Capitolul 31- Adevăr sau provocare.

4K 219 33
                                    

Rebekah's pov.

-Louis,iubire, coboara naibii odata de pe acoperis pana nu o sa cazi sau o sa-ti rupi ceva. A zis Claire pe un ton taios ,in timp ce louis se tinea agatat de hornul cabanei.

Daca l-ar fi vazut cineva care nu il cunoaste, ar fi zis ca e Mos Craciun ,care si-a pierdut cheia de la casa si are de gand sa intre prin horn; nu de alta , dar momentan Lou purta o ceaca de iarna de culoare rosie , si o caciula asortata.

Era chiar comic.

-Nu cobor, pana deberdeul de Zayn nu dispare de aici cu sobolanul acela mort ! A tipat el,strangand mai cu putere hornul , in timp ce noi il priveam amuzati.

-Tomlinson ,jur ca daca nu cobori in secunda asta de acolo , o sa il trimit pe Zayn dupa tine cu tot cu sobolan!! A afirmat Claire serioasa, in timp ce Zayn ranjea malefic.

-Iubito, daca o sa faci asta , jur ca ma arunc de pe acoperis !

-Esti la 3 metrii de sol genius, iar doar zapada e inalta de cel putin un metru ; asa ca singurul lucru pe care l-ai putea patii, ar fi sa iti mai moara putin din inteligenta.. A adaugat Harry razand, tinandu-si mainile strans la piept.

Chiar daca radea momentan de Louis, se vedea ca nu ii in apele lui.

Probabil ca discutia pe care am avut-o cu el l-a pus putin pe ganduri, fiindca altfel de ce ar fi stat langa Alison cand si Ariana se afla afara cu noi?
Plus, ca de dimineata am auzit cateva ciondaneli venind din dormitorul lui Harry, iar printre voci le puteam distinge pe a lui si cea a Arianei ; acum insa am nevoie doar de acea dovada.

-Ma bucur ca chiar si in ultimele mele clipe de viata, inca aveti simptul umorului. A zis el ironic,tramatizand total.

-Bine,bine , acum haide Rapunzel ; coboara odata din turn ,fiindca daca o faci, promit ca voi arunca soricelul asta. A zis Zayn dandu-si ochii peste cap, in timp ce tinea de coada un soricel mic si alb care nu ar fi fost in stare sa manance nici o bucatica de cascaval.

-Arunca-l acum, daca nu o sa ma arunc eu !

-Bine,bine..A exclamat Zayn aruncand soricelul pe undeva prin zapada, in timp ce Louis a inceput sa coboare sfios pe scara care era sprijinita de peretele cabanei.

In timp ce toate privirile erau atintite asupra lui Louis, chiar si a Arianei , mi-am aruncat rapid privirea asupra lui Harry, care o tinea de mana pe Alison..

Stai, ce?!

Fara sa ma fac observata, m-am pozitionand rapid langa Harry,zambind ca o idioata.

-V-am prins. Am zis eu in soapta, in timp ce amandoi ma priveau crispati, dandu-si rapid drumul la mana.

-Ne-ai prins ca ce? Pff...Cred ca ai visat. A exclamat Harry pufaind crispat, ca mai apoi sa se departeze de noi, apropiindu-se de Louis care era aproape de baza scarii.

-Stii...esti mai buna decat credeam in a cucerii un baiat..Daca o ti tot asa, o sa isi ia Ariana talpasita rapid. Am afirmat eu in soapta privind-o pe Ali care era rosie la fata.

-Ha..Cine vorbeste..Fata care are doi baieti la degetul mic,si care sunt indragostiti de tine nebuneste, dar totusi nu te-ai decis in legatura cu vreunul.. A zis Ali , facandu-ma sa inghit in sec , in timp ce mi-am aruncat privirea asupra lui Niall si Josh.

Nici nu stiu daca o voi putea face vreodata..Nu as putea sa ii ranesc.

Dintr-o data, ganduriile mele mi-au fost intrerupte de catre un tipat ascutit , care puteam sa jur ca ii apartinea unei fete ; dar nu...

The Brothers Styles -Finalizat-Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon