Capitolul 40- Ultimul Capitol

2.6K 175 74
                                    


Ziua nunţii

Rebekah's pov.

Stăteam în faţa oglinzii privindu-mă pentru a nu ştiu câta oară pe ziua de azi. Rochia de tip prinţesă pe care am ales-o pentru marele eveniment, cu care eram îmbrăcată acum îmi acoperea cu totul burdica de gravidă cu voalurile ei. Era superbă,era ireală. Era visul oricărei fete.

-Nu imi vine sa cred ca a venit momentul cand fetita mea isi va lua zborul definitiv si va pornii pe drumul ei. Ii aud vocea tatei,care m-a facut sa ma intorc incet pe varfuri,privindu-l.

Era imbracat cu un costum negru si o camasa alba care il facea sa para mult mai elegant decat de obicei.
Fata ii era deja ridata ,iar parul ii incaruntise, insa si asa nimeni nu putea spune ca si-a pierdut farmecul si frumusetea de odinioara.
A

inaintat cu pasi micuti de mine,studiindu-ma din cap pana in picioare, in timp ce eu simteam deja cum emotiile pun stapanire pe mine. Sa nu indraznesti sa plangi. O sa se ocupe maicata de asta. Intuieste el parca citindu-mi gandurile,facandu-ma sa trag adanc aer in piept,luandu-l in brate.

-Stii ca mereu voi ramane fetita ta,nu? Orice s-ar intampla. Ii soptesc eu strangandu-l si mai tare, simtind deja cum o lacrima mi se prelinge pe obraz.

-Nici nu se poate altfel. Scumpo,sunt atat de mandru de tine,de tot ce ai realizat,de femeia asta frumoasa care ai devenit si care seamana atat de mult in partea mea,zice el stergandu-mi obrazul,facandu-ma sa zambesc scurt, si stiu ca poate nu am fost intotdeauna cel mai perfect tata,stiu ca de multe ori te-am facut de rusine si te-am cicalit cam mult, insa niciodata nu am facut-o cu rautate. Mereu ti-am vrut doar binele,mereu am vrut sa devii o femeie puternica care stie ce vrea de la viata. Si asta ai devenit. Sti..Poate ca imi este dor de Rebekah aceea micuta care ma tragea de pantaloni si imi zicea sa o iau in brate, sau care nu vroia sa doarma daca nu veneam sa ii citesc o poveste si mereu la finalul lecturii imi zicea "te iubesc tati" . Insa ai crescut,si ma alin cu gandul ca peste cateva luni tu vei fi mama si astfel o sa pot vedea din nou alergand prin casa un minion ca tine. Sunt mandru de tine scumpo. Si imi doresc din toata inima ca toate zilele de azi inainte in care in certificatul tau nu va mai aparea doar numele de Styles ci si cel de Stone, sa fi fericita. Fiindca asta e tot ce conteaza pentru mine. Imi spune tata zambind scurt, in timp ce eu am simtit din nou cum ochii imi erau invadati de lacrimi

-Te iubesc tati. Ii spun eu luandu-l de mana,in clipa in care usa s-a deschis iar,pe ea intrand acum mama si domnisoarele mele de onoare. Claire,Katherine,Gigi si Sophia.

Ma aflam intr-o camera amenajata special de catre biserica Saint Marie und viitoarele mirese se puteau pregatii psihic si fizic pentru marele eveniment.

-Esti gata scumpo? Lumea s-a strans deja in sala si asteapta. Imi zice mama zambind, cuprinzand-o de brat pe graviduta de Claire imbracata la fel ca si celelalte domnisoare de onoare intr-o rochita galbena care ii scotea ochii in evidenta.

-Sigur. Spun eu increzatoare aruncand inca odata privirea in oglinda,in timp ce scumpa mea nasa,Ali, care era imbracata intr-o rochie lunga si rosie,mi-a inmanat buchetul .

Si da, am decis in ultimul moment ca Harry si Alison sa fie nasi nostrii fiindca nu stiu,cred ca asta este legatura de care eu si Harry aveam nevoie pentru a ne finaliza ultima etapa a maturizarii noastre.

Il iau pe tata de brat,fiindca el este cel care avea sa ma conduca la altar, si pasim afara din camera pe coridorul lunguiet care ducea la cele doua usi inalte de lemn masim unde se tineau in general slujbele.
Muzica incepe sa se auda tot mai tare in timp ce usile au fost deschise incet.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now