Capitolul 15- In noaptea asta o sa avem petrecere in pijama

2.7K 159 7
                                    

Rebekah's pov.

Stateam sub cerul instelat privindu-ne tacuti unul pe celalalt de indata ce iubitul meu frate care este un mare idiot a plecat lasandu-ne pe mine si pe Josh in fata casei.

Trag adanc aer in piept incercand sa prind cat mai mult curaj posibil ,in timp ce Josh astepta un raspuns din partea mea.

-Deci...Zice el dupa vreo cinci minute in care eu inca imi pregateam in minte un discurs convingator.

-Stii ca eu nu am secrete fata de tine ,asa ca o sa-ti zic direct. Azi m-am intalnit cu Nick,fostul meu iubit din liceu la clinica...Si..M-a recunoscut de cum m-a vazut...

-Si..?

-Am povestit putin..Apoi cand eu am dat sa plec el a venit in urma mea si m-a sarutat..Bineinteles ca i-am dat o palma peste fata si i-am reprosat anumite chestii apoi am plecat nervoasa..Insa m-a sarutat.. Zic eu rapid ramanand complet fara aer in timp ce Josh ma privea tacut,schimbandu-si dintr-o secunda in alta expresiile fetei..indiferent,scarbit,apoi uimit si la final de-a dreptul socat.

O..k. Patru reactii diferite intr-un minut.
Asta nu-i a buna.

-Nick..Acel Nick..Si..I-ai zis ca te mariti? Spune intr-un final oftand,incrucisandu-si bratele la piept.

-Da..Si i-am zis si cu cine..

-Ok..Deci ii clar. Are logica de ce a facut asta . Spune el zambindu-mi scurt ca mai apoi sa ma prinda de mana . Este in regula..Te iubesc, si nimeni si nimic nu poate schimba asta,bine? Imi zice el tragandu-ma in brate ,imbratisandu-ma strans.

-Si eu te iubesc..insa mai trebuie sa iti zic ceva..

-Nu-mi spune ca mai ai sentimente pentru el. Imi spune cu o voce crispata,in timp ce eu l-am strans si mai tare in brate,tragand din nou aer in piept.

-Bun..Deci astazi Nick nu se plimba de nebun prin spital..A venit la doctorul Wren..care intamplator sau nu este fratele lui vitreg.

-Perfect. Doctorul gay care se da la tine si crush-ul ăla din liceu sunt frati. Cat de mica este lumea.. Zice el ironic facandu-ma sa chicotesc scurt ,ca mai apoi sa imi lipesc buzele de ale lui sarutandu-l.

-Ar trebuii sa intrati inauntru..A trecut vara,afara a inceput sa se raceasca,noptile sunt racoroase iar saruturile in plina noapte cresc riscul de a fi jefuiti . Asa ca dragii mei logodnici cu catuse ati face bine sa intrati in casa. Ii aud vocea tatei,facandu-ma sa pufnesc enervata privindu-mi tatal care se uita la noi cu o fata de copil inocent .

Ii simt mana lui Josh cum o cuprinde pe a mea,urmand apoi sa ne indreptam impreuna spre intrarea in casa,incercand din rasputeri ca macar in seara asta sa imi pastrez calmul.

-Sa ghicesc..Harry. Spun eu pe un ton apasat de indata ce am intrat in casa .

-Serios, ai fost arestata?! De ce nu ne-ai sunat?! Exclama mama imbratisandu-ma de cum am patruns in coridor.

-Fiindca nu vroiam sa va ingrijorez si sa se intample chestii de genul. Plus ca practic a fost vina lui Marcus ,caruia Harry i-a acordat o educatie..de "milioane" la propriu. Spun eu incrucisandu-mi bratele la piept ,oftand. Cand v-a si sunat nesuferitul?!?

-Acum vreo 10 minute..Cam de cand voi doi v-ati giugiulit ca niste porumbei in plina noapte. Zice tata in timp ce eu i-am dat un pumn usor in umar.

-Exagerezi. Incepuseram sa ne giugiulim acum cateva minute cand "lupul" a trebuit sa iese afara din casa si sa se comporte ca o soacra. Ii dau eu replica tatalui meu,incepand sa ma mai relaxez putin.

-Huh..Generatia din ziua de azi..Nu mai are nici pic de respect fata de cei mai in varsta...Spune tata luandu-si o expresie serioasa,facandu-ne pe mine si pe mama sa izbucnim intr-un ras isteric.

The Brothers Styles -Finalizat-Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt