❗Pam-Pam! -Si iata norocosii!

1.9K 67 6
                                    

Heii dragii mei !
Am schimbat data incheierii concursului fiindca am uitat complet cat de ocupata o sa fiu miercuri :)))
Asa ca, am decis ca marti sa anunt castigatorii. Practic mai este o ora pana la 00:00 asa ca haideti sa incepem :))) :

A fost o alegere grea...Chiar a fost ; fiindca nu mi-as fi imaginat vreodata ca o sa participati atatia la acest "concurs" .

Asadar, datorita faptului ca au fost mai multe comentarii care mi-au placut si nu am putut alege doar unul singur, am decis sa aleg doi castigatori.

Si acestia sunt :

1. @elenicaelena (P.S Chiar vreau sa iti aflu teoria pe care o ai in legatura cu sfarsitul cartii :)) :* )
2.JustAnotherBoy14 -Nu stii daca tot ce ai scris acolo e real (si sincer sper ca o parte nu e :))) ) ,insa a fost foarte funny ,btw .

Ambii vor primii un mesaj de la mine pe privat ,acolo unde o sa imi puteti scrie cele trei intrebari ale voastre la care voi raspunde cu sinceritate. :)))

Ceilalti , nu vreau sa va demoralizati ca nu ati castigat. Toate comentariile mi-au placut ; insa acestea doua au avut si o tenta de umor si mi s-au parut chiar interesante :))) .
Nu stiu daca ma credeti sau nu, insa daca ar fi fost dupa mine v-ad fi raspuns la toti la absolut toate intrebarile despre TBS , insa asa nu ar mai fi avut nici un rost sa cititi cartea,nu? :*

Oricum, pana la sfarsitul cartii poate o sa mai fac un concurs de genul;sau de ce nu poate voi face un capitol Q&A daca vreti :*

Va multumesc tuturor ca v-ati facut timp sa comentati,fiindca sincer asa am vazut si eu cati sunteti alaturi de TBS si cati profesori probabil ma urasc :))) (stiti voi de ce )

Va pup pe toti si ne citim vineri cu un capitol super luung si funny la TBS.
Si ca sa aveti cu totii de castigat ,voi mai posta duminica sau luni inca un capitol bonus ;)

Enjoyy!!!

P.S. Multumesc @HeiYouu pentru coperta ,este foarte draguta :)) :* .

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now