison care era gata de plecare,noi urmandu-i gestul.

Dupa ce Alison a plecat,iar vasele folosite in aceasta seara erau curate, la fel si masa, ne-am indreptat toate spre sufragerie unde se aflau baietii si tata.

-Copii,mai stati? Este 11 noaptea.. A afirmat mama uitandu-se la ceasul de pe perete care indica ora tarzie.

-Umm..Ne gandeam sa ne uitam la un film de groaza...Rebekah,ni te alaturi? M-a intrebat Zayn zambind,in timp ce eu am dat afirmativ din cap.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now