Capitolul 32-"Ehh...Semăn cu sorămea.."

3.5K 223 60
                                    

Harry's pov.

-Ce naiba a fost asta? Ne-a intrebat Zayn privindu-ne nedumerit, imediat dupa ce Rebekah a plecat val vartej din camera ,fiind urmata de Niall si Josh.

Cred ca e timpul sa fac pe fratele mai mare si mai matur, care are grija de surioara lui mai mica ,care se crede personajul principal dintr-o telenovela spaniola.

-Inteligenta lui Louis pusa-n aplicare.. A afirmat Claire catre Lou, incrutandu-se; in timp ce el a ridicat mainile in aer.

Macar o data blonda asta a zis ceva inteligent.

-Revin imediat. Am eu ridicandu-ma rapid de pe canapea, ca mai apoi sa ma indrept spre iesirea din cabana ,unde se aflau Rebekah iar in fata ei Niall si Josh.

-Intrerup ceva? I-am intrebat eu, pozitionandu-ma intre cei doi baieti, in timp ce Rebekah ma privea crispata.

-Nu,chiar nimic..Am lamurit doar niste lucruri..A afirmat Niall serios folosind o voce joasa, in timp ce Bekah a inghit din nou in sec.

Ok...Asta nu e Niall pe care il stiu eu, si cu siguranta nici Josh pe care l-am cunoscut..Cat despre Rebekah.. Zici ca a inghitit-o pamantul.

-Rebekah..Nu iti este frig? Hai mai bine sa intram..Am zis eu catre sora mea,luand-o pe dupa cap in timp ce ea sa inghesuit langa mine; ca mai apoi  sa intru cu ea in casa, nu inainte  sa le arunc baietiilor o privire gen "sunt cu ochii pe voi" .

Okay..Trebuie sa notati in calendar, fiindca Harry fratele protectiv este editie limitata.

-Mersi..Am auzit-o pe ea soptind, in timp ce am urcat impreuna la etaj.

Trebuia sa discutam...Singuri.

Ca frate si sora..

-Esti ok? Am intrebat-o eu, de indata ce ne-am vazut singuri pe coridorul de la etaj.

-Trebuie sa ma decid..Trebuie sa renunt la unul dintre ei. A zis ea simplu,privind in gol

-Da..Pai are logica..Adica sunteti in situatia asta de "prieteni" de cateva luni bune..Si sunt baieti..Adica nu vor sa fiti doar prieteni.. Stiu sentimentul. Am afirmat eu ,pierdandu-ma printre ganduri, in momentul in care mi-am dat seama ce am zis.

Urgh..Nu trebuia sa ii zic ca stiu sentimentul..Adica se va prinde ca este vorba despre Alison, si urgh..Harold, idiot mai esti cateodata..

-Stiu..Insa este greu..Adica tin la amandoi,si nu vreau sa ii ranesc pe niciunul...A adaugat Bekah,muscandu-si buza de jos.

-Paii...Cam asta patesti cand le dai sperante desarte la doi baieti, si ii faci sa se indragosteasca de tine...Am afirmat eu sigur pe mine,in momentul in care ea si-a ridicat sprancenele.

-Da..Si cine s-a trezit sa vorbeasca..Domnul Styles care noaptea doarme cu una,si ziua se saruta cu alta. A afirmat ea sarcastica.

-Da..Pai nu este adevarat...Adica eu ma insor cu una dintre ele, pe cand tu....practic umblii cu amandoi.

-M-ai vazut pe mine sa ma sarut cu ei, sa-i tin de mana si alte chestii de genu? Si tu nu..Esti un ingeras...Scuze ca am uitat.. A adaugat Rebekah ironica, in timp ce eu am tras aer exasperat.

Are dreptate, umblu cu amandoua fiindca le iubesc pe amandoua.

Da, am realizat ca inca o iubesc pe Alison, ok?!

Dar si ce simt pentru Ariana este ceva unic, si urgh...De ce au femeile asa mare influenta asupra mea?

Adica nu mai bine il luam eu pe idiotul de Louis de barbat si terminam balciul?!

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now