Capitolul 29-Era cuvantul ei impotriva cuvantului meu..

3.6K 222 30
                                    

Rebekah's pov.

Stateam pe covorul din fata semineului,privind in gol focul.

Au trecut doua zile de cand i-am aruncat in acest foc hainele Bananei, si tot doua zile de cand Harry se uita la mine ca la o nebuna scapata de la numarul 3, iar la Ariana ca la o victima colaterala.

Chiar daca ceilalti stiu ca toate cele intamplate mie in ultimele zile au fost o inscenare de prost gust a logodnicei lui Harry, totusi fratele meu continua sa o creada pe ea cu vehementa.

Dupa ce hainele ei au devenit scrum, printesa a inchiriat un avion privat pentru a-si aduce direct de la New York o garderopa noua de la cele mai scumpe brandiri de pe acolo.

Era imposibil sa se imbrace cu haine normale ,nu?

Capul inca ma mai durea, la fel de tare ca arcada mea care era sparta "in mod accidental " astazi la ski.

Adica schiez inca de cand aveam 7 ani, si niciodata nu mi s-a intamplat mi se desfaca legaturile in timpul sarituriilor.

Dar ce ironic, tocmai astazi mi s-a intamplat una ca asta, dupa 12 ani de ski , si dupa ce aseara am avut o discutie interesanta cu Ariana, ceea ce m-a facut sa imi para groaznic de rau fiindca nu am avut initiativa de a o inregistra cand a marturisit fara pic de jena ca si-ar fi dorit sa raman pe patul de spital cand am ajuns acolo.

Bineinteles ca lucrul asta s-a intamplat datorita faptului ca ne aflam singure in dormitorul nostru, si cu greu am reusit sa ma stapanesc sa nu imi bag mana in extensiile sale si sa o asvarlu afara pe geam la ce tare m-a enervat.

Dar m-am resemnat doar la cearta, ca mai apoi la miezul noptii sa ii schimb crema sa transparenta pentru fata cu lipici permanent.

Credeti-ma ca a fost amuzant sa o vedem timp de vreo 3 ore cu ambele maini lipite de fata , prin casa; insa pe cat de amuzant a fost asta, eu niciodata nu as fi fost in stare sa incerc sa o omor. Pe cand ea da.

A incercat asta astazi cand am mers cu totii la ski, sperand din rasputeri ca macar a doua oara planul ei va functiona si se va scapa de cel mai mare obstacul care sta intre ea si Harry,eu.

-Ok..Asta ar trebuii sa mai opreasca sangerarea; insa in mod normal ar fi trebuit sa fi cusuta ca sa nu se infecteze mai tare,si bineinteles sa nu iti ramana o cicatrice urata ci decat un semn. A afirmat Josh,asezandu-se langa mine in timp ce mi-a lipit un pansament cu o solutie care ustura extrem de tare peste arcada mea sparta.

-Poftim..Si acesta este pentru durere. A adaugat el intinzandu-mi o pastila de culoare alba si un pahar cu apa, ca mai apoi eu sa ii iau medicamentul din mana si sa il inghit.

Tot corpul ma doare, iar venele de la tample imi pulseaza atat de tare incat simt ca in curand o s-o ia la goana.

Am inceput sa am frisoane,de aceea m-am si asezat langa semineu acoperita cu o patura pufoasa care o tineam strans pe umeri.

-Puteam sa o pansez si eu,sa stii.. A intervenit Niall,privindu-l indignat pe Josh care in acel moment s-a ridicat cu greutate de langa mine.

- Sunt student la medicina, asta imi este meseria pe care mi-am ales-o ; asa ca tocmai de asta m-am vazut ca fiind cea mai potrivita persoana care sa se ocupe de rana ei.. A raspuns Josh sigur pe el, in timp ce Niall si-a dat ochii peste cap.

-Da,da,sigur..Asta e singurul tau motiv pentru care te-ai vazut cea mai potrivita persoana, ce sa zic.... A adaugat Niall,pufaind greoi , in timp ce batea cu degetele in fotoliul pe care statea.

-Baieti..Terminati,va rog..Am zis eu cu o voce ragusita,pe care nu o simteam nici de cum a fi a mea.

-Trebuie sa inceteze odata chestia asta Rebekah, pana nu se va ajunge prea departe! A exclamat Roby,pozitionandu-se in fata mea cu o figura ingrijorata.

The Brothers Styles -Finalizat-Where stories live. Discover now