Capitolul 33-Pai..Scuza-ma daca sunt nerabdatoare sa imi vad cuscrii

2.4K 169 24
                                    

Rebekah's pov.

Cred ca era in jurul orei 23 cand "musafiri" nostrii plecasera fiecare la el acasa. Nu de alta ,insa pe unii ii asteptau copii acasa.

Cat de repede a trecut timpul..

-Noi am plecat. Spune Harry batand palma cu Josh si cu tata, ca mai apoi sa ne imbratiseze pe mine,mama si buni.

-Sa ii pupati pe micuti din partea mea. Oricum,maine sa stiti ca o sa vin in vizita ca sa imi vad si eu stranepotii. Zice bunii prinzandu-l de falci pe Harry care si-a rostogolit usor ochii peste cap.

-Cu siguranta. Si atunci de asteptam. Ii raspunde el, deschizand usa ,fiind deja pe picior de plecare.

I-am mai salutat cu totii inca odata, apoi i-am privit cum se indreapta amandoi spre masina lui Harry,astfel ramanand eu si Josh singurii tineri din casa asta.

-Cred ca ar cam trebuii sa plec si eu. Adica de dimineata ai mei o sa fie cel mai probabil la usa. Ne spune el luandu-si geaca pe el,facandu-ma sadchitez un mic zambet.

-Succes. Ii spun eu,facand-o pe mama sa imi dea un mic cot in umar,in timp ce pe fata lui Josh a aparut un zambet imens.

-Pai..Cred ca ar fi de cuvinta ca scumpa mea logodnica sa fie si ea prezenta maine dimineata cand sosesc ai mei,asa ca ar cam trebuii ca in seara asta sa dormi la mine. Imi spune el inocent, in timp ce eu ma simteam ca si cand mi-ar fi cazut un bolovan in cap.

-Pai..Nu i-ai vazut de opt ani ,deci cred ca si-ar dorii sa petreaca ceva timp doar cu fiul lor,si plus ca cred ca buni s-ar supara daca pana si eu as pleca..Incerc eu sa ma scot,privindu-i pe rand pe ai mei.

-Defapt scumpo..Mi se pare chiar o idee buna ce a zis Josh. Ar fi frumos sa fi si tu de fata cand vor venii. Adica o sa fi nora lor,nu? Zice mama zambitoare, ca pret de cateva secunde mai tarziu sa ma trezesc deja cu paltonul pe mine .

-Spune-le ca va asteptam pe toti maine la o cafea. Adauga tata prinzand-o de talie pe mama, in timp ce fara se realizez cand deja ma aflam in curtea casei alaturi de Josh,indreptandu-ne spre masina sa .

-Seara frumoasa dragilor! O aud pe bunica tipand in urma noastra in momentul in care Josh mi-a deschis portiera masini, facandu-ma sa intru in ea.

Da,da,seara placuta si voua!!
Cred ca o sa stau treaza toata noaptea uitandu-ma la tavan ,stiind ca in dimineata urmatoare parintii logodnicului meu aveau sa soseasca.

-Cred ca o sa stau treaz toata noaptea din cauza insomniilor pe care le voi avea stiind ca ai mei vin in vizita. Spune Josh intr-un final punandu-si centura,si facandu-le din nou cu mana pe geam alor mei.

-Stai..Eu am zis asta mai devreme!

-Nu ai zis nimic mai devreme ,iubito. Imi raspunde el uitandu-se ciudat la mine,facandu-ma sa ma trantesc cu capul de spatarul scaunului.

Innebunesc..E clar..

-Huh..Nu conteaza..Spun eu ciufulindu-mi putin parul, in timp ce priveam pe geam cu treceam pe langa toate casele acelea pline cu luminite care te duceau instant in armonia aia a Craciunului.

Drumul pana la casa lui Josh a fost unul tacut, in care cel mai probabil amandoi meditam la ce avea sa se intample maine.

La cum i-am vazut pe Skype ,parintii lui Josh pareau niste oameni simpli si timizi, la fel cum era si fiul lor atunci cand l-am cunoscut. Insa avand in vedere cat de rezervat este Josh cand vine vorba de parintii lui ,ma face sa imi fie putina teama.

Coboram amandoi din masina,eu fiind deja inghetata din cauza faptului ca eram imbracata intr-o rochie de seara si pantofi. Noroc ca mi-am lasat mai multe randuri de haine si aici ,inafara de pijamale.
Insa in momentul in care am patruns in interiorul casei lui unde era cald si bine,pielea mea a inceput sa se mai dezamorteasca,astfel tot ce imi doream acum era sa ma schimb cat mai repede de hainele astea si sa ma ascund sub plapuma ,pentru a ma incalzii cu totul.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now