Capitolul 26- O sa renunt la formatie,Alison.

2.6K 203 58
                                    

-Harry's pov.

Dupa ce toata seara s-a invartit in jurul Rebekai si a lui Josh care s-au impacat si urmeaza sa aiba un copil si sa se casatoreasca si sunt atat de fericiti impreuna, in comparatie cu oaia neagra a familiei care ii pe punctul sa divorteze si toata lumea ii sare in cap spunandu-i ca este afemiat am ajuns sa ma culc singur pe podea in timp ce Alison adormise fara ca macar sa imi spuna "noapte buna" in patul mare si dublu, in comparatie cu Rebekah si Josh care mai mult ca sigur ca incalzisera deja patul ala din camera lor.

Si nu, nu sunt gelos pe relatia lor care acum este perfecta in comparatie cu gunoiul meu de viata sentimentala.
Ma bucur pentru ei,chiar daca inca imi pare rau pentru Josh ca se va procopsii cu o Rebekah Junior care doamne fereste sa nu semene la nebunie cu maicasa fiindca daca se va intampla asta..O sa ajunga saracul Josh cu parul alb la treizeci de ani.
Bine, in momentul de fata nu ma pot lauda nici eu cu scumpa mea sotie care acum se comporta ca o zgripturoaica insa intr-un fel si pe buna dreptate . Nici eu nu am fost usa de biserica vreodata,si pot doar sa ii multumesc lui Dumnezeu ca nu a venit nici o tipa la mine la usa cu burta la gura fiindca in cazul ala..Eram mort de mult.

Ne aflam aici de doua zile deja, si in curand trebuia sa plecam iar eu si Ali nici macar nu ne priveam in ochii. Ma enerva la culme asta.
La naiba, o iubesc pe femeia asta si imi pare rau ca am inselat-o de atat de multe ori,insa sunt vedeta ,toate vedetele mondiale au facut asta macar o singura data!

Era in jurul orei zece dimineata cand am coborat in bucatarie ,acolo unde mama si bunica pregateau micul dejun,Roby statea la masa cu ceasca de cafea in mana ,iar Rebekah statea pe scaun in poala lui Josh razand amandoi de numa.

-Neata. Zic eu ,facandu-i pe toti sa isi indrepte privirea asupra mea .

-Buna dimineata mister. Spune bunica sarcastica,intorcandu-se rapid pe varfuri cu fata spre aragaz,in timp ce eu am oftat scurt.

Era inca suparata pe mine. Ca si ceilalti de altfel.

-Unde este Alison? Intreb eu sperand ca cineva o sa aiba buna vointa sa imi raspunda si mie .

-Este afara. De vreo zece minute sta pe treptele casei singura. Ar trebuii sa mergi dupa ea. Imi spune Roby facandu-mi cu ochiul,in timp ce in coltul gurii ii inflorise un mic zambet.

Macar aveam si eu pe cineva de partea mea. Doar pe el ma mai puteam baza acum, si poate partial pe tata,care dupa socul ce l-a avut acum doua seri cu Rebekah ,a inceput sa se adapteze fortat cu ideea ca va devenii pentru a treia oara bunic , iar asta a fost oarecum si in folosul meu fiindca nu m-a mai tachinat cu nimic zilele astea .

-Mersi Rob. Ii spun eu amicului meu schitand un mic zambet,ca mai apoi sa o iau la fuga spre iesirea din casa.

Deschid usa cu incredere, valul de aer rece palindu-ma direct in fata .
Era iarna,mai era o saptamana pana la Craciun deci intr-un fel sau altul era si normal sa fie asa de frig.

O privesc pe Alison care statea ghemuita cu spatele la mine pe una dintre trepte, privind nemiscata copacul care se afla in fata ei.

-Hei..Spun eu mai mult soptit inchizand usa in urma mea,facand-o sa isi intoarca pret de cateva secunde capul spre mine.

-Hei..Imi raspunde ea sec, intorcandu-si rapid privirea spre acel copac care se pare ca ea il considera mai interesant, astfel facandu-ma sa ma asez pe trepte langa ea.

Stiam ca acum mai mult ca sigur cu totii se ascundeau dupa perdea uitandu-se pe geam la noi, exact cum au facut in seara in care am venit aici si Josh a urcat sus cu Rebekah la ei in dormitor.
Dap,in seara aia bunica,Roby,mama,tata si chiar si Alison aproape ca s-au urcat unii peste altii ca sa stea sa asculte la usa.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now